2777
2789

جاتون خالی ده نفر هستیم 

برای غذا یه دونه مرغ شکم پر دارم درست میکنم با فسنجون کنارش

ماست بورانی بادمجون 

دوغ و دلستر و نوشابه 

سبزی 

ژله بستنی هم درست کردم 

حالا سوال های اساسی که دارم 

۱ بهم بگید فسنجون اندازه چند نفر درست کنم کافیه ؟ 

ما فسنجون خور نیستیم دلم نمی‌خواد فسنجون اضافه بیاد بمونه رو دستم 

۲ سالاد نباشه بده؟ اگر لازمه سالاد چی درست کنم ؟

۳ سالاد شیرازی درست کنم یا کاهو ؟ 

۴بعد شما ماست بورانی و سالاد شیرازی با هم داشته باشید توی ظرف بزرگ می‌ریزید یا توی پیاله می‌ریزید ؟

سرویسم ۱۲ تا پیاله داره بخوام هم ماست درست کنم هم سالاد شیرازی پیاله کم میارم باید از یه مدل دیگه استفاده کنم خوشم نمیاد دو رنگ واسه همین قید سالاد شیرازی رو می‌خواستم بزنم شما چی کار میکنید اینطور موقع ها ؟ 

نظر موافقتون چیه کامنتی که توی تاپیک پربازدید گذاشته شده لایک نکنیم؟ 😵‍💫  اگر یه جا با هم دعوا کردیم یه جا دیگه تحویلت گرفتم تعجب نکن ، من فقط داده بی اهمیت توی ذهنم نگه نمیدارم و اسم کاربری ها رو حفظ نمیکنم ،  کلا به مقوله ببین چی میگه نه اینکه کی میگه بیشتر معتقدم تا تیم بندی توی سایت  ، با تشکر 🥳
ی مرغ شکم پر کم نیس ؟

نه به نظرم فسنجون هم کنارش هست دیگه 

نظر موافقتون چیه کامنتی که توی تاپیک پربازدید گذاشته شده لایک نکنیم؟ 😵‍💫  اگر یه جا با هم دعوا کردیم یه جا دیگه تحویلت گرفتم تعجب نکن ، من فقط داده بی اهمیت توی ذهنم نگه نمیدارم و اسم کاربری ها رو حفظ نمیکنم ،  کلا به مقوله ببین چی میگه نه اینکه کی میگه بیشتر معتقدم تا تیم بندی توی سایت  ، با تشکر 🥳

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

یه دونه مرغ برا ده نفر؟شاید کسی خواست دو تیکه بیشتر بخوره فسنجون نخوره

الان چای با دانمارکی میچسبههه😍عدالتتو قربوون ،عَی خدااا دوبله شکرت✌😘😆❤... اتفاق میفته رفیق...شاید دیرتر شاید دورتر...زمانیکه صدای قهقه ت خط بطلان میکشه بر تموم غمهاییکه کنج دلت جا گرفتن تا یاداور روزهایی باشن که هرچند سیاه هرچند تلخ اما گذشتن..طاقت بیار و ببین اون اینده ای رو که حق توئه..خدا هواتو داره خدا هوامونو داره دلسرد نشو از های و هوی گذرای باد..اتفاق میفته رفیق..❤💪

دیگه فسنجون درست نکن دوتا مرغ بزار

فسنجونو هرکسی دوست نداره

پنج اصل جاودانه در هستی وجود داره که گریزی از اون نیست؛اگر ما این پنج اصل رو بپذیریم.تاب آوریمون در زندگی بالاتر میره.       اصل اول : هیچ چیز در این دنیا پایدار نیست .                                    اصل دوم : رنج بخش جدایی ناپذیر زندگیه .                                اصل سوم : همه ی تصمیم ها و کارها ؛ گاهی اوقات اونطوری که ما میخوایم پیش نمیره .                                                                 اصل چهارم : زندگی گاهی اوقات با ما غیر منصفانه رفتار میکنه.             اصل پنجم : دوستان ، آشنایان و اطرافیان گاهی اوقات با ما نامهربانانه رفتار میکنن.                                                                               اگر ما این پنج اصل رو بپذیریم ، در هنگام مواجه شدن با فقدان ، کمتر آسیب میبینیم(:🤍

سالاد فصل بزار به جای شیرازی 

هنوز با جمله «به نام خدواند رنگین کمون» کنار نیومده بودم .  .که «بارون اومد و یادم داد ....» دختر کاپشن صورتی با گوشواره قلبی باید پاهایت زمین را لمس میکرد نه اینکه در آسمان ها سیر گنی !!!!

بنظرم یه مرغ شکم پر کنه

فسنجون خور نیستید حذفش کن بجاش قیمه یا قرمه یا کرفس بزار

چیزی نمیگم چون دلم خیلی از این دنیا پره...میخوام ازت هر چی بگم بغضم گلومو میبره...آدم یوقتا از خودش بی حرف باید بگذره...این روزهای آخرو ساکت بمونم بهتره...
2810