2777
2789
عنوان

خواندن دعای عهد 🌻✨️

| مشاهده متن کامل بحث + 6195 بازدید | 1041 پست
۱۳ سال بیماری تحمل کردم دم نزدمگفتم مصلحتتو شکردیگه از دیروز که آبرومون رفت بریدمبرام دعا کن مهربون

چشم خواهر جان دعا میکنم 

قبل از این که به این تاپیک بیاید 

نام کاربریتون ذخیره کرده بودم 

در یک تاپیکی نام کاربریتون تگ کنم 🌸

** کاربر گرامی اگر امضامو دیدی.🍀                                    و برای شادی و سلامتی و ظهور آقا امام زمان( علیه‌السلام) صلوات فرستادی بگو تا من هم هدیه به شما صلوات بفرستم سپاسگزارم 🌿🦋                                                     اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم.                     اللهم عجل لولیک الفرج بحق امام حسین علیه السلام.  هر  جا که هستی همراه من سه بار بگو صَلَّی اللهُ عَلَیکَ یا اَبا عَبدِالله  )    خوشحال میشم صفحه اول این تاپیک رو مطالعه کنید لینک تاپیک..بزنید رو این متن ..شاید ديدن اين متن اتفاقی نبوده و شما به تاپیک امام زمان علیه السلام دعوت شدید :)
۱۳ سال بیماری تحمل کردم دم نزدمگفتم مصلحتتو شکردیگه از دیروز که آبرومون رفت بریدمبرام دعا کن مهربون

میتونم بپرسم بیماری تون چیه ؟ 

الهی که به واسطه رحمت الهی و خانم فاطمه زهرا الساعه فای عاجل و کامل پیدا کنین عزیزم 

حمد شفا میخونم براتون 

تاپیک نور💚متاهل💎صلوات برای امام زمان❤️من سراسر مهر و مهر ورزی هستم، در جهان من همه چیز زیباست...    خدایاشکرت

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

قربونت برماجرت با خداخیلی محتاج دعام

@nazgol_64    

امضا این کاربر که پیامش ریپلای کردم 

** کاربر گرامی اگر امضامو دیدی.🍀                                    و برای شادی و سلامتی و ظهور آقا امام زمان( علیه‌السلام) صلوات فرستادی بگو تا من هم هدیه به شما صلوات بفرستم سپاسگزارم 🌿🦋                                                     اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم.                     اللهم عجل لولیک الفرج بحق امام حسین علیه السلام.  هر  جا که هستی همراه من سه بار بگو صَلَّی اللهُ عَلَیکَ یا اَبا عَبدِالله  )    خوشحال میشم صفحه اول این تاپیک رو مطالعه کنید لینک تاپیک..بزنید رو این متن ..شاید ديدن اين متن اتفاقی نبوده و شما به تاپیک امام زمان علیه السلام دعوت شدید :)
خدا خیرت بده عزیزم به خاطر تاپیک خوبت💚پس هر وقت تونستم خوندم میام اعلام میکنم ممنونم مهربونم 🙂سلام ...

سپاسگزارم خواهر جان 🌸✨️

سلام خواهرا نام کاربریتون برای یادآوری ،، هر روز تگ کنم ؟؟اگر خواستید بگید تگ کنم البته اگر فراموش ن ...

برای من خودتون رو ب زحمت نندازید خودم دعای عهد رو الحمدلله از خیلی وقته ک صبح ها میخونم ان شاالله خدا از هممون قبول و ظهور آقا حجت ابن الحسن رو ب چشم ببینیم

چشماتو ی لحظه ببند تصور کن اقا امام زمان عج ایستاده آماده اس برای ظهور و فقط منتظر بیدار شدن و حرکت تو ی نفره ی نفس عمیق بکش از ته دلت بگو الهم عجل لولیک الفرج بعدم ب من بگو برا خواسته هات دعا کنم ب نیتت صلوات بفرستم
میتونم بپرسم بیماری تون چیه ؟ الهی که به واسطه رحمت الهی و خانم فاطمه زهرا الساعه فای عاجل و کامل پی ...

ممنون دوست کلم

خود ایمنی و بیماری مغزی که روی بیناییم اثر گذاشته

چند جای بدنم‌هم توده دارم

من شفا نمیخوام لطفا برای شفای بیمارمون دعا کن که ناتوانی ذهنی داره و آبرومونو میبره

خودم خیلی وقته مردم

دوست نی نی سایتی عزیزم لطفا برای شفای بیمارم دعا کنید.

برای من خودتون رو ب زحمت نندازید خودم دعای عهد رو الحمدلله از خیلی وقته ک صبح ها میخونم ان شاالله خد ...

چقدر عالی 😍🌸

برای ما هم دعای خیر کنید 

زحمت نیست رحمت 

سلام خواهرا نام کاربریتون برای یادآوری ،، هر روز تگ کنم ؟؟اگر خواستید بگید تگ کنم البته اگر فراموش ن ...

ممنون عزیزم الان میخونم😍

یکی از اصول اسلام عدالته، اگه مثلا ۴ همسری رو قبول نداشته باشی از دین خارج نشدی   👈 روشنفکرنماها معتقدن امر به معروف یعنی فضولی! ولی خودشون صبح تا شب در حال تلاشن که دیگران رو به کاری که از نظر اونها درسته هدایت کنن و در پی آزاد کردن نادانها هستن (انسانیت و خودخواهی یه جا جمع نمیشن!)👈 خدایا هزاااااااران بار شکرت 
ممنون دوست کلمخود ایمنی و بیماری مغزی که روی بیناییم اثر گذاشتهچند جای بدنم‌هم توده دارممن شفا نمیخو ...

بازم برای خدا و ائمه کاری نداره هم خودتون و هم بیمارتون رو با معجزه شفا بدن عزیزم 

مطمئن باش خدا هر کس رو داره یک جور امتحان می‌کنه  

خدا بهتون صبر و آرامش ببخشه

تاپیک نور💚متاهل💎صلوات برای امام زمان❤️من سراسر مهر و مهر ورزی هستم، در جهان من همه چیز زیباست...    خدایاشکرت
سلام خواهرا به تاپیک خوش آمدید ✨️اگر خواستید در تاپیک شرکت کنید@beauti3_ @ahdnor @مائده6525221 خو ...

ممنون افسون جان ❤️

منم شرکت میکنم از امروز میخونم🌹

ای که مرا خوانده ای راه نشانم بده 🤲اگه دوست داشتین بگین تو تاپیک های مهدوی تگتون کنم💓
بیمار ناتوان ذهنی داریمخیلی اذیتمون میکنهدیروز‌اونقدر زدنشن همه جاش کبودهگناه کدوممون بیشتره؟اون که ...

خدا به دلت صبر بده و مشکلاتت به حق اهل بیت حل بشن🥺

میدونم خیلی تحت فشاری و مشکلات زیاد داری،همه ی ما مشکلاتی داریم،اما به این فکر کن که بهترین و با ایمان ترین و شاکر ترین بنده های خدا،پیامبران و ۱۴ معصوم هستن که تمام عمرشون در سختی و رنج بودن و حتی ثانیه ای نا امیدی و گله از خدا تو وجودشون راه پیدا نکرد و در هر حال شاکر و تسلیم رضای خدا بودن.

رنج ما یک درصد رنجی که اون عزیزان کشیدن هم نیست🥺

این یک قسمت از کلام امام حسین قبل از شهادتشون هست:

(پروردگارا! بر قضا و قدرت شکیبایی میورزم، معبودی جز تو نیست، ای فریادرس دادخواهان! پروردگاری جز تو و معبودی غیر از تو برای من نیست. بر حکم تو صبر می کنم ای فریادرس کسی که فریاد رسی ندارد! ای همیشه ای که پایان ناپذیر است! ای زنده کننده مردگان! ای برپا دارنده هر کس با آنچه که به دست آورده! میان ما و اینان داوری کن که تو بهترین داورانی!)

النَّاسُ نِیَامٌ فَإِذَا مَاتُوا انْتَبَهُوا(مردم در خواب‌اند و زمانی که بمیرند بیدار می‌شوند)

ممنون افسون جان ❤️منم شرکت میکنم از امروز میخونم🌹

خواهر جان برای یادآوری تگ کنم ؟

خواهرم پاسخ گوی دینی پاسخ سوال رو دادند درخواست دادم پاسخ سوال براتون میفرستم 🌸

سپاس گزارم 🌹. در خواستتون رو قبول کردم

ایوان نجف!  باز دلم کرده هوایت رحمت به خلیلی که چنین کرده بنایت.../ 🩺🌸 / با دلهای مهربونتون برای حاجتم صلوات بفرستید ♥️

سلام خواهرا به تاپیک خوش آمدید ✨️اگر خواستید در تاپیک شرکت کنید@1tar @goolabaton @یگانه۸۸۸@جان_و_ج ...

سلام عزیزم

ینی چله دعای عهد؟ 

من الان تو چله حدیث کسا هم هستم 

هر روز هم یه جز قرآن میخونم 

میترسم نرسم گرفتارم دین گردنم بمونه 

امروز صبح خوندم البته خودم 

همای اوج سعادت به دام ما افتد❤اگر تو را گذری بر مقام ما افتد ❤هر چهار فصل منی نیمه جان منی💖💞💖هر سال هر ماه هر شب هر روز هر ساعت هر دقیقه هر ثانیه هر لحظه هر نفس عزیزجان منی❤شیرین جان منی❤دلبر جان منی ❤جان جانان منی❤تا ابد❤🇮🇷🇮🇷❤🇮🇷🇮🇷❤

2810