2777
2789
عنوان

خواندن دعای عهد 🌻✨️

| مشاهده متن کامل بحث + 13267 بازدید | 2456 پست
به نام خالق بی همتا و مهربانمون خدایا به امید تو...سلام خواهرا...ان شاءالله فردا با هم دعای عهد رو م ...

سلام و درود خدمت خواهر قشنگم😍 قبول باشه عزیزم 🤲 ممنون که چهل روز قبول زحمت کردی و هر روز یادآوری کردی ، الهی نتیجه و ثواب این کار خیرت رو هم در دنیا و هم در آخرت به قشنگ ترین شکل ممکن ببینی🤲 هزاران هزار بار ممنون از لطف و محبتت 🙏 خیر دنیا و آخرت نصیب قلب پاکت بشه انشاالله🤲 

به امید خدا آخرین روز چله دعای عهد رو میخونم به امید ظهور مولا امام زمان (عج) و اجابت دعای همه دوستان نی نی سایتی و افسون عزیزم ، الهی همه دوستان به هر آنچه در دل دارند برسند و قشنگ ترین های دنیا رو با چشمای قشنگشون نظاره گر باشند ❤️  

عزیزم بازم ممنون از زحمتی که کشیدی 🙏 حلال کن قشنگم🙏

خدایا تو بساز تو بسازی قشنگتره ...

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

به نام خالق بی همتا و مهربانمون خدایا به امید تو...سلام خواهرا...ان شاءالله فردا با هم دعای عهد رو م ...

سلام.من که به دوره ماهانه رسیدم فراموش کردم.بهمین خاطر دوباره شروع کردم از اول.

امروز دومین روزه که میخونم.

ان شاء الله این دفعه چهل روز و کامل کنم.

بِحَقِّ یس وَ الْقُرآنِ الْکَرِیمِ وَ بِحَقِّ طه وَ الْقُرآنِ الْعَظِیمِ یا مَنْ یَقْدِرُ عَلَی حَوائِجِ السّائِلِینَ یا مَنْ یَعْلَمُ ما فِی الضَّمِیرَ یا مُنَفِّسَ عَنِ الُمَکُرُوبِینَ یا مُفَرِّجَ عَنِ الْمَغْمُوْمِینَ یا راحِمَ الشَّیْخِ الْکَبیرِ یا رازِقَ الطِّفْلِ الصَّغِیرِ، یا مَنْ لا یَحْتاجُ اِلَی التَّفْسِیرِ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ وَ افْعَلْ بِی کَذا وَ کَذا به جای«و افعل بی کذا و کذا» حاجات خود را ذکر کنید📿عایی که امام حسین(ع) در روز عاشورا به فرزند خود آموخت تا در مشکلات عظیم بخواند.🕋🕋

ممنون افسون جان من از اول شروع کردم ولی فک کنم یکی دو روز جا انداختم 

ان شاالله اگه قسمت باشه میخام هر روز بخونم 

خیر ببینی الهی❤️

ای که مرا خوانده ای راه نشانم بده 🤲اگه دوست داشتین بگین تو تاپیک های مهدوی تگتون کنم💓

سلام

الهی بهترینها براتون رقم بخوره

ممنون از اینکه منو دعوت کردید و سعادت خوندن دعای عهد و بهم دادید❤️

من فک کنم  همزمان با خودتون شروع کردم

امَّن یُّجیبُ المُضطَرَّ اِذا دَعاهُ وَ یَکشِفُ السُّوءَ✨️🤲خدایا به من و خانواده ام و تمام دوستانم و تمام کسانی که با آنها در ارتباط هستم سلامتی/آرامش/کار وبخت خوب/رفاه / فرزند و خوشبختی هدیه کن✨️خدایا ما را به حال خودمان وامگذار و تا ابد حب حسین را سهم دلهای ما کن🤍🥺✨️خدایا به بیماران سلامتی به مجردین بخت خوب به متاهلین  خانه ایی پر ازعشق  و به فرزندانمان لبخند و شادی را هدیه کن🤲❤️بگو الهی آمین✨️(دعای دست جمعی)

مرسی عزیزم برا امروز چهل روز شد

ازت ممنونم ک هروز تگم کردی یاداوری کردی خیلی خیلی ممنونم ک این فضلیتو نصیبم کردی🥰

❤️❤️❤️

ممنون عزیزم بله حتما  

یکی از اصول اسلام عدالته، اگه مثلا ۴ همسری رو قبول نداشته باشی از دین خارج نشدی   👈 روشنفکرنماها معتقدن امر به معروف یعنی فضولی! ولی خودشون صبح تا شب در حال تلاشن که دیگران رو به کاری که از نظر اونها درسته هدایت کنن و در پی آزاد کردن نادانها هستن (انسانیت و خودخواهی یه جا جمع نمیشن!)👈 خدایا هزاااااااران بار شکرت 

🍀💚🌱

کاربران محترم:زمانی که تاپیک میزنم یعنی انتظار هر نوع اظهار نظری را دارم ،پس مشکلی با انتقادشما ندارم در صورتی که ادب کلامتون در تاپیکم رعایت بشه . ،،،،اما زمانی  که در تاپیک کاربران دیگه اظهار نظر دارم هرچند که تبادل نظر هست ، پاسخی که میذارم برای استارتر اون تاپیک هست اگر از کامنتم خوشتون اومد و ریپلای کردین خوشحال میشم اما اگر مطابق میلتون نبود لطف کنید بگذرید  چون چیزی که من کامنت گذاشتم دیدگاه من بوده و نسبت به منطق خودم پاسخ دادم پس تنها استارتر اون تاپیک حق انتقاد از کامنتم را دارند  در صورتی که صحبتم تضاد داشته باشد با عنوانشون اگر پاسخی از جانب من دریافت نکردین  دلیل بر این نیست که حق با شماست                                       ممنون از فهم و شعور شما 🤍

ممنونم از لطفت دوست عزیزم 

انشالله خدا حفظت کنه 

امام زمان  همه جا کمک حالت باشه 

میگم افسون جان یه تاپیک داره (کاربر از سارا بپرس)ببین میتونی با راه حل هاش مشکل تک کردنت رو بر کنار کنی 

آخه چرا نمیشه کاربری منو تک کنی 🥴🥴

خدای مهربونم میدونم منو می بینی، صدامو هم میشنوی ولی نمیدونم چرا جوابمو نمیدی😔

عزیزم من ۴۰ روز نشده تگ بشم لطفا التماس دعا

چشم 

چند روز سایت مشکل پیدا کرده نام کاربریتون تگ نمیشه 

اما برای یادآوری پیامتون ریپلای میکنم 🌸

** کاربر گرامی اگر امضامو دیدی.🍀                                    و برای شادی و سلامتی و ظهور آقا امام زمان( علیه‌السلام) صلوات فرستادی بگو تا من هم هدیه به شما صلوات بفرستم سپاسگزارم 🌿🦋                                                     اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم.                     اللهم عجل لولیک الفرج بحق امام حسین علیه السلام.  هر  جا که هستی همراه من سه بار بگو صَلَّی اللهُ عَلَیکَ یا اَبا عَبدِالله  )    خوشحال میشم صفحه اول این تاپیک رو مطالعه کنید لینک تاپیک..بزنید رو این متن ..شاید ديدن اين متن اتفاقی نبوده و شما به تاپیک امام زمان علیه السلام دعوت شدید :)