2777
2789
جانم سن الله اگه پیاممو میبینی یه خبر از خودت بم بده هیچ راه ارتباطی باهات ندارم نگرانتم دختر کجاییب ...

نتونستی ازش خبری لگیری؟ من اصلا آروم و قرار ندارم 

یک شب قبلش باهاش صحبت کردم احساس میکنم کم گفتم کاش بیشتر صبحت میکردم احساس گناه دارم

در کوچه ام،در یک کوچه خلوت وبی کس راه میروم.بدون نگاه به پشت سر،درنقطه ای که راهم را تاریکی فرامیگیرد،گویی رویایی میبینم که درانتظارماست.آسمان سیاه با ابرهای خاکستری پوشیده شده.گویی رعد وبرق پنجره ی خانه هارانشانه گرفته.عالم وآدم درخوابند،فقط دو دوست بیدارند.یکی منم ودیگری پیاده روهای خلوت

نتونستی ازش خبری لگیری؟ من اصلا آروم و قرار ندارم یک شب قبلش باهاش صحبت کردم احساس میکنم کم گفتم کاش ...

هیچ راه ارتباطی باهاش ندارم اینستاشو دیلیت زده شماره هاش پریدن از گوشیم شهرشونم باهام نیم ساعت فاصله داره ولی هییچ ادرسی ندارم😔😔😔میشه بیای خصوصی لطفا چیا میگفت؟؟؟حالش بد بود؟

به قول شایع دیر میفهمی زندگی نکردی و شش دنگ حواست به چی میشه ها بوده🙃❤️‍🩹.عقد💕🫂

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

نتونستی ازش خبری لگیری؟ من اصلا آروم و قرار ندارم یک شب قبلش باهاش صحبت کردم احساس میکنم کم گفتم کاش ...

سلام ..شب قبلش چی شده بود مگ.تا ی روز قبل این استوری ک‌هنوز چیزی نشذه بود..نکنه باز از نامزدش جدا شد..اخع محرم شده بودن میخاستن خرید عقد کنن

دعا میکنی بش برسم؟ خیلی سختی کشیدم بخاطرش..یه صلوات برام بفرس  امام حسین تورو ب رقیه ات تا محرم حاجتمو بده دارم جون میدم😭😭😭دعا کن اگ ازدواج کرد هیچوقت اون روز منی نباشه تو این دنیا .چون مجبورم با خنده و شادی برم عروسیش نمیشه نرم ...خیلی بده دعام کن .خدایا امام زمان معجزه کنین برام😓.امام رضااااا تورو ب خدا کمکم کن دست تو دستش بیام حرمت.خدایا توروخدا
سلام ..شب قبلش چی شده بود مگ.تا ی روز قبل این استوری ک‌هنوز چیزی نشذه بود..نکنه باز از نامزدش جدا شد ...

گفت که نامزدش اولش گفته میبخشه ولی الان گفته نمیتونم 

باهاش یکم صحبت کردم ولی دیگه جواب نداد شب بعد چک کردم دیدم این تاپیک رو زده و نیست 

همون شب قبل گفت میخواد خودکشی کنه هعی

در کوچه ام،در یک کوچه خلوت وبی کس راه میروم.بدون نگاه به پشت سر،درنقطه ای که راهم را تاریکی فرامیگیرد،گویی رویایی میبینم که درانتظارماست.آسمان سیاه با ابرهای خاکستری پوشیده شده.گویی رعد وبرق پنجره ی خانه هارانشانه گرفته.عالم وآدم درخوابند،فقط دو دوست بیدارند.یکی منم ودیگری پیاده روهای خلوت

هیچ راه ارتباطی باهاش ندارم اینستاشو دیلیت زده شماره هاش پریدن از گوشیم شهرشونم باهام نیم ساعت فاصله ...

اره تو یه تاپیک دیگه بود گفت میخواد خودکشی کنه 

آره گفت نامزدش گفته نمیتونم ببخشم 

خیلی ناراحت بود هعی خدا

گفت که نامزدش اولش گفته میبخشه ولی الان گفته نمیتونم باهاش یکم صحبت کردم ولی دیگه جواب نداد شب بعد چ ...

وا ینی چی ...اگ اینجوری کرده نامزدش ک خیلی بد شد.اخه ینی چی همش میاد و میره

دعا میکنی بش برسم؟ خیلی سختی کشیدم بخاطرش..یه صلوات برام بفرس  امام حسین تورو ب رقیه ات تا محرم حاجتمو بده دارم جون میدم😭😭😭دعا کن اگ ازدواج کرد هیچوقت اون روز منی نباشه تو این دنیا .چون مجبورم با خنده و شادی برم عروسیش نمیشه نرم ...خیلی بده دعام کن .خدایا امام زمان معجزه کنین برام😓.امام رضااااا تورو ب خدا کمکم کن دست تو دستش بیام حرمت.خدایا توروخدا
وا ینی چی ...اگ اینجوری کرده نامزدش ک خیلی بد شد.اخه ینی چی همش میاد و میره

اره گفت نمیتونم ببخشم 

کاش دروغ باشه کاش آسیبی به خودش نزده باشه 

اره گفت نمیتونم ببخشم کاش دروغ باشه کاش آسیبی به خودش نزده باشه

ان شاالله 😓