2777
2789
عنوان

به نامزدم گفتم دیگه پیام نده اونم گفت

| مشاهده متن کامل بحث + 6406 بازدید | 220 پست
واسه کسایی ک از پدرو مادر محبت ندیدن جوابه برا بقیه کوتاه مدته فقطوای اصلا نمیتونم خودمم بهش گفتم هی ...

بزنگ.غرور بیجا همه چیو خراب میکنه.برا اینکه یه رابطه پایدار باشع هر دو باید کوتا بیاین،ببخشین،درک کنین،محبت کنین.یه طرفه هیچی درست نمیشع.

من خودم خوشم نمیاد طرف ادا تنگارو دراره.

اره

🦋یه دختر ۲۳ ساله که به تمام چیزایی که میخواد میرسه😍موثر ترین کتابی که خوندید اگه امضامو دیدید حتما بهم معرفی کنید با تشکر❤️پای یه نفر موندن آدمارو قشنگ میکنه🥲خیلی وقته وارد سال چهارم پای تو موندن شدم🤍،خدایا نقطه نقطه زندگیمو با وجودت قشنگ ساختی میدونم از این به بعدم همه چی قشنگه...💚

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

واسه کسایی ک از پدرو مادر محبت ندیدن جوابه برا بقیه کوتاه مدته فقطوای اصلا نمیتونم خودمم بهش گفتم هی ...

عزیزم من یه کامنت گذاشتم امیدوارم خونده باشی،این پیام دادنا همش سو تفاهمه هر حرفی میخوای بهش بزنی حضوری،به خودت قول بده فقط حضوری درمورد تین مسائل حرف بزنید،اینطوری تا وقتی میلینیش هم فرصت داری به چیزایی که میخوای بگی فکر کنی هم سوتفاهم پیش نمیاد،نه ازش فاصله بگیر نه اونقدر بهش غر بزن که ازت فراری بشه،به زندگی عادیت ادامه بده

🦋یه دختر ۲۳ ساله که به تمام چیزایی که میخواد میرسه😍موثر ترین کتابی که خوندید اگه امضامو دیدید حتما بهم معرفی کنید با تشکر❤️پای یه نفر موندن آدمارو قشنگ میکنه🥲خیلی وقته وارد سال چهارم پای تو موندن شدم🤍،خدایا نقطه نقطه زندگیمو با وجودت قشنگ ساختی میدونم از این به بعدم همه چی قشنگه...💚

عزیزم من یه کامنت گذاشتم امیدوارم خونده باشی،این پیام دادنا همش سو تفاهمه هر حرفی میخوای بهش بزنی حض ...

حضوری هم 18 روزه ندیدمش

پس من چطور باهاش ازدواج کنم وقتی شبیه دو تا غریبه فقط پیام دادیم بهم

گاهی باید فرو ریخت برای بنای جدید🌿!'ن پرنسس آقامم ن بابام نام کاربریمو همین جوری زدم😅

حضوری هم 18 روزه ندیدمشپس من چطور باهاش ازدواج کنم وقتی شبیه دو تا غریبه فقط پیام دادیم بهم

راهتون دوره یعنی؟

باز تلفنی حرف زدنم بهتره تا پیام

دلیلش چیه واسه این کاراش؟

بله محتوای صفحه اول و توضیح بحث که دوست پسرت میگه مارو .... اصلا شایسته نیست

بی منظور گفتم اونو اصطلاحیه ک خیلیا استفاده میکنن

در ضمن دوست پسرم نیس نامزد رسمیه

گاهی باید فرو ریخت برای بنای جدید🌿!'ن پرنسس آقامم ن بابام نام کاربریمو همین جوری زدم😅

2810