2777
2789
عنوان

شوهرم زده سرم باد کرده میترسم خطرناک باشه

| مشاهده متن کامل بحث + 1650 بازدید | 105 پست
امشب از خدا بریدمدیگه کاری باهاش ندارم

خدا هم الان داده کمکت میکنه.

همین دوستا نی نی سایت ک دارند راهنماییت می‌کنند واسطه های خدا برای نجاتت اند.

خودتم باید ی حرکتی کنی تا ان شاا... نجات پیدا کنی.

عزیزم وقتی میزنتت تو هم با تمام توانت بزنش نترس عروس عموم یک سال از دست پسر عموم کتک میخورد خودش تعر ...

منم قبلا عین یه تیکه گوشت میوفتادم یه گوشه فقط گریه میکردم اما الان منم میزنمش اما زدن من فقط برای دفاعه مثلا دستشو میاره بزنه میپیچونم دستشو ک نتونه اما باز نمیشه و باز کتک میخورم زورم نمیرسه به حیوون

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

به بالای گوشم ضربه زده شقیقه ام نیسولی نمیتونم رو اون سمت بخوابم یا دست ک میزنم درد میگیرهعلائم دیکه ...

الهی من صب پاشم یا این مرده باشه یا من دیگ کشش ندارم فقط روحم کنارش در عذاب و استرررس 

فقط همه کارام با استرس انجام میدم دست خودم نیست ایقد استرسی شدم دیگ جو خونه هم تنش و استرسه همیشه حتی دخترمم داره ترسو بار میاد مث خودم😭😭 خیلی نگرانشم دلم نمیخاد دخترم مث من توسری خور باشه 

بخدا هرجوری فکرش بکنی همیشه احترامش داشتم هیچوقت جلو جمعی خوردش نکردم ولی انگار هرچی بیشتر بهش خوبی ...

ببین وقتی میگه مگه برام چیکار کردی منظورش اینه که عشقتو حس نمیکنم

زبان عشقشو یا بگیر عزیزم

لطفا تاپیکمو بخون من هر رو چندین صحفه از کتاب رو میزارم

تو با کارات میگی دوستت دارم اما اون زبان عشقش یه جیز دبگش

کتاب پنج زبان عشق رو حتما بدون شک مطالعه کن و انجام بده بهت قول میدم درست میشه قول میدم

تـو همـانـی کـه بـه درد دل مـن درمـانـی🖇💜🫧

بخدا هرجوری فکرش بکنی همیشه احترامش داشتم هیچوقت جلو جمعی خوردش نکردم ولی انگار هرچی بیشتر بهش خوبی ...

ببین وقتی میگه مگه برام چیکار کردی منظورش اینه که عشقتو حس نمیکنم

زبان عشقشو یا بگیر عزیزم

لطفا تاپیکمو بخون من هر رو چندین صحفه از کتاب رو میزارم

تو با کارات میگی دوستت دارم اما اون زبان عشقش یه جیز دبگش

کتاب پنج زبان عشق رو حتما بدون شک مطالعه کن و انجام بده بهت قول میدم درست میشه قول میدم

ببین وقتی میگه مگه برام چیکار کردی منظورش اینه که عشقتو حس نمیکنمزبان عشقشو یا بگیر عزیزملطفا تاپیکم ...

بخدا میرم بگیرمش فقط بخاطر بچه هام ک بتونم جو خونه درست کنم براشون وگرنه خودم تو اوج جوونی هزار تیکه ام فک نکنم دلم درست بشه دیگ 

منم قبلا عین یه تیکه گوشت میوفتادم یه گوشه فقط گریه میکردم اما الان منم میزنمش اما زدن من فقط برای د ...

اگه سنت کمه وبچه نداری یه فکر اساسی کن اینکه بشینی که اون بزنتت وهیچی نگی درست نمیشه شکایت کن وقتی دوبار رفت تعهد داد وبازخواست شد حساب کاردستش میاد 

لطفا برای شادی روح مادرم یه صلوات مهمونش کن خدا عزیزت برات نگه داره🙏🏻🙏🏻
همه حرفات را میفهمم.ولی جونت مهم تره.بخدا هیچی ارزش عمرت را نوآره ک داری تو این زندگی جهنمی میذاری.خ ...

امشب باور کردم ک خدایی وجود نداره

چهارساله به هر زبونی ازش خواستم راهی جلو پام بزاره

چهارساله هرچی کشیدم گفتم فقط به خاطر تو هیچی نمیگم میسپرم به خودت

حتی تو خاستگاری اصلا دلم رضا نبود یکی دیگه رو دوست داشتم اما به خدا گفتم به دلم بنداز هرچی خیره رو….فرداش خیلی یهویی بله گفتم…

میخوام بگم سراسر زندگیم خدارو در نظر گرفتم واسم اولویت اول بود اما اون هیچ کاری نکرد برام

هر‌روز بدیخت تر شدم

ببین خانواده منم‌کم‌مشگل نداشتن ولی طلاقم را گرفتم.

دوستمم خانواده اش واقعا شرایطشون سخت بود ولی با دو تا بچه جدا شد.

چاره ای دیگه واقعا نیست.

طلاق نگرفتند حتی اگر از خانواده ات پنهان کتی مشکلاتت را، بزرگترین ظلم ب مامان باباته!!!

دندون لق را باید کند انداخت دور..اومد و دفعه بعد زبانم لال زیر کنکاش مردی یا معلول شدی..آنوقت چی؟

بخدا میرم بگیرمش فقط بخاطر بچه هام ک بتونم جو خونه درست کنم براشون وگرنه خودم تو اوج جوونی هزار تیکه ...

درست میشه میدونم سخته ولی بخونش و انجامش بدم 

چقدر خوشحال شدم که میخوای قدمی برداری، من بهت قول میدم اگه زبان عشقشو بفهمی اون عاشقت میشه زندگیت بهشت میشه و مخزن عشق هر ردوتاتون پر میشه

منم دعا کن گلگ با شوهرم برم زودتر سر خونه زندگیم

امشب باور کردم ک خدایی وجود ندارهچهارساله به هر زبونی ازش خواستم راهی جلو پام بزارهچهارساله هرچی کشی ...

خواهر خیلی زیادن زن های ساده و دل رحم مث من و تو ک ضربه دل رحمی هاشم میخوره بخدا جاری ها من زبون دراز و سلیطه ان ایقد بی احترامی ب دیگران براشون تفریحه و شوهراشون ایقد هواشون دارن منم فقط غصه میخورم

ببین خانواده منم‌کم‌مشگل نداشتن ولی طلاقم را گرفتم.دوستمم خانواده اش واقعا شرایطشون سخت بود ولی با د ...

دوسال پیش رفتم ک طلاق بگیرم

بابام همه ی این حرفای شما رو بهم زد

گفت من حاضر نیستم تو به خاطر من بدترین شرایطو تحمل کنی این برای من از همه چی دردناکتره من دارم میبینم ک حالت تو اون زندگی خوب نیس پس تا اینجا اومدی تمومش کن انگار ن انگار ک اتفاقی افتاده به حرفای اطرافیانم هیچ توجهی نکن…

ولی اون پست فطرتای عوضی انقدرررر اذیتمون کردن انقد جلوی چشمام پیر شدن و شکسته شدن مامان بابامو دیدم ک طاقت نیاوردمو برگشتم

کثافت گفت ادم میشم نشد…

الان دیگه روم نمیشه برم به بابام بگم 

من خودمم بخوام برات بگم واقعا ازدواجم عجیب بود.

ولی انگار واقعا خدا میخواد ما را تو این سختی ها رشد بده.

ما نمی‌فهمیم مصلحتش.. گفتنی ها را برات گفتن.

طلاقت را بگیر و خودتو نجااات بده چون یبار ب دنیا اومدی و نمیشه ی عمر این ندگی نکبت را تحمل کنی.