2777
2789
عنوان

ی بچه خوبه داشته باشیم یا دوتا

139 بازدید | 27 پست

میدونم الان بچه اوردن توواین شرایط ظلمه

ولی من دلم برای پسرم میسوزه خیلی تنهاس هم الان هم آینده 

از طرفی هم میگم منطقی نیس چون فقط تنهاس ی بچه دیگه بیارم 

نظر شما چیه در این مورد؟!

ز هوشیاران عالم هر ک را دیدم غمی دارد. ای دلا دیوانه شو ، دیوانگی هم عالمی دارد...

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

مخالف صد درصد بچه آوردن در این زمونه هستم 🥀

بله واقعا درسته

ولی من یکی دارم تصمیمم سخت شده🥹

ز هوشیاران عالم هر ک را دیدم غمی دارد. ای دلا دیوانه شو ، دیوانگی هم عالمی دارد...
پول دارید؟اعصاب دارین؟این دو تا رو دارید بیارید

پول بله 

ولی اعصاب ن😂🤦‍♀️😅

من خودم دارم میگم،یه دختر دارم عمراااااااااااا ببین عمراااااا بچه بیارم،هم خودم روحیه خوبی ندارم،هم داری میبینی روز به روز گرونی،بیارم که هم دخترم اذیت بشه هم اون بچه ای که میخاد بیاد،هم خودم،که چی بشه؟

الان تو این لحظه فقط میتونم در وصف خودم به قول محمد یغمایی بگم: نشسته ام وسط زندگی...صبور...غمگین...امیدوار...خسته و ادامه دهنده...ادامه دهنده...
بله واقعا درستهولی من یکی دارم تصمیمم سخت شده🥹

چون یکی دارید خب واقعا برای اون بچه سخت میشه تنهایی .. 

از طرفی خیلیا هم تک هستن 

باید کاملا بسنجید 

بوی نم بارون ☔ شنیدن صدای بارون 🌧️رعد و برق ⛈️
یکی براچیشه یه مزاحم براش بیاری یه حق خور

😂😂

جدی خواهر یا برادر داشتن مزاحم میشه براش

من خودم دارم میگم،یه دختر دارم عمراااااااااااا ببین عمراااااا بچه بیارم،هم خودم روحیه خوبی ندارم،هم ...

دقیقا توو این اوضاع کشور واقعا نامردیه

😥

اگر هزینه های رفاه بچه و کلاس و پول و مدرسه خوب و ارتقای بچه رو دارید خیلی هم عالیه

به حرف اینایم که میگن نیار گوش نکن

انقدر که بچت تز لحاظ روحی و روانی و فکری با داشتن خواهر و برادر رشد میکنه سختیاش به چشم نمیاد