2777
2789

بچه هامثل این که حرفموبدبرداشتین من همچین آدمی نیستم ازنبودن کسی خوشحال شدم وقتی که شنیدم ایشون خانوادشون توتصادف فوت کردن خودم اشکم بندنمی اومدانگاری که پدرومادرخودم جلوی چشام تصادف کردن من آزارم به یه مورچه نمی رسه چه برسه ازنبودکسی خوشحال باشم اگه منظورم وبدگرفتین شرمنده من شوخی بوداون حرفم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

تو نامزدینون کیو دعوت میکنید پس

گلم من ۴تاداداش دارم ۴تاخواهر هرکدوم یه لشگربچه دارن ایشونم درسته پدرومادرشون نیستن ولی خاله عموعمه دایی فت وفراوان دارن بعدشم نامزدکردیم 

کجا آشنا شدین

گلم ایشون سه شغلن یکی ازشغلاشون پخش قطعات خودروعه اومده بودشهرماواسه پخش منم ازسرکاراومدنی دیده بوده توخونه اومده بوددنبالم تاصبح توماشین توکوچمون نشسته بوده صبح که داشتم می رفتم سرکاردیدم یکی داره صدام می زنه بعداگفت ترسیدم برم هتل بگیرم یه موقع اینجامهمون باشی بزاری بری پیدات نکنم

پسر من هست سالشه من تو خ.نه با شوهرم نمیتونم راحت باشم چون بچه های الان واقعا زیادی میفهمن شما پیش د ...

مافعلاکاری نکردیم که معذبم باشیم نامزدم خیلی مثبته فقط دستموجلوی دخترم می گیره بعدش خونش دوبلکسه فک نکنم مشگلی داشته باشیم 

از این جور آشنا شدنام هست مگه چه قشنگ 😍خوشبخت بشین

آره گلم تازه من باهاش دوست نشدم گفتم بروباداداشم صحبت کن نامزدم نمی گم خیلی مایه داره ولی وضعش خوبه سرشناسه ولی نمی دونم چه جوری باداداشم صحبت کرده داداشم می گفت دلم براش سوخت یه وقت اذیتش نکنی 

2810