2777
2789
عنوان

خواندن دعای عهد 🌻✨️

| مشاهده متن کامل بحث + 11646 بازدید | 2126 پست

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

@دختری_دارم_شاه_نداره @queenمریم @sssatefeh @شهرآورد @آنالیزا

سلام و درود بر خواهر قشنگ تر از گلم😍 صبحت به قشنگی و پاکی بارونی که الان داره از آسمون نازل میشه🌧️🌧️🌧️

از خدا میخوام همونطور که با این بارون قشنگ درهای رحمتش رو به روی بنده هاش باز کرده ، زندگیت رو سرشار از رحمت و مهربانی کنه و حال دلت همیشه خوب باشه🤲

امروز هم دعای عهد تلاوت شد🌹

خدایا تو بساز تو بسازی قشنگتره ...

روز 23 خوانده شد

بِحَقِّ یس وَ الْقُرآنِ الْکَرِیمِ وَ بِحَقِّ طه وَ الْقُرآنِ الْعَظِیمِ یا مَنْ یَقْدِرُ عَلَی حَوائِجِ السّائِلِینَ یا مَنْ یَعْلَمُ ما فِی الضَّمِیرَ یا مُنَفِّسَ عَنِ الُمَکُرُوبِینَ یا مُفَرِّجَ عَنِ الْمَغْمُوْمِینَ یا راحِمَ الشَّیْخِ الْکَبیرِ یا رازِقَ الطِّفْلِ الصَّغِیرِ، یا مَنْ لا یَحْتاجُ اِلَی التَّفْسِیرِ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ وَ افْعَلْ بِی کَذا وَ کَذا به جای«و افعل بی کذا و کذا» حاجات خود را ذکر کنید📿عایی که امام حسین(ع) در روز عاشورا به فرزند خود آموخت تا در مشکلات عظیم بخواند.🕋🕋
سلام و درود بر خواهر قشنگ تر از گلم😍 صبحت به قشنگی و پاکی بارونی که الان داره از آسمون نازل میشه🌧️ ...

سلام خواهرم 

ممنون 🌸

خداروشکر بابت این نعمت های آسمونی 😍😍🌧

** کاربر گرامی اگر امضامو دیدی.🍀                                    و برای شادی و سلامتی و ظهور آقا امام زمان( علیه‌السلام) صلوات فرستادی بگو تا من هم هدیه به شما صلوات بفرستم سپاسگزارم 🌿🦋                                                     اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم.                     اللهم عجل لولیک الفرج بحق امام حسین علیه السلام.  هر  جا که هستی همراه من سه بار بگو صَلَّی اللهُ عَلَیکَ یا اَبا عَبدِالله  )    خوشحال میشم صفحه اول این تاپیک رو مطالعه کنید لینک تاپیک..بزنید رو این متن ..شاید ديدن اين متن اتفاقی نبوده و شما به تاپیک امام زمان علیه السلام دعوت شدید :)
ممنون گلم حاجت روا بشینمیگم استارتر عزیز شما میتونی یه متن انگلیسی برام به فارسی ترجمه کنی؟ یا هر عز ...

نه خواهرم فکر نکنم بتونم 🌸

اما اگر تاپیک بزنید شاید کسی باشه کمک کنه 

** کاربر گرامی اگر امضامو دیدی.🍀                                    و برای شادی و سلامتی و ظهور آقا امام زمان( علیه‌السلام) صلوات فرستادی بگو تا من هم هدیه به شما صلوات بفرستم سپاسگزارم 🌿🦋                                                     اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم.                     اللهم عجل لولیک الفرج بحق امام حسین علیه السلام.  هر  جا که هستی همراه من سه بار بگو صَلَّی اللهُ عَلَیکَ یا اَبا عَبدِالله  )    خوشحال میشم صفحه اول این تاپیک رو مطالعه کنید لینک تاپیک..بزنید رو این متن ..شاید ديدن اين متن اتفاقی نبوده و شما به تاپیک امام زمان علیه السلام دعوت شدید :)

به نام خالق بی همتا و مهربانمون 

خدایا به امید تو...

سلام خواهرا...ان شاءالله فردا با هم دعای عهد رو میخونیم 

....یادآوری دعای عهد 🌻

تشکر بابت این که... در تاپیک اعلام میکنید خوندید 

اللهم عجل لولیک الفرج بحق حضرت زینب سلام الله علیها

به نام خالق بی همتا و مهربانمون خدایا به امید تو...سلام خواهرا...ان شاءالله فردا با هم دعای عهد رو م ...

@مـاهـســار۱۲۴    

@نیوا_هستم    

@ساحلیم    

@دختر_اکلیلی20    

@قابعکس