2777
2789
عنوان

به نامزدم گفتم دیگه پیام نده اونم گفت

| مشاهده متن کامل بحث + 6406 بازدید | 220 پست
عزیزم تقصیر خودته گلم چرا جوابشو نمیدی؟؟؟؟؟؟یه بار حسابی بهش ... تا از تاپیک بره بیرون

تراپی میرم حالم خوب شه 

بیام اینجا دعوا کنم😁

مهم نیس به کاراگاه بازیش برسه شاید دلش خوشه به همین

گاهی باید فرو ریخت برای بنای جدید🌿!'ن پرنسس آقامم ن بابام نام کاربریمو همین جوری زدم😅

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

تراپی میرم حالم خوب شه بیام اینجا دعوا کنم😁مهم نیس به کاراگاه بازیش برسه شاید دلش خوشه به همین

دقیقا 

بی اعتنایی بهش بدترین فحشه براش😅

الان فهمیدم چرا جوابشو نمیدی 

الان توی رویای خودش داره با نی نی یار صحبت میکنه و پرونده تورو ارجاع میده به دادگاه😅

دقیقا بی اعتنایی بهش بدترین فحشه براش😅الان فهمیدم چرا جوابشو نمیدی الان توی رویای خودش داره با نی ن ...

واقعا خوشحال شدم طرفمو گرفتی 

انگار دلم پر بود داشت گریم میگرفت ذوق کردم الان😁😂 

گاهی باید فرو ریخت برای بنای جدید🌿!'ن پرنسس آقامم ن بابام نام کاربریمو همین جوری زدم😅

نخیر من کارگاه نیستم سرکار نمیرم اصلا از خونه دارم پست میزارم🙏

دارم مسخره ت میکنم چی میزنی ساقیت کیه جدا کنجکاو شدم

واقعا خوشحال شدم طرفمو گرفتی انگار دلم پر بود داشت گریم میگرفت ذوق کردم الان😁😂

خواهش میکنم دوست مهربونم❤️

چون فهمیدم واقعی هستی انگار ته دلت واقعی هست 

ولی یه عده شعور ندارن دیگه 

چه کنیم 

خواهش میکنم دوست مهربونم❤️چون فهمیدم واقعی هستی انگار ته دلت واقعی هست ولی یه عده شعور ندارن دیگه چه ...

مرسی عزیز شما لطف داری

2810