2777
2789
عنوان

واقعا حیف ی سری دخترا😕

| مشاهده متن کامل بحث + 734 بازدید | 58 پست
واقعیتو گفتم شما بفرمایید چطوری باید بگیم

اول اینکه نباید پشت کسی صحبت کرد 

دوما این طرز حرف زدن راجب همجنستون اصلا درست نیست

حالا هرکس هر گذشته ای ک داره بین خودش و خدای خودشه

در ضمن نکنه دوست داشتید ک بدبخت بشه و الان ناراحتید ک خوشبخته !

سالهاست منتظر آمدن روزهای بهترم ولی نمی دانم چرا هنوز هم دیروزها از امروزها بهترند!
شماحقیتوگفتی ولی به مذاق خیلی هاخوش نمیا

دقیقاااا 

بعد قسمت جالب اینجاس وقتی زو پیامشان ریپ میزنی دیگه جواب نمیدن 

خود من ۰ند دقیقه پیش یه تاپیک راجب اینکه خرابا شانس دارن زدم ، یکی گقت چقد بی رحمی نسبت به جنس مخالفت اینطوری حرف میزنی و ..... 

وقتی ازش پرسیدم چی باید بگیم دیگه جواب نداد و تامیک تعطیل شد 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

دقیقااااااا والا انگار ادا هم دیگه اونارو بیشتر دوست داره دختری که اهل هیچی نیس و همه چی تمومه باید ...

دقیقا

تازه هرچیم صداش میزنی بازم هیچ🥲

انگار نه انگار عمر ما ب اندازه ۱۰۰۰ سال نیست

وهَ افتخار ایوشم کوردم سَرم بَرزهَ😌🙋‍♀️گیان هرچه دوشمنهَ تیهَ ریمن وهَ لرزهَ🦁
2805
دقیقاااا بعد قسمت جالب اینجاس وقتی زو پیامشان ریپ میزنی دیگه جواب نمیدن خود من ۰ند دقیقه پیش یه تاپی ...

اره باباول کن اصن جواب نده متاسفانع این یع حقیقت تلخه خراب هابه شدت شانس دارن

جهان دیوانه ای بی دردسرمیخواست من بودم که اهل سوختن بودم که اهل ساختن بودم
دقیقاااا بعد قسمت جالب اینجاس وقتی زو پیامشان ریپ میزنی دیگه جواب نمیدن خود من ۰ند دقیقه پیش یه تاپی ...

عزیزم جوابتو دادم ک 😃

سالهاست منتظر آمدن روزهای بهترم ولی نمی دانم چرا هنوز هم دیروزها از امروزها بهترند!
اول اینکه نباید پشت کسی صحبت کرد دوما این طرز حرف زدن راجب همجنستون اصلا درست نیست حالا هرکس هر گذشت ...

من نمیدونم چرا شماها انقد علاقه دارید هرررر بحثی رو جنجالی کنید

چهار تا خانم دارن باهم راجب این قضیه حرف میزنن و این مسئله فک میکنم دیگه کامل جا افتاده بین همه 

من نمیدونم چرا شماها انقد علاقه دارید هرررر بحثی رو جنجالی کنیدچهار تا خانم دارن باهم راجب این قضیه ...

عزیز شما متوجه صحبت من نشدی !

خب الان با گفتن این حرف ک خرابا شانس دارن چی میشه!

یعنی اینکه ما دخترای پاک بریم خراب بشیم تا شانس داشته باشیم شوهر خوب گیرمون بیاد!

اگر شما پاک و سالمی برای خودت اینجوری هستی 

اگر اون دوست داده رابطه های مختلف داشته باشه و براش اهمیتی نداشته باشه برای خودش اینجوریه 

کسی بر کسی برتری نداره 

دلیل نمیشه اون اینجوری باشه حالا ی ادم بد به پستش بیوفته 

یا اینکه تویی ک پاک هستی حتما با ادم خوب ازدواج کنی 

سرنوشت و زندگی هرکس متفاوته خب

و اینکه جدید پسرهای فشاری  یادگرفتن به هر دختری ک مطابق میلشون نباشه میگن خراب یا واژه زشت ترش رو راحت به همه القا میدن

و اینجوری میخوان دخترا رو تحقیر کنن 

به خاطر همین ما خانم ها باید از خودمون شروع کنیم و به هم دیگه این حرفارو نزنیم چون اخرش گریبان گیر خودمون میشه

عزیز شما متوجه صحبت من نشدی !خب الان با گفتن این حرف ک خرابا شانس دارن چی میشه!یعنی اینکه ما دخترای ...

شماهم کلا منطور منو متوجه نشدی .من با باطن قضیه مشکل دارم 

من میگم چرا نباید  هر کس به چیزی که لایقش هست برسه؟؟؟؟ 

ینی هیج فرقی نباید بین اون دختری که تاحالا حتی حرفی بت پسری دوست نبوده با اونی که خیلییی ببخشید روابط متعدد داشته باشه؟؟؟! 

پس عدالت چی ؟ 

واقعا شما حس میکنی بین این دوتا هیچ فرقی نیس 

بعدشم این قضیه نه فقط برای خانوما بلکه برای آقایون هم کاربرد داره ، پس الکی قضیه رو جنجالی نکن لطفا

شماهم کلا منطور منو متوجه نشدی .من با باطن قضیه مشکل دارم من میگم چرا نباید هر کس به چیزی که لایقش ...

گلم یعنی شما معتقدی ک این دنیا بر اساس عدالت چیده شده؟

تو این دنیا هیچ عدالتی نیست 

خیلی فرق هست بین کسی ک از بچگی لای پر قو بزرگ شده 

و کسی ک حتی نون شب نداره

صحبت من اینه ک اگر شما سالم هستی برای خودت اینجور هستی نه برای اینکه بهت پاداش بدن ک

مثل اینکه بگی من ادم خوبی هستم تا ازم قدردانی بشه 

ن اینکه چون دوست ندارم به کسی اسیب بزنم یا کسی رو ناراحت کنم 

بعدشم عزیز بحث جنجالی نیست صحبت عادیه

مبحث ازدواج هم مثل هندونه سر بستست 

چ ادم خوبی باشی چ نه 

ممکنه طرف مقابلت ادم خوبی نباشه ربطی به گذشته ادم نداره

گلم یعنی شما معتقدی ک این دنیا بر اساس عدالت چیده شده؟تو این دنیا هیچ عدالتی نیست خیلی فرق هست بین ک ...

راجب سوالت باید یگم بله ، من با پیش فرص  فکری اینکه هرررادمی به چیزی که لیاقتش رو داره میرسه یودم و هستم 

و عیر این واقعا نمیتونم باورش کنم 

خود من بشخصه علت اینکه وارد اینجور روابط نمیشم اینه که بلد نیستم و حوصله شو ندارم ، از اول همینطوری بودم ، حالا نه اینکه بخوام یگم دختر خوبیم نه ، 

دومین دلیلش لینه که از شکست تو اینجور روابط میترسم،  نمیخوام صربه عاطفی و روحی بخورم و بخاطر همین ترجیح میدم بی حاشیه زندگی کنم 

از طرفی من انتظار دارم بر اساس همون پیش فرصی که راجب عدالت دارم ، همسر آیندم یکی مثله خودم باشه