2777
2789
عنوان

دلم برا شوهرم میسوزه

| مشاهده متن کامل بحث + 937 بازدید | 43 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

من باردارم هماتوم دارم شب جمعه نداریم🤣

همون بهتر که قهر کرده مادر مرده

از تو ابی گرم نمیشه

بزار بخوابه 😤😤😤😤

دخترم❤عزیز قلبم ❣نترس جانم که دستانم ز دستانت جدا شدنی نیست💚خدایا براش جبران میکنی🥺خیلی زمین خورده این حقش نبود💔

2805
خب چرا اينو بهش گفتى ؟ از دستش عصبانى بودى ؟ دلت پُره از دستش ؟ حالا عيب نداره جر و بحث پيش مياد از ...

آره خیلی وقته دلم پره ماه هاست خیلی باهاش بداخلاقی میکنم ولی امشب خیلی دلم سوخت وقتی دیدم برام غذا گرفته بغضی شدم اگه من جای اون بودم می‌گفت زهر مار بخوره 

بعضیا قدرشوهرای خوبو نمیدونن هیییی گیر آدمای عوضی نیفتادین ببینین زندگی چقد سخت میگذره یه روزی تاوان حرفتو میدی 

کاربری دست صدنفره همه اون صدنفرم خودمم😐 با مودای مختلف🥱 نظر من توهر تایپکی نظر خودمه پس به خودم ربط داره نه به شما با تشکر 🤫

عیب نداره حرف حق زدی 😂خندم گرفتبیخیال حالا گفتم چی گفتییی

خدا شاهده حق کامل بود اصلا نمیدونی اون پدر مادر چکار کردن در حقش ولی اینم اولین باره اینجوری قهر می‌کنه نمیاد باهام حرف بزنه 🥴

آره خیلی وقته دلم پره ماه هاست خیلی باهاش بداخلاقی میکنم ولی امشب خیلی دلم سوخت وقتی دیدم برام غذا گ ...

شوهرمنم دقیقا تواین موقعیت دادوبیداد می‌کنه چرا غذانداریم! اونا اینکه خودش می‌ره برای خودش یچیزی سرهم می‌کنه میخوره .چه برسه به اینکه بره غذا از بیرون بگیره.

ولش کن دست پیش بگیر ولی غذایی ک دوس داره بپز

اره ممکن نمیرم منت کشی حالا برم ازین به بعد هی میگه باید خوبی های پدر مادرمو جبران کنم اونجا تو یکی از کامنت ها گفتم خدا شاهده خودش می‌گفت شبا میخواستم شام بخورم اونقدر دستم تاول داشت نمیتونستیم قاشق و بگیرم حالا هی می‌گفت باید جبران کنم خب چی رو باید جبران کنه ازش پرسیدم چی رو می‌خوای جبران کنی جوابی نداشت قهر کرد😂😂

منم يه وقتايى حالم از شوهرم بهم ميخوره و دلم ميخواد فوشش بدم . همين الان هم اينطورم

خب آدم باید یجوری خودشو خالی کنه من خیلی وقت بود این حرف رو دلم بود که امروز فرصت پیش اومد گفتم ولی خیلی مظلوم شد بعدش کلا رفته تو خودش 

2810