2777
2789
عنوان

6 روزه ورزش می کنم ولی رو ترازو میرم خبری نیست

| مشاهده متن کامل بحث + 245 بازدید | 51 پست
منم از تلاشتون روحیه گرفتم اینکه واسه خودتون تایم میزارین خیلی باارزشه انشاءالله به زودی نتیجشو میبی ...

وای اره خیلی دارم سختی می کشم خسته شدم از این هیکل 

من با حرص و جوش و گشنگی و کولیک و گریه تو یک سال 10 ک اومدم پایین 

الانم باید 15 الی 20 بیام پایین چون رو سلامتیم تاثیر بدی گزاشته چاقی 😭😞🌹

آرمی بی تی اس .دانشجو ادبیات

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

نه ورزش می کنم ضربان قلب میره بالا عرق می کنی بدنت پاکسازی میشه پوستمم خوب شده و سایز کم کردم یکم رژ ...

نه عزیزم ثابت نمیمونی من ۲۲ کیلو لاغر کردم فقط با رژیم ولی خب رژیمم خیلی سخت بود زیر ۷۰۰ میخوردم در روز 

پرنسس مامانم☺️🩷 S💍A

نه عزیزم ثابت نمیمونی من ۲۲ کیلو لاغر کردم فقط با رژیم ولی خب رژیمم خیلی سخت بود زیر ۷۰۰ میخوردم در ...

نههه من شیر میدم بیشتر باید ورزش کنم تا رژیم سخت

البته ک رژیمم باید گرفت 

چقد خوب ک کم کردی حس خوبیه🌹👍

آرمی بی تی اس .دانشجو ادبیات
روزی 1200 تا میخورم

عزیزم بدنت داره ماهیچه میسازه برای همین وزنت تغییر نمیکنه ماهیچه از چربی سنگینتره.

آهای خوش اندامها سلام.                        گروه بنفش  من یکبار ۱۲ کیلو کم کردم بازم میتونم. قد:157. وزن اولیه:۶۹.۵____۶۸.۸____۶۷.۴_____۶۷.۱___۶۶.۱___۶۵.۷_____۶۴.۹  هدف اول:65     هدف دوم:60    هدف نهایی:55      تاریخ شروع رژیم140۱/۱۱/۰۱زندگی ریموت و کنترل نداره بلندشو خودت عوضش کن......!

فقط یه نکته بهت بگم منم کالریمو پایین می‌بستم بعد از یه تایمی دیگه کم نکردم یا مورچه ای کم شدم

دوباره رژیم شروع کردم با کالری صحیح استپم شکست 

وزن ابتدا رژیم👈۱۰۷ وزن اکنون👈۷۵وزن هدف👈۶۸
نههه من شیر میدم بیشتر باید ورزش کنم تا رژیم سختالبته ک رژیمم باید گرفت چقد خوب ک کم کردی حس خوبیه🌹 ...

اره عزیزم بخاطر همین میگم سرخود نباید رژیم بگیری باید دکتر تغذیه برات بنویسه فکر کنم حتی ۱۲۰۰ کم باشه برات

پرنسس مامانم☺️🩷 S💍A

2810