2777
2789
عنوان

به نامزدم گفتم دیگه پیام نده اونم گفت

| مشاهده متن کامل بحث + 6406 بازدید | 220 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

قضیه مشکوکه استارتر یا مواد زده یا ...یه بار محکم جوابشو بده بره گمشهمگرنه ممکنه دردسر بشه

ن بابا چ دردسری من دیگه جوابشو نمیدم

گاهی باید فرو ریخت برای بنای جدید🌿!'ن پرنسس آقامم ن بابام نام کاربریمو همین جوری زدم😅

اره عزیز.این معنیش هست که متاسفانه حداقل ۴۰درصد مردا و ۱۰درصد خانما به کار میبرن البته بی شخصیتهاااا ...

من معنیشو میدونم ممنون.اگه به کسی فحششو بده بله .اما وقتی با یکی راحت و طرفم مشکلی نداره و به عنوان رسوندن حق مطلب استفاده شه به نظرم مشکلی نداره.

افرین عزیزم ولی من بر اساس تجربه میگم بهتره که جوابشو بدی این دنبال یه چیزی هست نمیخام بگم ولی امیدو ...

دنبال هر چی باشع برا من عواقبی نداره

تا الانم وقتمو تلف کردم باهاش سر و کله زدم

راستی درخواستم دادم خوشحال شدم از اشنایی باهاتون

گاهی باید فرو ریخت برای بنای جدید🌿!'ن پرنسس آقامم ن بابام نام کاربریمو همین جوری زدم😅

دنبال هر چی باشع برا من عواقبی ندارهتا الانم وقتمو تلف کردم باهاش سر و کله زدمراستی درخواستم دادم خو ...

گفتش سرکار میری کارگاه گفتم خونم گفت طلاقت میدم سرکار بودی خدا لعنت کنه یوتیوبی های فیک را

خیلیا معرفی کردن ولی اصلا تمایل نداشتم بخونمشون،ادم باید قلق طرفشو یاد بگیره با این کتابا بعضبا شاید ...

این سبک کتابا برا روابط کوتاه مدت یا روابط سمی  جواب میده .

ادم سالم ازدواج میکنه که عشق و شور و شوقی که تو وجودش هست رو به یه ادم امن ابراز کنه و همونقدم عشق دریافت کنه و نمیتونه مدام عشق و علاقشو به طرف مقابل پنهون کنه تا دست نیافتنی بنظر بیاد 

یعنی اگه قرار بود همیشه دست نیافتنی باشیم که لزومی نداشت ادمیزاد ازدواج کنه 

ما پادشاه را کشتیم، سعی کردیم دنیا را تغییر بدهیم. حالا تنها چیزی که گیرمان آمده، یک پادشاه جدید است که از قبلی بهتر نیست.اینجا سرزمینی ست که برای آزادی جنگیدیم ولی حالا برای نان می جنگیم. نکته عدالت این است :" همه وقتی برابر میشوند که مرده اند"    ویکتور هوگو، بینوایان
این سبک کتابا برا روابط کوتاه مدت یا روابط سمی جواب میده .ادم سالم ازدواج میکنه که عشق و شور و شوقی ...

این تاپیک باعث شد همسرم میخاد طلاقم بده

روزگارم سیاه میکنه گوشیم میشکونه تاپیک فیک یوتیوب بود

دنبال هر چی باشع برا من عواقبی ندارهتا الانم وقتمو تلف کردم باهاش سر و کله زدمراستی درخواستم دادم خو ...

گفت طلاق میدم شنبه بره دنبال کار طلاق کارگاه سرکار میری گفتم نه گفت سرکار کارگاه بودی گفتن بهت

این تاپیک باعث شد همسرم میخاد طلاقم بدهروزگارم سیاه میکنه گوشیم میشکونه تاپیک فیک یوتیوب بود

چقد نیاز ب توجه داری ..عقده ای بودن ازت میباره ..بسه دیک همه فهمیدن هوووف ..اگه خیلی بیکاری برا خودت ی تاپیک بزن حرف بزن چیکار ب تاپیک مردم داری 

2810