2777
2789
عنوان

خرید رمز ارز

| مشاهده متن کامل بحث + 541 بازدید | 87 پست
باشه عزیزم ممنون منم یمقدار پول نقد دارم واسه عمل بینیمه میخوام سال دیگه عمل کنم الان بچم کوچیکه هم ...

اگه زیاد وارد نیستی و رمز ورود ها رو گم میکنی زیاد با اینا کار نکن یهو دیدی همه پولتو گم کردی

●فرهاد ●فرهاد ●فرهاد ●فرهاد ●فرهاد ●فرهاد ●فرهاد ●فرهاد ●فرهاد

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ای بابا در سطح مبتدی حرف بزن بگو چجوریه چقدر میزاری چی میخری چقدر سود داری تو روز

تو فارکس باید دلار داشته باشی یعنی دلار بخری از صرافی بیای بروکر ثبت نام کنی حساب درست کنی 

Life is money 
تو فارکس باید دلار داشته باشی یعنی دلار بخری از صرافی بیای بروکر ثبت نام کنی حساب درست کنی

خب اونو که شنیدم ۲۰۰ دلار میخاد انگار

اگه زیاد وارد نیستی و رمز ورود ها رو گم میکنی زیاد با اینا کار نکن یهو دیدی همه پولتو گم کردی

زیاد که نه بلکه اصلا وارد نتیستم 

اگه تونستم یاد بگیرم بعد میرم در غیر اینصورت مجبورم یکم دلاری چیزی بگیرم پولم بی ارزش نشه تا اون موقع

💙هوتنِ من 👈🏻هوژینِ من❤.                                
زیاد که نه بلکه اصلا وارد نتیستم اگه تونستم یاد بگیرم بعد میرم در غیر اینصورت مجبورم یکم دلاری چیزی ...

همون دلار و طلا بگیری بهتره الکی ریسک نکن

آدمی که ریسک نکنه هیچ وقت پیشرفت نمیکنه

اره ولی دو روز پیش حالم گرفته شد چهار میلیون بدست آوردم ولی با اشتباه خیلی ساده از دست دادمش 

آدمی که ریسک نکنه هیچ وقت پیشرفت نمیکنه

حرفت درسته عزیزم 

ولی برای شمایی صدق میکنه که در آمد ثابت دارین گاهی پاداش و مزایا 

نه یه خانم خونه دار مثل من که اگه پولش رفت رفته 

بعدم عمل بینیم کلا کنسله 

من این پولو تودو یکساله خوردی جمع کردم که شاید حقوق یکی دوماه شما باشه گل من😘

💙هوتنِ من 👈🏻هوژینِ من❤.