2777
2789
فکر نکنم این بنده خدا آموزش دیده باشه

هیچکس بدون آموزش نمی تونه وارد این حرفه بشه. خاله بازی که نیست ضرراش به دلاره. هرکس بدون آگاهی وارد بشه بیچارس. اموزشاشم ساده نیست همش سیگنال و تحلیله حداقل باید چندسال تو این کار باشی تا دستت بیاد

گرمی دستات، سرخی لبهات، تپش قلبت، نرمی صدات........ همش مال فشار خون بالاست، مریض بعدی....!! ️
ببخشید میشه بگین چون من کنجکاو شدم آفرین 😅

توی یه شهر کوچیکم تقریبا آدم با انصاف ،چشم پاک مرد خوبیه همیشه مردامون میگن برین اونجا خرید ،جنساشم با کیفت ،طرزبرخورد عالی ،توی خیابون اصلی هست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

هیچکس بدون آموزش نمی تونه وارد این حرفه بشه. خاله بازی که نیست ضرراش به دلاره. هرکس بدون آگاهی وارد ...

خوب مگه نهایت ضرر از دست دادن پولی که ارز خریدی نیست اوایل کم می خری دیگه

2805
خوب مگه نهایت ضرر از دست دادن پولی که ارز خریدی نیست اوایل کم می خری دیگه

خیر. خیلی بیشتر از اینهاست. یه درصدم جابه جا بشه زندگیت از دست رفته. شما چون آگاهی چندانی نداری همچین تصوری داری

گرمی دستات، سرخی لبهات، تپش قلبت، نرمی صدات........ همش مال فشار خون بالاست، مریض بعدی....!! ️
چمدونم ،هم بیت کوین چیه ،حتما یه چیزی مثل بورس سهام بخری ببینی چی میشه ؟اره ؟

من شوهرم یکماه پیس دوتومن سرمایه گذاری کرد تا چند روز خبری نشد اعتراض کردم پولم برگردون ی تومن گذاشت کیف پولم ی تومنش مونده بود.امروز ۶۰۰تومن رو ی تومن اومد شوهرم گفتم برداشت کن

آها اوکی ممنون ببخشید سوال کردم چون من خودم دارم سوپرمارکت راه میندازم

موفق باشید به گزینه های گفتمم دقت کنید ،خوش بر خورد و با حیا ،این مرد در عین حال خوش تیپی بسیار آدم مورد اعتمادیه همین باعث شده توی جای ما که بیشتر آدما هم رو میشناسن زنا برن اونجا خرید 

خیر. خیلی بیشتر از اینهاست. یه درصدم جابه جا بشه زندگیت از دست رفته. شما چون آگاهی چندانی نداری همچی ...

چقدر دوست داشتم منم یاد بگیرم ولی هم سودش هم ضررش بالاست. باید خیلی ریسک پذیر باشی.

لطفا اگر کسی مخالف نظر و عقیده ی من بود ریپلای نکنه حوصله ی بحث ندارم. باتشکر🙏🏻
ارز دیجیتال توسط ی سری ربات تلگرام استخراج میشن بعضیاش مثل بازی صبروتلاش میخاد واقعا تاسودببری

اونا صرفا چندتا بازی برای وقت پر کردن تو باتای تلگرامن. رمز ارز اصلا به چیز دیگست به بحث دیگه ای داره. یکم درموردش مطالعه کنید

2810