2777
2789

اگه مرغت بزرگ باشه ب اندازه ۸ نفر میشه

فسنجونم ب اندازه ۷ نفر درست کن خوبه

یه رمان نوشتم هرکی خوند خیلی تعریف کرد گفتن از صفحه ۳۰ و ۴۰ ب بعد تا تموم نشد زمین نذاشتیم، حتی یه خانم ۴۵ ساله که اهل کتاب نبود گفت وقتی تمومش کردم ساعت۳ صبح بود و چشام سرخ شده بود و اما واقعا ارزششو داشت اسمش: رمان جادوی زمان مطمئن باش عاشقش میشی، اگه با نظرم موافق نیستی ریپ نکن، اخلاقم بشدت شبیه ایینه س، خوب باشی باهات خوبم بد باشی مث خودتم/ اللهم صلی علی محمد و ال محمد و عجل فرجهم/ امام زمان خودت به دادمون برس ک این دنیا به درد زندگی نمیخوره /مهربانی را بکار، بالای هر زمینی و زیر هر اسمانی... و اگر جای دانه های که کاشتی را فراموش کردی؛ روزی باران جایشان را به تو نشان خواهد داد؛ و تو نمیدانی کی و کجا ان را خواهی یافت اما بی شک کار نیک هرجا که کاشته شود؛ روزی به بار مینشیند :) متخصص کیک و گل اگه کسی سوالی درمورد گل و کیک داشت منو تگگ کنید اگه زیر سن قانونی هستین لطفا پستای منو ریپ نکنید ممنون

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

۱. دو تا غذایی مرغی هست اگه یکیش با گوشت بود بهتر بود

۲. من باشم دوغ رو حذف می کنم چون ماستم هست

۱ به نظرم کلا حذف کن فسنجون رو. ا‌گه اصرار داری باشه، یه ظرف از این سوفله خوریا کافیه با سه تا تکه مرغ نهایتا وسط سفره که هر کس خواست بکشه ازش

۲ سالاد با غذای مرغی می چسبه به نظر من سالاد فصل

۴ماست بورانی و سالاد شیرازی رو بریز تو ظرف های بزرگ اگه خواستن بکشن البته با سالاد شیرازی موافق نیستم با این منو.مشکل کاسه سالادتم حل میشه

دیگه فسنجون درست نکن دوتا مرغ بزارفسنجونو هرکسی دوست نداره

منم از فسنجون خوشم نمیاد اصلا ولی مهمونام خیلی فسنجونای منو دوست دارن گفتن فسنجون درست کن 

نظر موافقتون چیه کامنتی که توی تاپیک پربازدید گذاشته شده لایک نکنیم؟ 😵‍💫  اگر یه جا با هم دعوا کردیم یه جا دیگه تحویلت گرفتم تعجب نکن ، من فقط داده بی اهمیت توی ذهنم نگه نمیدارم و اسم کاربری ها رو حفظ نمیکنم ،  کلا به مقوله ببین چی میگه نه اینکه کی میگه بیشتر معتقدم تا تیم بندی توی سایت  ، با تشکر 🥳

بسلامتی عزیزم 

مرغ چون یکی گذاشتی فسنجون رو بیشتر بزار 

اندازه همون 10 نفر 

فوقش میمونه استفاده میکنید دیگه 

عوضش اونایی ک بخاطر فسنجونات دارن میان ی دل سیر میخورن   

سالاد شیرازی بنظرم مناسب الان نیست 

سالاد کاهو هم خیلی طرفدار نداره

بجاش سالاد انار درست کن 

کلم قرمز و سفید با چندتا انار و سس، مناسب فصل و بسیار خوشمزه

دیگه پیاله هاتم همه رو بزار ،تو مهمونی چون تمرکز رو غذاست کسی هم سالاد هم ماست نمیخوره خیالت راحت

بورانی و فسنجونتم تو ظرف بزرگ نریز ک دسترسی بهش سر سفره راحت باشه 

من خودم بدم میاد هی دستمو دراز کنم سر سفره

خواهشا غذا به اندازه درست کن. یه مرغ کمهشده بعضی مخلفات رو بی خیال شی اما غذای اصلی رو به اندازه بپ ...

بعد از مهمونی از غذا های اضافه مونده واست عکس می‌گیرم می‌فرستم متوجه میشی متناسبه واقعا

مرغ شکم پر من به حدی سنگینه که سر سفره افقی میشن بعد خوردنش 

چون فقط شکمش که یه ذره فضای محدود داره پر نمیشه با سبزی هم پر نمیشه 

همه استخوان های مرغ رو خارج میکنم یعنی داخل ران مرغ داخل سینه داخل شکم همه رو با گردو و قیصی و آلو های بدون هسته که ریز خرد شدن و پیاز داغ و زرشک پر میکنم مواد داخلش به شدت سنگینه کنارش فسنجون هم که هست بسه دیگه واقعا گرگ نیستیم که کافیه واقعا 

نظر موافقتون چیه کامنتی که توی تاپیک پربازدید گذاشته شده لایک نکنیم؟ 😵‍💫  اگر یه جا با هم دعوا کردیم یه جا دیگه تحویلت گرفتم تعجب نکن ، من فقط داده بی اهمیت توی ذهنم نگه نمیدارم و اسم کاربری ها رو حفظ نمیکنم ،  کلا به مقوله ببین چی میگه نه اینکه کی میگه بیشتر معتقدم تا تیم بندی توی سایت  ، با تشکر 🥳
۱. دو تا غذایی مرغی هست اگه یکیش با گوشت بود بهتر بود۲. من باشم دوغ رو حذف می کنم چون ماستم هست۱ به ...

من از مهمونام همیشه میپرسم چی درست کنم فسنجون خواستن نمیشه نباشه 

یه سری یه خانم باردار که ویارش خیلی زیاد بود بهم گفته بود فقط سیرابی میتونم بخورم اومدم اینجا منوی خودمو گفتم کنارش این سیرابی رو هم گفتم کامنت ها دیدنی بود ول نمی‌کردن منو 😂 

خودمم توی فکرم بود گوشتی کنارش اگر بود بهتر بود چی به نظرت خوبه به جای شکم پر ؟ 

قیمه قرمه واقعا تکراریه به جز اینا چی به ذهنت میرسه مثلا؟ گوشت هم فقط گوسفندی دارم بعضی مهمونام اصلا به گوشت گوسفندی لب نمیزنن ولی قطعی فسنجون خورن 

من از مهمونام همیشه میپرسم چی درست کنم فسنجون خواستن نمیشه نباشه یه سری یه خانم باردار که ویارش خیلی ...

قیمه که نه

ولی یه قورمه سبزی عالی هیچ وقت تکراری نمیشه

اما اگه خوب نمی تونی بپزی یا به نظرت خوب نیست، خوراک ماهیچه، کباب (البته اینا گرون میشه خیلی) ، خورش بادمجون با گوشت، ته چین گوشت هم خوبه

میرسی به تمام کارها یا کمکی داریمن بودم الان مرغو میپختم ریش ریش میکردم میذاشتم یخچال و بادمجان ها ه ...

میرسم  😁 

ماست بورانیم آماده ست 

مواد شکم پر رو هم درست کردم

هنوز شوهرم خرید های اصلیم رو نیاورده برام وگرنه تا حالا استخوان های مرغ رو در آورده بودم خوابونده بودم توی زعفران مرغ رو بیاره امشب آماده پخت میکنم 

فردا فقط بار میذارم فردا سر حال باشم  

حتی ظرف هام هم آماده ست 

عزیزم چه جور استخونارو خارج میکنی

وقتی خام هست از همون پایین که بازه شروع میکنم به جدا کردن گوشت از استخوان با توضیح نمیشه سرچ کن توی نت ویدیوهاشو ببین من دیگه حرفه ای شدم کلا پوست رو برش نمیدم از همون پایین جدا میکنم 

وقتی شکمش رو پر میکنی و میدوزی قشنگ شکل مرغ میشه و معلوم نیست استخوان نداره هر کسی اولین بار میاد خونه من و براشون درست میکنم کلی تعجب می‌کنن چون عین کیک برش میخوره 

قیمه که نهولی یه قورمه سبزی عالی هیچ وقت تکراری نمیشهاما اگه خوب نمی تونی بپزی یا به نظرت خوب نیست، ...

عزیزم سه نفر به مهمونام اضافه شدن می‌خوام خورش بادمجون هم بذارم ولی بلد نیستم چطوریه بادمجون سرخ شده توی فریزر دارم گوشت بپزم و سرخ کنم پیاز داغ و گوجه رنده شده و سرخ شده بذارم دم بکشه بادمجون بریزم توش 

اینو توی نت دیدم خوب میشه ؟ مدلی بهم یاد میدی که خوب در بیاد ؟

میرسم 😁 ماست بورانیم آماده ست مواد شکم پر رو هم درست کردم هنوز شوهرم خرید های اصلیم رو نیاورده بر ...

استخوان چیو در میاری شکم پر؟؟؟

چطوری درست میکنی مگه

فسنجونم ک نیاز ب زعفرون نداره

یه رمان نوشتم هرکی خوند خیلی تعریف کرد گفتن از صفحه ۳۰ و ۴۰ ب بعد تا تموم نشد زمین نذاشتیم، حتی یه خانم ۴۵ ساله که اهل کتاب نبود گفت وقتی تمومش کردم ساعت۳ صبح بود و چشام سرخ شده بود و اما واقعا ارزششو داشت اسمش: رمان جادوی زمان مطمئن باش عاشقش میشی، اگه با نظرم موافق نیستی ریپ نکن، اخلاقم بشدت شبیه ایینه س، خوب باشی باهات خوبم بد باشی مث خودتم/ اللهم صلی علی محمد و ال محمد و عجل فرجهم/ امام زمان خودت به دادمون برس ک این دنیا به درد زندگی نمیخوره /مهربانی را بکار، بالای هر زمینی و زیر هر اسمانی... و اگر جای دانه های که کاشتی را فراموش کردی؛ روزی باران جایشان را به تو نشان خواهد داد؛ و تو نمیدانی کی و کجا ان را خواهی یافت اما بی شک کار نیک هرجا که کاشته شود؛ روزی به بار مینشیند :) متخصص کیک و گل اگه کسی سوالی درمورد گل و کیک داشت منو تگگ کنید اگه زیر سن قانونی هستین لطفا پستای منو ریپ نکنید ممنون
عزیزم سه نفر به مهمونام اضافه شدن می‌خوام خورش بادمجون هم بذارم ولی بلد نیستم چطوریه بادمجون سرخ شده ...

ببین گوشتو الان بپز

بعد بادمجان رو تو روغن بپز جوری روغن تو ماهی تابه بریز ک کل ماهی تابه رو بگیره و شناور باشه

اگه کم بریزی هی روغن کم میاد باید روغن اضافه کنی میره ب خوردش یا میسوزه

بعد پوست گوجه رو بگیر ورق ورق کن تو خورشتت 

خواستی کدو هم سرخ کن

2810