2777
2789
عنوان

به نامزدم گفتم دیگه پیام نده اونم گفت

| مشاهده متن کامل بحث + 6406 بازدید | 220 پست
ان شاالله خوشبخت شینشمام دیگه جواب کامنتاشو ندین من منتظر تعلیق شدنم میمونم تا ببینم چی میشه😅

عزیزم 

یه دفعه از حرفای نی نی یار نترسی👌

به نظرم درباره قضیه نامزدت یه تاپیک جدید بزن 

و صحبت کنیم اونجا

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

عزیزم یه دفعه از حرفای نی نی یار نترسی👌به نظرم درباره قضیه نامزدت یه تاپیک جدید بزن و صحبت کنیم اون ...

😂ن چ کاریه شر این از سرم کم نمیشه تاپیک جدیدمم میاد

گاهی باید فرو ریخت برای بنای جدید🌿!'ن پرنسس آقامم ن بابام نام کاربریمو همین جوری زدم😅

نه گلم بزن بلکه راهکار بگیری ولی قبول داری خیلی این بنده خدا خنده داره

ن ولش کن دیوونه شدم از دستش دارم میترکم دیگه ول کنم نیس🤦🏼‍♀️

گاهی باید فرو ریخت برای بنای جدید🌿!'ن پرنسس آقامم ن بابام نام کاربریمو همین جوری زدم😅

من نمیفهمم میگه شوهرم میره سرکار یا خودم سرکارم تو فهمیدی چی میگه به منم بگو خیلی کنجکاوم

میگه بهم گفتین کارگاه 

شوهرم فردا ببینه فک میکنه روزا من از دزدکیش میرم سرکار 

من کارگاه نیستم همسرم بفهمه کارگاه میرم گوشیم را میشکونهخدا نگذره ازتون

عزیز من مظورم کارآگاه بود 

جون جدت ببخیال من شو دیگه

گفتی کارگاه سرکار میرم کار میکنم جواب همسرم را چی بدم با پست های فیک یوتیوبی تون آتش انداختین به زند ...

پس هردوتون بی سوادین

ای وای عسیسم چقد بده ک چک میکنه گوشیتو

2810