ba_hs مدیر عضویت: 1402/01/01 تعداد پست: 960 عنوان اشتباه کردم رشته تغذیه رو نرفتم آیا🤔🤔 | مشاهده متن کامل بحث + 341 بازدید | 51 پست چرا به هرکس میگم تغذیه آوردم نرفتم چشاش ۴تا میشهخب دوسش نداشتم🥲😂 عبادت میکنی بگذر زعادت...نگردد جمع عادت با عبادت..گر خدا داری ز غم آزاد شو...از خیال بیش و کم آزاد شو 1403/08/25 | 00:03 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
ba_hs مدیر استارتر عضویت: 1402/01/01 تعداد پست: 960 امسال قبول نشدم که سال اول قبول شدم:/محرومیتشم یه سال بود چرا یسال خوب نمیخونی قبول بشی چیزی که میخوای عبادت میکنی بگذر زعادت...نگردد جمع عادت با عبادت..گر خدا داری ز غم آزاد شو...از خیال بیش و کم آزاد شو
ماه_تابان_1 عضویت: 1401/07/28 تعداد پست: 1448 معدلتو سعی کن ببری بالا که خیلیم کار سختی نیستدرصدارو زیر ۲۵ بزنیم قبول میشی نگران نباشپرستاری مامای ... منکه صفر صفرم نمیدونم چ غلطی کنم😂با معدل ۱۷ میشه؟ خدایا به امید خودت♥️
saye_dr عضویت: 1403/05/21 تعداد پست: 1189 چرا یسال خوب نمیخونی قبول بشی چیزی که میخوای ارادم ضعیفه نمیتونم استمرار داشته باشم مشکلات زیادی هم برام پیش اومد طی این چندسال
ba_hs مدیر استارتر عضویت: 1402/01/01 تعداد پست: 960 منکه صفر صفرم نمیدونم چ غلطی کنم😂با معدل ۱۷ میشه؟ اون موقع درصداتو یاید بالا ببریمیتونی نگران نباش، نهایی اونقدرا که میگن سخت نیست واقعا عبادت میکنی بگذر زعادت...نگردد جمع عادت با عبادت..گر خدا داری ز غم آزاد شو...از خیال بیش و کم آزاد شو
ba_hs مدیر استارتر عضویت: 1402/01/01 تعداد پست: 960 ارادم ضعیفه نمیتونم استمرار داشته باشم مشکلات زیادی هم برام پیش اومد طی این چندسال عزیزم ایشالا به رشته دلخواهت میرسیهمه مشکل پیش میاد براشون چون زمان کمی نیست که یه ساله یبار بچسب به درست قبول شو تموم بشه بره واقعا حالم بهم میخوره از کنکور و حواشی هاش عبادت میکنی بگذر زعادت...نگردد جمع عادت با عبادت..گر خدا داری ز غم آزاد شو...از خیال بیش و کم آزاد شو
ماه_تابان_1 عضویت: 1401/07/28 تعداد پست: 1448 اون موقع درصداتو یاید بالا ببریمیتونی نگران نباش، نهایی اونقدرا که میگن سخت نیست واقعا دودلم هنوز کاری انجام ندادم اخه انسانی بودم میترسم نتیجه نگیرمنفهمم درسارو تجربی ک مفهومیه یاد گرفتنیه خدایا به امید خودت♥️
saye_dr عضویت: 1403/05/21 تعداد پست: 1189 عزیزم ایشالا به رشته دلخواهت میرسیهمه مشکل پیش میاد براشون چون زمان کمی نیست که یه ساله یبار بچسب به ... فدایت همچنیندرسته ولی من روحیمو باختمدقیقا منم همینطور امیدوارم قالش کنده بشه