2777
2789
عنوان

اشتباه کردم رشته تغذیه رو نرفتم آیا🤔🤔

| مشاهده متن کامل بحث + 341 بازدید | 51 پست
شما تغذیه خوندین عزیزم؟

نه عزیز مشاور کنکور بودم تا ۴ ۵ سال پیش

الانم با یسری از دوستان که تو این حوزه فعالن ارتباط دارم 

چیزی که تو تجربی قابل توجهه اینه که برخلاف باور عموم اکثر رشته هاش حتی زیر شاخه های علوم پزشکی اشتغال دولتی ندارن.مثلا اتاق عمل و هوشبری و تغذیه و....بازار کارشون به شدت ضعیفه ولی خب تغذیه خوبیش اینه که میتونی یه وامی چیزی بگیری خوداشتغال بشی و البته رشته ی پیشرفت پذیری هم هست 

ما پادشاه را کشتیم، سعی کردیم دنیا را تغییر بدهیم. حالا تنها چیزی که گیرمان آمده، یک پادشاه جدید است که از قبلی بهتر نیست.اینجا سرزمینی ست که برای آزادی جنگیدیم ولی حالا برای نان می جنگیم. نکته عدالت این است :" همه وقتی برابر میشوند که مرده اند"    ویکتور هوگو، بینوایان
نه عزیز مشاور کنکور بودم تا ۴ ۵ سال پیشالانم با یسری از دوستان که تو این حوزه فعالن ارتباط دارم چیزی ...

حتی اتاق عمل هم بازار کار نداره؟ من فکر میکردم مثل پرستاریه 

تو با روح من از روز ِ ازل یارترینی🤍

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

نه عزیز مشاور کنکور بودم تا ۴ ۵ سال پیشالانم با یسری از دوستان که تو این حوزه فعالن ارتباط دارم چیزی ...

اره اکتیو باشی تو اون رشته دستگاه اینا بیاری خصوصا توی شهرستانا کارت میگیره

شما رشته خودتون چیه

عبادت می‌کنی بگذر زعادت...نگردد جمع عادت با عبادت..گر خدا داری ز غم آزاد شو...از خیال بیش و کم آزاد شو
چقد بی ثباتن! بچه های مردم بازیچه شدن

دقیقا 

البته همینم معلوم نیست

فقط یکی دو هفته پیش خیلی یهویی اعلام کردن محرومیت برداشته شده 

از اینورم زمان ثبت نام کنکورو عقب انداختن و خب این نشون میده بازم خبرای جدید قراره بدن 

احتمالش هست که محرومیت رو دوباره برگردونن 

ما پادشاه را کشتیم، سعی کردیم دنیا را تغییر بدهیم. حالا تنها چیزی که گیرمان آمده، یک پادشاه جدید است که از قبلی بهتر نیست.اینجا سرزمینی ست که برای آزادی جنگیدیم ولی حالا برای نان می جنگیم. نکته عدالت این است :" همه وقتی برابر میشوند که مرده اند"    ویکتور هوگو، بینوایان
دقیقا البته همینم معلوم نیستفقط یکی دو هفته پیش خیلی یهویی اعلام کردن محرومیت برداشته شده از اینورم ...

خدا به کنکوری هامون کمک بده🥲

ما سبز تر از تمام تبر هایی که خورده ایم ادامه می دهیم :)

به نظرم بین پیرا پزشکیا تغذیه بهترینه 

توان بخشی نمیگما پیرا هارو میگم

عبادت می‌کنی بگذر زعادت...نگردد جمع عادت با عبادت..گر خدا داری ز غم آزاد شو...از خیال بیش و کم آزاد شو
حتی اتاق عمل هم بازار کار نداره؟ من فکر میکردم مثل پرستاریه

بازار کار ضعیفی داره 

پرستاری بازار کارش به شدت بالاست تو پیراپزشکیا هیچ رشته ای به اندازه پرستاری بازار کارش بالا نیس 

ولی اتاق عمل قابل مقایسه با پرستاری نیس 

به ازای هر ۳۰ تا پرستار نهایتا یه اتاق عمل یا هوشبر بخان .ولی درامدشون بعد استخدام به اندازه همون پرستاریه و زحمتشونم نسبت به پرستاری خیلی کمتره .

بازار کار ضعیفی داره پرستاری بازار کارش به شدت بالاست تو پیراپزشکیا هیچ رشته ای به اندازه پرستاری با ...

کسی که تغدیه قبول میشه راحت پرستاری شهر خوب میاره

معمولا چون رشته مستقلیه میرن سراغ تغذیه
و یا عدم علاقه پرستاری و محیط بیمارستان

منم همینطور ، بهترین رادیولوژی و تغذیه و ‌‌پرستاری و ... رو قبول میشدم حتی پزشکی تعهدی ، ولی موندم پشت که یه وقت حسرت پزشکی  روزانه بعدا اذیتم نکنه 

چون میدونم که اگه نا امید میشدم بعدا پشیمون میشدم که چرا حاضر نبودم یه سال دیگه تلاشم رو برای ارزوم بکنم 

لطفا برام دعا کنین امسال دیگه رشته مورد علاقمو قبول شم،تو نماز هاتون ، دعا هاتون،  زیارت هاتون من رو فراموش نکنید ،        السلام علیک یا ابا عبدالله 💚
خرم آبادمال چه سالی؟من 4 سال پشت کنکور بودمدامپزشکی با تراز 8900

دامپزشکی که محرومیت داره چطوری بازم پشت موندی

فرقی نداره فقط جنوب نباشع دور خودم تهرانم

معدلتو سعی کن ببری بالا که خیلیم کار سختی نیست

درصدارو زیر ۲۵ بزنیم قبول میشی نگران نباش

پرستاری مامایی زیاد برمیدارن ازاد