2777
2789
عنوان

من امروز کشیکمو جابجا کردم

189 بازدید | 20 پست

ک ب ازای این جابجایی فردا باید ۲۴ساعت بمونم.خالی کردم تایم رو چون همسرم بهونه میگرفت یکبار پنجشنبه شب شیفت نباش.الان از ساعت پنج بهش گفتم بیا ۸اومده ب اعصاب منم گند زده اومده مبگه خواهرم تنها بوده خونه نشستم پیشش.خب بیخود میکنی روز منو ب گند میزنی برنامه کارمو بهم میریزی وقتی بقیه برات مهمترن.شب منو ب گند زد منم گفتم نمیخام بمونی برو خونتون نبینمت اعصابم راحتتره.شیفتم فردا فشرده ام.وقتی شعور رابطه نداری

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

واقعا زور داره😑هیچی نگفت بعدش؟عذرخواهی دلجویی؟!

گویَند که هَر تیرهِ شَبی را سَحَری هَست🍃🌤                                                                                                             اگر روزی یقین کردی جهان جای کمی دارد                         چو من سر در گریبان کن،گریبان عالمی دارد                                                                                                                   ❌️🔴 در خواست دوستی قبول نمیکنم🔴❌️

ن گفت من نمیمونم میرم اخلاق نداری

میگفتی آره فردا ۲۴ ساعت یه نفس باید شیفت باشم 

به خاطر تو اونوقت میگی اخلاق ندارم.....😑😑

این مردا چشون شده....

گویَند که هَر تیرهِ شَبی را سَحَری هَست🍃🌤                                                                                                             اگر روزی یقین کردی جهان جای کمی دارد                         چو من سر در گریبان کن،گریبان عالمی دارد                                                                                                                   ❌️🔴 در خواست دوستی قبول نمیکنم🔴❌️

زدی توی خالاین استراتژی تمام مردهاست.اعصابتو خرد نکن

نشستم بغضم بقران چقدر ی ادم بیشعور باشه اخرین باری ک شب پیش هم بودبم دوماه قبل بوده این ادم انقدر براش هیچی مهم نیس بعد دوماه