2777
2789
عنوان

مامان کلاس دومی داریم

73 بازدید | 8 پست

؟

بچه ها چقدر املا میگیرن؟معلم پسرمن هر درس رو 4بار املا گرفته‌.هر درس دو نیمه.هر کدوم 2بار.الانم هی میگه از درس اول تا جایی که درس داده.هر هفته.خسته شدم بخدا.هر آخر هفته 13یا 12صفحه کاربرگ میده لعنتی 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خواهرزاده دومه

خونشون ک بودم درسشون خرس کوچولو بود همون میکروب‌ها

والا بشخصه ۴بار ازش تو خونه املا گرفتم تو یه هفته

ص ۱ دوبار 

ص۲ دوبار

اگر یک روز از من بپرسندقوی ترین زنان دنیا چه کسانی هستند؟جواب می دهم...زنانی که تنهایی را یاد گرفته اند!
من معلم کلاس چهارمممدیر هی میگه کاربرگ بدین اولیا خوششون میاد 🤣

منم معلمم.کاربرگم میدم ولی نهایت دو سه تا.این لعنتی شورشو درآورده.هر روز املا چه خبره بابا.همه چی رو یکجا بچه یاد نمیگیره

مال ما کاربرگ نمیده تکلیف میده چ املا رو هم میگه خوبه دیگه بچه ها با املا بیشتر یاد میگیرن 

پسر منم دومی فقط املاش خیلی ضعیفه حالا نسبت به اولا بهتر شده ولی بازم کلی کار داره

واسه ما هم اینطوریه . خوب بچه ها تمرین نکنن فراموش میکنن . من فقط لغات سخت رو میگم و بیشتر لغاتی که اشکال داره رو تمرین میدم . نوشتن کاربرگ هم خوبه باعث میشه تمرین کنن و موقع امتحان اصلا مشکلی نداشته باشن . من اونایی که بلده رو می گم ننویسه فقط به صورت سوالی می پرسم ولی اونایی که سخته  یا بلد نیست رو می نویسه