2777
2789
خیر ولی چون یه مدت دخترم علاقه نشون داده بود منم افتادم تو خطش که کمکش کنم

دخترتون موفق شد؟ 

لطفا اگر کسی مخالف نظر و عقیده ی من بود ریپلای نکنه حوصله ی بحث ندارم. باتشکر🙏🏻
ها باشه گلم ،شما خودتم ارز دیجیتال می خری ؟

نه من اعصاب این کارو ندارم. چون دخترم یه مدت علاقه نشون داد گفت می خوام یاد بگیرم منم افتادم تو خطش که کمکش کنم سرش کلاه نره تو سختیا کنارش باشم ولی بعد دیدم چقد سخته دیگه سپردمش به همسرم 

گرمی دستات، سرخی لبهات، تپش قلبت، نرمی صدات........ همش مال فشار خون بالاست، مریض بعدی....!! ️

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خیر ولی چون یه مدت دخترم علاقه نشون داده بود منم افتادم تو خطش که کمکش کنم

زمانی ما که هیچی حالیمون نبود توی بورس سهام می خریدیم ،یه بنده خدایی بالاشهر توی رستوران درگیر بورس بوده پیرمرد پولداری می فهمه بهش میگه بهت رحمم اومده جونی حالا که می خوای سود کنی فلان سهام بخر ،اینم نمی خره یادم می گفت اون سهام خیلی بالا کشید کاش می خریدم ،همونا از کجا این چیزا رو می فهمن

دخترتون موفق شد؟

دخترم سنش کمه ۱۵ سالشه. یکم که دقیق تر شدم دیدم چه سخته اعصابم نکشید حقیقتش. سپردم به همسرم اون بیشتر با جزییات خبر داره. ولی اینجور که معلومه فعلا خوب داره پیش می ره انگار . اینجوری نیست که بگم آره الان داره دلار پارو می کنه ولی ضررم نکرده با وجود اینکه بازار الان یکم وضعش بده خوب داره کنترل می کنه

گرمی دستات، سرخی لبهات، تپش قلبت، نرمی صدات........ همش مال فشار خون بالاست، مریض بعدی....!! ️
2805
زمانی ما که هیچی حالیمون نبود توی بورس سهام می خریدیم ،یه بنده خدایی بالاشهر توی رستوران درگیر بورس ...

درسته پیرمرد بوده ولی دلیل نمیشه از این چیزا سر در نیاورده باشه. مادر خودمم سنش بالاست ولی پیگیر همستر و این بازیها بود

دخترم سنش کمه ۱۵ سالشه. یکم که دقیق تر شدم دیدم چه سخته اعصابم نکشید حقیقتش. سپردم به همسرم اون بیشت ...

ولی اینم بگم هیچوقت موفقیت ثابت نیست تو این کار. یه وقت میبینی تو اوج سودی یهو ضرر می کنی. ولی مهم اینه ضررم می کنی خودت بیشتر از ضرورت باشه و این موضوعو کنترل کنی

ولی اینم بگم هیچوقت موفقیت ثابت نیست تو این کار. یه وقت میبینی تو اوج سودی یهو ضرر می کنی. ولی مهم ا ...

*سودت

درسته پیرمرد بوده ولی دلیل نمیشه از این چیزا سر در نیاورده باشه. مادر خودمم سنش بالاست ولی پیگیر همس ...

ای بابا ،بحث یه شبه پول دار شدن ،اون زمان مثلا یه سهام می خریدی ۱۰تومن بعد توی یه ماه ۲یا۳تومن سود می کرد اونایی سرمایه بیشتری داشتن که پول پارو می کردن من که فقط ضرر کردم 

ای بابا ،بحث یه شبه پول دار شدن ،اون زمان مثلا یه سهام می خریدی ۱۰تومن بعد توی یه ماه ۲یا۳تومن سود م ...

خیلیا تو اون مدت ضربه خوردن

دخترم سنش کمه ۱۵ سالشه. یکم که دقیق تر شدم دیدم چه سخته اعصابم نکشید حقیقتش. سپردم به همسرم اون بیشت ...

البته که برای یه دختر نووجوان یه خورده سخته؛ ولی همینکه همسرتون هم همکاری کرده خوبه. انشالله که موفق باشید. منم همسرم میخواد اینکارو بکنه ولی راستش میدونم استرسیه میگم من برم دنبالش ازطرفی هم میدونم اگه ضرر کنم واویلاست😂 چون سرمایه ی که میزاری برای شروع هم کم نیست.

لطفا اگر کسی مخالف نظر و عقیده ی من بود ریپلای نکنه حوصله ی بحث ندارم. باتشکر🙏🏻
یکیش من یه مقدار از ارث پدری مو گذاشتم رفت جای بابای خدا بیامورزم

منم اشتباهی که کردم سرویس طلامو فروختم بردم تو بورس و همش از دست رفت

البته که برای یه دختر نووجوان یه خورده سخته؛ ولی همینکه همسرتون هم همکاری کرده خوبه. انشالله که موفق ...

هردو اولش مخالف بودیم چون کار سخت و خیلی استرسی ایه برای بزرگسالان چه برسه نوجوان. ولی انگار هوش مالیش خوبه مدت زیادیم نیست شروع کرده کم کم داره روال دستش میاد

بله این کار با سرمایه کم اصلا امکان پذیر نیست چون سود نمی‌ده فقط وقتتو تلف می کنی

منم اشتباهی که کردم سرویس طلامو فروختم بردم تو بورس و همش از دست رفت

ای بابا ،بازم خدارو شکر همه پس اندازم نذاشتم  از این آرزو می ترسم ولی این آدم فکر نکنم چیزی بارش باشه می شی شانسی سود کرده باشه

2810