2777
2789
عنوان

وقت سلام به امام رضا(ع)🥺😍

| مشاهده متن کامل بحث + 170 بازدید | 38 پست
@لیلی_آگان @تبسمs @شاغل_موفق @elim83 @مسکر_روح سلام دوستان عزیز از امشب اول به ابا عبدالله الحس ...

یا امام رضا جان جوادت خودت کاری کن زودتر باهم ازدواج کنیم 

امام حسین جونم التماست میکنم منو بهش برسون 

خدایا قسمت میدم به جون امام زمانمون التماست میکنم خودت کاری کن زودتر به عشقم برسم باهم ازدواج کنیم دیگه تا کی باید التماس کنم خدایااااااااااا خواهش میکنم 

یا فاطمه زهرا تویی ک تعصب همه دخترارو میکشی کاری کن زودتر باهم ازدواج کنیم😭😭😭😭😭

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

@elsa77na @شربت_زغال_اخته @وحشی_زیبا۲ سلام دوستان عزیز از امشب اول به ابا عبدالله الحسین بعد به ا ...

عزیزمممم ممنون😍

شما مشهد زندگی میکنی؟

| نه هرکه در مجادله چُست در معامله درست | | اگر کسی در گفت و گو خوش سخن و زیرک باشد دلیل بر آن نیست که در رفتار و عمل هم همانگونه باشد |   ▪ گلستان سعدی / باب هشتم ( در آداب صحبت ) / آداب ۴۱ 

سلام_امام_زمانم#  

🇵🇸🇮🇷یا مهدی ادرکنی❣️السلام علیک یا صاحب الزمان عج❤️ اللهم عجل لولیک الفرج بحق زینب الکبری سلام الله علیها 💙یا اللّهُ یا رَحمٰنُ یا رَحیم یا مقلب القلوب ثبت قلبی علی دینک 💚یا صاحب الزمان همیشه هوامو داشته باش و رهام نکن. اگر دوست دارین بگین تاپیک های مهدوی تگتون کنم.💙به هر روشی که بلدین با امام جانمان صحبت کنین. اگر قلمی دارین.اگر آهنگسازین، اگر فروشنده این اگر معلمین،اگر خانه دارین،اگر کارمندی،وقت بزارین و یک کار رو نذر امام زمان عج الله کنین. نذر اینکه به این معنا که من اینکارو انجام میدم و تقدیم میکنم به شما خوبتر از تمام خوبهای عالماگر غمی دارین اول به اطلاع امام جانمان برسونیناگر شاد هستین اول به اقاجانمان بگید. یک یار بی نظیره✔️و اینکه هرلحظه فرصت کردین در شادی و غم با خداوند درددل کنین،و یادمون باشه عشق اول از خداوند نشات میگیره. یعنی حب اول از خداست. اون عاشق ماست که ما جذبش میشیم. 
2805
@mi84 @کیک_عسلیی @najmekhatoon @مصدقیان @دختربلورین سلام دوستان عزیز از امشب اول به ابا عبدالله ...

اجرت با امام زمان عزیزم😘❤

من با تصور اینکه شما یک خانم هستید جواب کامنت رو میدم و به اسم کاربری خیلی دقت نمیکنم پس اگه از لفظ عزیزم و غیره استفاده میکنم دلیلش اینه . آقایون به خودشون نگیرن .من حساب رو بر این گذاشتم که کاربر های اینجا خانم هستن
@کاکائو_تلخ۹۹ @یسناسادات @آذر_57 @لیلی_آگان‍ @سمین76 سلام دوستان عزیز از امشب اول به ابا عبدالله ...

السلام علیک یا ابا عبدالله الحسین

السلام علیک یا علی ابن موسی الرضا

السلام علیک یا صاحب الزمان

ممنون بابت دعوتتون عزیزم

التماس دعای فرج❤

@mi84 @کیک_عسلیی @najmekhatoon @مصدقیان @دختربلورین سلام دوستان عزیز از امشب اول به ابا عبدالله ...

سلام بر پسران زهرا

اللهم عجل لولیک الفرج به حق حضرت فاطمه 

یا علی....خانما درخواست دوستی میدید قبلش تو یکی از تاپیکام کارتون رو بگید که رد نکنم...تاپیک اولم همیشه بازه هر کس بخواد میتونه اونجا کامنت بذاره.....به حق شهدای کربلا اللهم عجل لولیک الفرج 🌱
@عکوری_پکوری_سابق @دختری_که_جک_ولش_کرد @خورشیدوماه۲۱ @یاس،نرگس @frahimif سلام دوستان عزیز از ام ...

سلام عزیزدلم

خیلی ممنونم بابت تگ 

الهی بهترین ها سهم قلب مهربونت بشه جانم❤️

❤️🤍PEGAH🤍❤️
@anilda @محددثه @طنابببب @parzhaak @لمعه سلام دوستان عزیز از امشب اول به ابا عبدالله الحسین بعد ...

وایییییی😔😭😭اجی من که دیر دیدم چی میشه؟امشب چی؟؟

تو که امضامو دیدی میشه دعا کنی به آرزوم برسم 😔🦋🙂