2777
2789

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

دراصل نامحرم اگه به اونافک می کردم اصلانبایدازدواج می کردم

یعنی فکر می‌کنی مهم نیس 

دخترا بعضی وقتا سر بعضی مسائل با پدر خودشونن راحت نیستم دیگه چه برسه با شوهرمادرشون 

اون شاید الان با عروسک غافلگیر بشه ولی داره بزرگ میشه مثلا نمیتونه پیشش

لباس باز بپوشه تو خونه احساس راحتی نمیکنه

یعنی فکر می‌کنی مهم نیس دخترا بعضی وقتا سر بعضی مسائل با پدر خودشونن راحت نیستم دیگه چه برسه با شوهر ...

عزیزم  من دوستم همسرشون فوت کرد یه دخترداشت یه پسراومدبایه آقایی ازدواج کردکه اونم یه دخترداره یه پسردختردوستم الان ۱۸سالشه دخترآقاشون ۱۹پسرام ۲۵ ایناهستن دختردوستم انگاری که پسراون آقاداداششه چندساله باهم زندگی می کنن دختراهردوشن تاپ وشلوارمی پوشن هم شوهرش هم پسره شوهرش یه بارندیدم مستقیم توچشای من نگاه کنن موقعی که جوخونه اینجوری باشه من هیچ مشگلی ندارم

من ندیدم دوباره میذاری؟

در ضمن الان یک پستی دیدم فکر کنم سوال یکی از دوستان این بود که دختر شما و نامزدتون محرم هم میشن یا نه  ...درسته؟....اگه همچین سوالی پرسیده شده بله دختر شما و نامزدتون بهم محرم هستن البته اگه صیغه خوندید و رابطه جنسی داشتید

الــهی بـرقصـانـد خـدا بـه ســاز تـو جـهانـت را          
من ندیدم دوباره میذاری؟در ضمن الان یک پستی دیدم فکر کنم سوال یکی از دوستان این بود که دختر شما و نام ...

عزمزم مافعلانامزدیم یه هفته دیگه عقدمی کنیم فعلاام رابطه نداریم تاعقدشه

من ندیدم دوباره میذاری؟در ضمن الان یک پستی دیدم فکر کنم سوال یکی از دوستان این بود که دختر شما و نام ...

محرم هم باشند بازم یه جوری آدم نمیتونه راضی بشه دخترش پیش اون آقا لباس باز بپوشه یا هر چیز دیگه

باز دیر رسیدم🚬

•دنیایِِ آرزوهام تو چشمایِ هیزٍ تو نیست :/                          •اگع الماس نباشع برا من نیست:/                                             •و در آخر هیچکس ب زیبایی حرفهایش نبود!:/                                     ○آدم تنها باشع ب "خ♡دا" نزدیک ترع○
محرم هم باشند بازم یه جوری آدم نمیتونه راضی بشه دخترش پیش اون آقا لباس باز بپوشه یا هر چیز دیگه

وقتی حلاله دیگه مونده  به خودشون 

بعضیا حتی جلوی پدر واقعیشون هم راحت نیستن 

بعضیا جلوی نامحرم هم ازادن و تاپ میپوشن 

نومزدتم بذا

•دنیایِِ آرزوهام تو چشمایِ هیزٍ تو نیست :/                          •اگع الماس نباشع برا من نیست:/                                             •و در آخر هیچکس ب زیبایی حرفهایش نبود!:/                                     ○آدم تنها باشع ب "خ♡دا" نزدیک ترع○
شایدم من حساسم

بله شما حساسی 

دقیقا این رابطه مثل رابطه عروس و پدر شوهره که اولش عروس راحت نیست اما یا عادت میکنه و راحت لباس میپوشه یا کلا با مانتو و روسری میگرده

2810