2777
2789

با وجود داشتن مادربزرگایی تقریبا جوان و مهربان ک میتونن خیلی کمک حال باشن 

و همسر خیلی فهمیده 

منتها مادری شاغل و دانشجو 

شغلم ۹ ماه یا۷ ماه بهم مرخصی میدن ،، دانشگاه هم میتونم نرم مشکلی ندارم

ولی چ حسیه؟ میترسم اقدام کنم و بچه دار شم و پشیمون بشم... کم کم داره دلم انگار می‌ره سمت بچه دار شدن،، ولی میترسم حس میکنم مسئولیت خیلیییی بژرگیه، مشکل مالی هم ندارم ولی نمیدونم ..

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

دانشگاهتو تموم کن بعد اقدام کن

یک عدد عاشقِ نودل هستم😋🍜 اگه تاحالا نودل نخوردی یا بنظرت خوب درست نکردی بگو که دستورشو برات بفرستم🤗💙 خانوم وکیل آینده😍📚 یکی از شانسای زندگیم این بود که شمال به دنیا اومدم🥲🌿 تو زمینه های زبان انگلیسی ناخنکاری، شمع سازی، سنگ مصنوعی، کیک پزی و معرفی کتاب میتونم راهنماییت کنم🤓💁🏻‍♀️

اگ کمک داری کسی هست پیشت باشه و از بچت نگهداری کنه بیار. با شرایط تو دخترخاله ی شوهرم بود بچه آورد مادرش کمکش میکنه و اکثرا شوهرش کمک میکنه مادرش کمتر.

میگه سختش نشده

خدایا هیچ کسی رو با عزیزانش امتحان نکن
با توجه به اینکه مشکل مرخصی نداری و خانواده هاتون هم نزدیکن شرایطت خوبه.

هیچ مشکلی ندارم فقط کارکردنمه ک بنظذم تا یکسال بچه خوبه از اب و گل درمیاد میتونم بذارم پیش مادربزرگاش یا مثلا ببرمش باخودم اگه خیلی بچه ارومی بود، من و همسرم همکاریم باهم 

ولی نمیدونم چ حسیه ک میگه نه

والا بستگی داره 

مثلا رن داداشم شاغله بچه شو تا ۶ سالگی کاملا مادرم بزرگ کرده نه تنها به کارش رسیده به سفر و باشگاه و خلوتش میرسیده 

من خانه دارم ابروهام شده چنگیز وقت نمیکنم تا آرایشگاه سر کوچه برم چون هیچ کمکی ندارم نیم ساعت بچه ها رو نگه داره 

👈🏻https://abzarek.ir/service-p/msg/1979222👉🏻 با من حرف بزن  

والا بستگی داره مثلا رن داداشم شاغله بچه شو تا ۶ سالگی کاملا مادرم بزرگ کرده نه تنها به کارش رسیده ب ...

ن من مادرشوهرم خیلییی مهربون و خوبه ، پدرشوهرم هم بیکاره و دوستدار بچه،، شیش هفت ساعتی ک میرم سرکار و میتونم بسپارم دستشون خودشون نزدیک محل خونمون هستن ،، خانواده منم خیلییی نزدیک محل کارمونه، میتونم باز بذارم پیش خانوادم

ن من مادرشوهرم خیلییی مهربون و خوبه ، پدرشوهرم هم بیکاره و دوستدار بچه،، شیش هفت ساعتی ک میرم سرکار ...

پس به نظرم الکی نگرانی 

👈🏻https://abzarek.ir/service-p/msg/1979222👉🏻 با من حرف بزن  

عزیزم بچه دار که باید بشین در هرصورت، خیلی هم سخته زن این وسط اذیت خیلی اذیت میشه،اگه میتونید بعدا پ ...

مثلا فرقی میکنه ک الان سفرای دونفره چندتاا اول بریم بعد بچه دارشیم؟؟یافرقی نمیکنه و بعدا میشه از اینکارا کرد؟؟؟