2777
2789
عنوان

ی بچه خوبه داشته باشیم یا دوتا

| مشاهده متن کامل بحث + 139 بازدید | 27 پست

دوتا بچه بیار اگر لنگی شرایط کشور و جهان درست بشه ک خودت اسکول کردی چون معلوم نیس کی و کجا درست بشه بعدم حاملگی پول میخاد ازمایش سونو ویزیت دکتر زایمان نپیخاپ بترسونتمت چون خودم حاملم دارم میگم خب سوال پیش بیاد بچه رو باید پولدار پا بیاران پس من میتونم بگم نه هر کسی مدل خودش ممکنه راحت زندگی کنه مثلا خوده من کلی لباس نوزادی داشتم ک نو بودن از بچه اولم گذاشتم برا دومی یا مثلا پول پس انداز داشتم  زمین از اول ب نیت بچه ها خریدم براشون.بالاخره ب قیمت میخوره بعضیا با هیچی بچه رو بزرگ میکنن بعضیا فقط با لباس و پوشک برند میگیری چی میگم جربزه تو مادر میرسونه چحوری بخای بچت بزرگ کنی و بار بیاری

یه صلوات بفرستین برا خوب شدن حالم  کاربری دست ۳ نفره.لایک نکنین قربون دستاتون  
اگر هزینه های رفاه بچه و کلاس و پول و مدرسه خوب و ارتقای بچه رو دارید خیلی هم عالیهبه حرف اینایم که ...

شرایط اقتصادی خداروشکر اوکی هستش 

ولی از خودم مطمئن نیستم ک میتونم از پسش بربیام یا ن🥹

ز هوشیاران عالم هر ک را دیدم غمی دارد. ای دلا دیوانه شو ، دیوانگی هم عالمی دارد...

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

من هم بهترین رفاه رو دارم ، هم اعصاب ، هم همراهی و مسئولیت پذیری کامل همسرمو

اما بچه ندارم 😅

اگر بخوام داشته باشم تک میمونه . ابدا دو تا نمیشه

یه وکیل - مهندسِ فمینیستِ محیط زیستیِ آچار به دست که عاشقِ حیوانات و زندگیه #حامی_حیوانات #individualism# childfree #vegan

من هم بهترین رفاه رو دارم ، هم اعصاب ، هم همراهی و مسئولیت پذیری کامل همسرمواما بچه ندارم 😅اگر بخوا ...

منم میگفتم فقط یکی 

ولی الان پسرم خیلی تنهاس 

مهد میره بازی میکنه ولی بازم تنهاس بچه

ز هوشیاران عالم هر ک را دیدم غمی دارد. ای دلا دیوانه شو ، دیوانگی هم عالمی دارد...
منم میگفتم فقط یکی ولی الان پسرم خیلی تنهاس مهد میره بازی میکنه ولی بازم تنهاس بچه

من ک میگم سه تا بهنرین گزینس

حالا دومی باردارم خدا شاهده ک همه جوره برا تو راهیم حتی گذاشتم کنار

منم میگفتم فقط یکی ولی الان پسرم خیلی تنهاس مهد میره بازی میکنه ولی بازم تنهاس بچه

من خواهر دارم 

ولی ده سال بیشتره از هم‌ خبر نداریم 

نه دعوا و بحثی داشتیم نه هیچی 

هرکی دنبال زندگی خودشه 

واسه تنهایی اولی ، دومی رو نیار . بدترین دیدگاهه

یه وکیل - مهندسِ فمینیستِ محیط زیستیِ آچار به دست که عاشقِ حیوانات و زندگیه #حامی_حیوانات #individualism# childfree #vegan

شرایط اقتصادی خداروشکر اوکی هستش ولی از خودم مطمئن نیستم ک میتونم از پسش بربیام یا ن🥹

از پس یکی بر اومدی اینم میتونی دیگه مطمئن شدن نمیخاد مادر شدن تو ذات ی زنه از بچگی عروسک بازی و خاله بازی!حالا فک نکن ب باره اول میگیره ک ایشالا بگیره ماهم خیلی مطمئنم بودیم ک نگرفت و ۲۰ تا بیبی چک منفی کم نیس!!!اعتماد بنفست میره!عین ی کوه میپوکی!عه من ک اراده میکردم حامله بودم چی شد پس!!!!! دست ب کار بشو از خدا بخاه ی هدیه بهت بده هم بچت اجتماعی تر میشه هم زندگی شیرینتر

من خواهر دارم ولی ده سال بیشتره از هم‌ خبر نداریم نه دعوا و بحثی داشتیم نه هیچی هرکی دنبال زندگی خود ...

هم موافقم هم مخالف همه هم اینجوری نیستن.شاید زندگیا سختر شده باشه ک حتما همینطوره ولی تهش خواهر برادر خوبه.نمیدونم داستان قتل منصوره قدیری جاوید خوندی.سر کار نمیره از محل کارش ب خواهرش زنگ میزنن خواهرت نیمده خواهر هم پیگیری میکنه تهش معلوم میشه شوهر خواهرش کشته خواهرش و میخاسته جنازشم اتیش بزنه ک خواهره سر میرسه نمیدونم شاید اگر خواهره نبود مادر منصور قدیری جاوید ی قبرم از دخترش نداشت

من پسرم واقعا بعد بدنیا اومدن خواهرش حامی تر و مستقل تر و شاد نر و منطقی تر شدبه وضوح میتونم تاثیرات ...

من بچم تک فرزند هست و ی تو دلی حاملم.هر کیو دیدم خواهر یا برادر داده شادتر هوش اجتماعی بیشتر داشت.از همین رو دست ب کار شدم!!خخخخ سخته بارداری ویار اصلا خوده مادر شدن ینی دیگه خواب راحت نداری تا بچه هست ی جور بزرگ میشه ی جور دیگه ولی شیرینه الان ی دختر دارم عسل شیرین گل چشماش خوده خوده خداست نگاه میکنم کیف میکنم

هم موافقم هم مخالف همه هم اینجوری نیستن.شاید زندگیا سختر شده باشه ک حتما همینطوره ولی تهش خواهر براد ...

واسه ما زندگی هیچکدوممون سخت نیست خب 😅

همسرم هم قبل ازدواج خیلی خیلی رفت و آمد داشتن . الان سالی یه بار هم عید همو نمیبینن . هرکی سرش یه زندگی و کار و تفریحات و خانواده اش گرمه

هیچ مشکلی هم نداریم باهم