2777
2789
عنوان

چه شیرخشکی بردید بیمارستان

62 بازدید | 10 پست

چه شیر خشک و‌شیشه شیری بردید بیمارستان(سوالم از کسایی هست که بردن)

کی شیر رو درست کرد همراهتون؟ 

فلاسک هم برده بودید؟

برای شستن شیشه شیر چه چیزی بردید؟

فقط 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

بیومیل ۱ 

اونت. مامانم درست کرد

من مه الوده تر از گردنه حیرانم ...بغض باران شده ی چشم تر گیلانم🌱 کاربری هفتم از سال ۹۷ با افرادی که فاقد شعورن وارد بحث نمیشم😌 عاشق اشپزی تو تاپیکای اشپزی تگم کنید 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

هیچی نبردم بچه رو آوردن تا صبح کنارم بود طرف ما اصلا ساک بیمارستان کسی نمیبنده 

اینجا ایران است رو برای تحقیر به کار نبرید💔هیچ چیز خطرناکتر از این نیست که جامعه‌ای بسازیم که در آن بیشتر مردم حس کنند که هیچ سهمی در آن ندارند. مردمی که حس می‌کنند سهمی در جامعه دارند از آن جامعه محافظت می‌کنند، ولی اگر چنین احساسی نداشته باشند، ناخودآگاه می‌خواهند که آن جامعه را نابود کنند.- مارتین لوترکینگ
بیومیل ۱ اونت. مامانم درست کرد

مامانتون از کجا بلد بود😅

همراه من خواهر همسرمه ولی بچش الان بیست سالشه میگه اصلا یادم نیست چجور بود بهم یاد بده 

1
5
10
15
20
25
30
35
40
ببلاک. مواظب باش هم نبینن چون ممنوعه. آب جوش که میدن تو بیمارستان. مایع شستشوی وسایل نوزاد بخر ببر

ممنون گفتی حواسمو جمع میکنم

1
5
10
15
20
25
30
35
40
مامانتون از کجا بلد بود😅همراه من خواهر همسرمه ولی بچش الان بیست سالشه میگه اصلا یادم نیست چجور بود ...

مامانم ۳ تا خواهر برادر بعد منو شیر خشک داده بلدیم نمیخاد رو‌قوطی نوشته چطوری درست کنی ابو داخل فلاکس ملایم میکنی شیرو میریزی داخلش هم میزنی‌ خودتم میتونی انجام بدی

من مه الوده تر از گردنه حیرانم ...بغض باران شده ی چشم تر گیلانم🌱 کاربری هفتم از سال ۹۷ با افرادی که فاقد شعورن وارد بحث نمیشم😌 عاشق اشپزی تو تاپیکای اشپزی تگم کنید 
مامانم ۳ تا خواهر برادر بعد منو شیر خشک داده بلدیم نمیخاد رو‌قوطی نوشته چطوری درست کنی ابو داخل فلاک ...

اها پس سخت نیست 

اینقدر تو اینستا دیدم هواشو باید گرفت اول اب بریز  اینا استرس گرفتم😅😅

1
5
10
15
20
25
30
35
40
اها پس سخت نیست اینقدر تو اینستا دیدم هواشو باید گرفت اول اب بریز اینا استرس گرفتم😅😅

نبابا تو اینستا تا ی شکم میزان میشن متخصص اطفال همه 

شیشه شیر اونت بگیر خیلی خوبن بخصوص برای نوزاد چون قطره قطره اس و نوزاد اروم‌مک‌میزنه‌نمیپره گلوش بعدم درجه بندی داره شیشه برای روزای اول یکی دو درجه کافیه مثلا یک سی سی اب ۲ پیمانه شیر  بستگی ب شیر داره ها یسری شیرا همون ی سیسی ی پیمونس باید ببینی روش چی‌نوشته بعدم‌ هم میزنی کامل میدی ابم واسه اینکه دستت بیاد ی قطره بریز روی دستت ببین. باید ملایم باشه  در واقع گرم باشه ن داغ همین کاری نداره. شیشه رو هم با اب داغ و مایع قشنگ بشور هربار درشو باز بزار بو‌نگیره