2777
2789
عنوان

اشتباه کردم رشته تغذیه رو نرفتم آیا🤔🤔

| مشاهده متن کامل بحث + 341 بازدید | 51 پست
دوباره محرومیتو ورداشتن گفتن از سال بعد برمیگردوننش

مسخره ها

که چی خب واقعا 

عبادت می‌کنی بگذر زعادت...نگردد جمع عادت با عبادت..گر خدا داری ز غم آزاد شو...از خیال بیش و کم آزاد شو

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

رشته جالبی نیس از نظر اشتغال 

اگه خودت سرمایه خوبی داشته باشی و صاحب کار خودت باشی درامد خوبی میتونی داشته باشی 

ولی اگه چشمت دنبال کار دولتی باشه اصن بازار کار نداره

ما پادشاه را کشتیم، سعی کردیم دنیا را تغییر بدهیم. حالا تنها چیزی که گیرمان آمده، یک پادشاه جدید است که از قبلی بهتر نیست.اینجا سرزمینی ست که برای آزادی جنگیدیم ولی حالا برای نان می جنگیم. نکته عدالت این است :" همه وقتی برابر میشوند که مرده اند"    ویکتور هوگو، بینوایان
ان شاالله قبول میشیسوالی چیزی داشتی در خدمتم

شما رشتتون چیه؟

عبادت می‌کنی بگذر زعادت...نگردد جمع عادت با عبادت..گر خدا داری ز غم آزاد شو...از خیال بیش و کم آزاد شو
سلام عزیزم پرستاری ازاد تا چ تراز معدل و رتبه ای میشهخوب نیست درسم ینب از انسانی ب تجربی رفتم

کدوم شهر ؟

ما پادشاه را کشتیم، سعی کردیم دنیا را تغییر بدهیم. حالا تنها چیزی که گیرمان آمده، یک پادشاه جدید است که از قبلی بهتر نیست.اینجا سرزمینی ست که برای آزادی جنگیدیم ولی حالا برای نان می جنگیم. نکته عدالت این است :" همه وقتی برابر میشوند که مرده اند"    ویکتور هوگو، بینوایان
پشت موندم

خوبه که

از پشت ساپورت میکنی اونهایی رو که تغذیه خوندن

البته مالی نیست

دوست من دکترای تغذیه گرفته چسبیده به شلوار من که بیا پول بده برات برمامه بدم

میگم ولللللم کنننننن🤣🤣🤣🤣

ممکنه تلاش زیاد به موفقیت ختم نشه ؛ اما صددرصد به پشیمانی و حسرت ختم نمیشه

سلام عزیزم پرستاری ازاد تا چ تراز معدل و رتبه ای میشهخوب نیست درسم ینب از انسانی ب تجربی رفتم

آزاد تهران با معدل ۱۸.۵ درصدای زیر ۳۰ 

بقیه جاها هم کمتر

من یه بار تغذیه و یه بار دکتری دامپزشکی قبول شدم حتی محروم هم شدم و نرفتمبعد پزشکی اولین اولویت هام ...

دامپزشکی کجا اوردی 

میشه ترازت کل رو بگی 

خوبه کهاز پشت ساپورت میکنی اونهایی رو که تغذیه خوندنالبته مالی نیستدوست من دکترای تغذیه گرفته چسبیده ...

وای خداروشکر نرفتم😐😂

رشته جالبی نیس از نظر اشتغال اگه خودت سرمایه خوبی داشته باشی و صاحب کار خودت باشی درامد خوبی میتونی ...

والا کارت بگیره که عالیه ولی دولتی کار کنی همون ۱۵ تومن ایناست دیگه حقوقت