خیلی اعتماد به نفسم پایینه در این یه مورد هنوز مجردم ولی میخوام انجامش بدم قبل ازدواج به نظرتون میارزه یا اصلا واسشون مهمه ؟ از طرفی ناراحتم که چرا نمیتونم خودم رو اونطوری که هستم دوست داشته باشم
اینجا میگم شاید بقیه جواب بدن آخه حق تاپیک زدنم رفته 😅
من چند هفته پیش عفونت قارچی گرفتم و لبه های داخلی ام کلی متورم شد و باد کرده بود ولی بعدش رفتم پیش متخصص و درمان شدم ...از وقتی پماد و قرص مصرف کردم لبه های داخلی من خیلی کوچیک و نازک شدن انگار رفتن داخل و خیلی کوچیک تر از حالت عادی شدن! طبیعیه ؟
ما هیچ گاه به امروز برنمیگردیم هر چه را لازم است بردارید🫴🏼
دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳
از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباسهای خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!
ممنون 💖اینجا میگم شاید بقیه جواب بدن آخه حق تاپیک زدنم رفته 😅من چند هفته پیش عفونت قارچی گرفتم و ...
فک نمیگنم همیچن چیزی امکان پذیر باشه شاید عفونتت رفته سبک شدی منم اینجوری بودم البته براهموک این حسومیکنی
اللهم عجل فرجه مهدی 💚 مدتی هست که حیرانم و تدبیری نیست...🤍در یک جنون سختبا ساز تو رقصیدم...«آنها که عکسها را نبوسیدهاند، عاشق نشده اند حسینی میمونم حسینی میمیرم ....❤یاعلی و اولادش....🤍❤️حسین جان❤️سلام من بر تو باد در تک تک روزهایی که جهان هست،ماه و خورشید هست،آسمان هست،...امااااا من نیستم❤️🤍
ببین تا اونجایی که من تحقیق کردم راجبش اگ بری پیش ی دکتر عالی و متخصص اذیت نمیشی اگ پیش دکتر بد بری خیلی اذیت میشی خیلی عوارض داره باید تو انتخاب دکتر خوب تصمیم بگیری
فک نمیگنم همیچن چیزی امکان پذیر باشه شاید عفونتت رفته سبک شدی منم اینجوری بودم البته براهموک این حسو ...
آها نه والا چندین روزه همش نگاش میکنم و حتا دست میزنم کاهش سایز داشته و وقتی دست میزنم شبیه اینکه یه بادکنک پر باد یهو تخلیه میشه یه جوری پژمرده حالت شده بنده خداها 😂🤦🏻♀️
ما هیچ گاه به امروز برنمیگردیم هر چه را لازم است بردارید🫴🏼