2777
2789
عنوان

نماز شب معجزه حاجت روایی مخصوصا برای ازدواج و حاجت های سخت

| مشاهده متن کامل بحث + 153 بازدید | 21 پست
استارتر من یه ماجرای عجیبی برام پیش میاد. چند ساله که هر سال توی آبان ماه یدونه خواستگار برام میاد و ...

منم نمی دونم که دلیل خاصی داره یا نه میتونی از تاپیک کشف مطلبم استفاده کنی، فقط برای بخت گشایی بهت توصیه میکنم شروع کنی دروحد توان خوندن و پخش قرآن مخصوصا موقع خواب با صدای کم قبل از خواب ۱۰ بار آیت الکرسی و حداقل ۱ی۲ رکعت نماز شب برای بخت گشایی و اگه وقت کردی نوشتن سوره احزاب هم خوبه بعضی ها نتیجه دیدند

کلا ۱۱ رکعته اما شما میتونید در حد توان هر چقدر دوست دارید بخونید میتونید ۲ رکعت بخونید و یا یک رکعت ...

ممنونم ولی خب تا کِی باید خوند برای یک حاجت؟ ساعت خاصی برای اینکار وجود داره؟ یا میشه هر موقع از شب خوند؟ مثلا 9 شب

💛سزاموئید=اصطلاح آناتومیکال برای استخوان های کنجدی بدن؛الهام گرفته از جثهٔ ریزنقشم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

یه چیز دیگه یادم اومد. من پارسال بهمن ماه شروع کردم روزانه یک جز قرآن رو تلاوت کردن و گوش دادن. بعد ...

من پیشنهادم اینه که هر روز صبح و شب سوره ناس و فلق و توحید و آیت الکرسی بخون کف دستت فوت کن و دستتو به سر و بدنت بکش تا سنگینی ازت بره. 

سعدی اگر عاشقی کنی و جوانی/عشق محمّد بس است و آل محمّد💝

منم نمی دونم که دلیل خاصی داره یا نه میتونی از تاپیک کشف مطلبم استفاده کنی، فقط برای بخت گشایی بهت ت ...

ممنون. ازدواج من واقعا گره افتاده. راضیم به رضای خدا اما 37 سالمه و سال هاست خودم و مادرم چله گرفتیم و نذر کردیم. چله های ترک گناه و زیارت عاشورا به روش آیت الله حق شناس. سوره ی احزاب رو هم نوشتیم. حرز امام جواد و انگشتر شرف الشمس هم گرفتیم. بعد از هر کدوم اینا یه خواستگار اومد اما هیچ کدوم جور نشدو. اکثرا هم از طرف اونا بهم خورد.

آقایون به هیچ وجه در تاپیک های بنده حضور نداشته باشند، کامنت نذارند، لایک نکنند، ریپلای نکنند.در جایی ام کامنت میذارم اصلا لایک یا ریپلای نکنید.
ممنونم ولی خب تا کِی باید خوند برای یک حاجت؟ ساعت خاصی برای اینکار وجود داره؟ یا میشه هر موقع از شب ...

از ساعت ۱۲ تا اذان صبح البته شنیدم نزدیکای اذان صبح دعا بهتر قبول میشه من ۳ ماه خوندم جواب گرفتم 

ممنون. ازدواج من واقعا گره افتاده. راضیم به رضای خدا اما 37 سالمه و سال هاست خودم و مادرم چله گرفتیم ...

میتونید از تاپیک کشف مطلبم برای کشف مشکل در خواب استفاده کنید 

من توصیه ام به دوستانی که تو ازدواجشون مشکل میافته اینه که خوندن و پخش قرآن رو برای دور بودن از شروبدی انجام بدن و برای بخت گشایی نماز شب و بعدش استغفاربخونند در حد توان کمک به دیگران مثل صدقه کوچک و خوشحال کردن غمگین ،امید دادن به ناامید ،