2777
2789
عنوان

پسرم گناه داره

150 بازدید | 14 پست

6سالشه از بس سرفه میکنه بیدار میشه از خواب و استفراغ می‌کنه

بچه که بوده همینطوری بوده تا الان 

دکترا میگفتن آسم کودکان

ولی دارو برا آسم هم مصرف کرد خوب نشد

آیا میشه از لوزه باشه؟؟خودم حس میکنم لوزه داره

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

گلو و قفسه سینه و کتفش رو بتروغن زیتون یابنفشه روغن مالی کن ماساژ بده

پسرمن با اسپره ی اسم بالا میاره اسپره دیگع نمیزنه 

پایان آدمیزاد از بی  خداییست نه از دست دادن معشوق  نه رفتن یار و نه تنهایی هیچکدام پایان ادمی نیست تنها بی خداییست  که انسان را تمام میکند.
چطوری ؟؟این برا چی خوبه سرفه و ریه هاش؟؟

اره برای ریه ها و سرفه عالیه 

شیر ک یکم گرم شد پیاز خلالی خورد کن بریز تو شیر درحال گرم شدن 

طعمشو ک داد  بعد یکم خنک شد  پیازشو جدا کن بده بهش

نیازی نباشد ما را به هیچ احدوالناسی جز اللّٰـه... 
گلو و قفسه سینه و کتفش رو بتروغن زیتون یابنفشه روغن مالی کن ماساژ بدهپسرمن با اسپره ی اسم بالا میاره ...

منم اسپری براش نمیزنم سه سالش بود استفاده میکردم ولی ادامه ندادم وقتی دیدم بهتر نمیشد

اصلا نمیدونم از چیه چرا ایقدر سرفه میکنه

ریه باید گرم باشه ریه پسرت سرد شده بهش شیربادوم بده 

یه مشت بادوم خیس کن تو اب جوش پوستش بگم بریز تو مخلوط کن یه ایتکان اب جوشبده خنک شده بریر روشش بزاارر مخلوط بشه شیربادوم بدست میاپ بده بخوره تقویت میششه

پایان آدمیزاد از بی  خداییست نه از دست دادن معشوق  نه رفتن یار و نه تنهایی هیچکدام پایان ادمی نیست تنها بی خداییست  که انسان را تمام میکند.
ریه باید گرم باشه ریه پسرت سرد شده بهش شیربادوم بده یه مشت بادوم خیس کن تو اب جوش پوستش بگم بریز تو ...

ممنون فردا براش درست میکنم ان شالله که بهتر بشه

خیلی گناه داره یعنی اشکم در میاد که با اعماق وجودش سرفه می‌کنه 

منم اسپری براش نمیزنم سه سالش بود استفاده میکردم ولی ادامه ندادم وقتی دیدم بهتر نمیشداصلا نمیدونم از ...

پسرمنم همینطوره تازه کمبوداکسیژنم میگیره تنفس براش سخت میشه میبریم سرم میزنه تابهتربشه

میگن علتش اینه روز تولدش به خاطربادکولر ریه اش سزماخورده الان فقط باید روغن مالیش کنیم بعدم تحرک زیاد نبایدداشته باشه فوتبال فقط یه نیمه میتونه بازی کنه اونم یکباردرروز وگرنه میفته به سرفه بهش فرنی بده پنیرک گل ختمی اب بزن بده یهشش

روغن مالی گلو قفسه سینه و کتف و پشت رو جدی بگیز من به لطف خداازش معجزه دیدم

ممنون فردا براش درست میکنم ان شالله که بهتر بشهخیلی گناه داره یعنی اشکم در میاد که با اعماق وجودش سر ...

دقیقا میدونم چه حالی داری پسرمن سالهاست این حالوداره شکرخدابهتر روغ مالی کن و ماساژ بده به سمت پایین 

اگرسرماخوردگی نداره بهش فرنی هم بده 

پسرمنم همینطوره تازه کمبوداکسیژنم میگیره تنفس براش سخت میشه میبریم سرم میزنه تابهتربشهمیگن علتش اینه ...

وای اره تو بیمارستان بچم سرما خورد خدا ازشون نگذره اتاق عمل ب شدت سرد بود

باید روغن بگیرم روغن مالی کنم بدنش رو 

وای اره تو بیمارستان بچم سرما خورد خدا ازشون نگذره اتاق عمل ب شدت سرد بودباید روغن بگیرم روغن مالی ک ...

اره روغن زیتون مالشی بگیر اگربدنش گرمه دونه میزنه روغن بنفشه بزن فقط اینطوری ریه اش رو گرم کن هرروز انجلم بده حال نداشتی بگو شوهرت انقدرادامه بده تا ریه اش گرم بشه

اگرقم هستید برید پیش حکیم زینعلی تجویزشون خیلی خوبه

ن عزیزم اصفهان هستیم ولی بدونم دکتر خوبیه میبرمش

همون اصفهان هم حکیم خوب هست منظورم طب سنتی هست

ان شالله بزودی اثار بهبود رو میبینی

اگر خواستی شماره ایشون رو پیدامیکنم برات میفرستم مشاوره بگیری  

2810