2777
2789
عنوان

لطفاً بگین پولاهام ازش پس بگیرم که از روی دلسوزی دادم 😥😥

| مشاهده متن کامل بحث + 191 بازدید | 34 پست
ای خدا نمیخوام با سرزنش شروع کنم ولی اونقدری ک تو برای اون بودی، مردم برای پدرمادرشون نیستنخیلیییی پ ...

باور کنید دلم سوخت خانواده هاشون نگاهشون نکردند 

فوری باردار شد دست خالی بی سر پناه گفتم گناه دارند 

پیش خدا گم نمیشه یکبار نه شنید روی واقعیش نشون داد 

اینقدر دلم شکست من حتی به خانوادم نگفتم که به اینا کمک میکنم 

گفتم بهش بگم بدهیش بده تا بفهمه همه نوکرش نیستند 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

فک کنم هیچی نگی بهتره باز برات حرف درمیاره کلا ازش دوری کن حیف اینهمه خوبی…هر که را خوبی کنی هاری نگ ...

جمله اخرتون کاملا درخورشون بود واقعا آدم ها کاری کردند که دیگه جرأت نکنیم به هیچ کس کمک کنیم 

باور کنید دلم سوخت خانواده هاشون نگاهشون نکردند فوری باردار شد دست خالی بی سر پناه گفتم گناه دارند پ ...

ای عزیزم. دیگه تو نیتت خوب بوده گلم و مطمئن باش پیش خدا بی حواب نمیمونه

اره حتما بگو حساب کتاب کن، تا دیگه لطف بقیه رو وظیفه ندونه

راند سوم زندگیم...❤️‍🔥❤خدایا شکرت بخاطر همه چیزایی که بهم دادی و ازم گرفتی...دوست دارم یدنیا❤💖
2805
اره خیلی جدی باهاش حساب کتاب کن اون خو تو نگفته دراومد بهت گف گدازاده بذار حداقل پولاتو بگیری که دلت ...

همین حرفش حالمو بد کرد منو بانک خودشون می‌دیدند 

سعی میکنم حقم را بگیرم 

همین حرفش حالمو بد کرد منو بانک خودشون می‌دیدند سعی میکنم حقم را بگیرم

تمام تلاشتو کن حتمااا

کاربری دست صدنفره همه اون صدنفرم خودمم😐 با مودای مختلف🥱 نظر من توهر تایپکی نظر خودمه پس به خودم ربط داره نه به شما با تشکر 🤫

از حلقومش بکش بیرون ب همه هم بگو. ب پدر مادرتم بگو و بهشون بگو جوری وانمود کنن ک انگار از قبل در جری ...

باور کنید نشستم گریه کردم با حال بدم 

حتماً که حقمو میگیرم اما کاری کرد که دست خیر هم جرأت نکنیم داشته باشیم 

با این تفاسیر بعد این همه خوبی پشتت کلی چرت و پرت گفته بخوایی یه حرفی بزنی برمیگرده شخصیتتُ میاره پا ...

دقیقاً الان متوجه شدم که چرا خانواده خودشون ریالی بهش کمک ندادند حتماً که شناخت کافی داشتند که چقدر نمک نشناس هستند 

درسته حرف شما خیلی دلم پر شده یادم نیفته اشکم در میاد 

ای عزیزم. دیگه تو نیتت خوب بوده گلم و مطمئن باش پیش خدا بی حواب نمیمونهاره حتما بگو حساب کتاب کن، تا ...

چشم عزیز دل کارشو بی جواب نمی‌ذارم چون بدترین حرکت ناشایستی که میتونست داشت 

دقیقاً الان متوجه شدم که چرا خانواده خودشون ریالی بهش کمک ندادند حتماً که شناخت کافی داشتند که چقدر ...

تو برای رضای خدا کمک کردی 

بیخیال بنده هاش و کم لطفیشون باش 

خودخوری هم نکن

تو کار اشتباهی نکردی 

امیدوارم بهترینا نصیبت بشه دختر خوش قلب😊💖

تو برای رضای خدا کمک کردی بیخیال بنده هاش و کم لطفیشون باش خودخوری هم نکنتو کار اشتباهی نکردی امیدوا ...

فدای شما بشم ممنونم بزرگوار بابت دلگرمیتون اینقدر حالم بد بود کمی آروم شدم 

وجودتون سلامت🌷🌸🌺💐🏵️

به روی چشم

بعدشم تونیتت پاک بود بخدا بگو برات جبران کنه ولی حقتم بگیر خدا از آدمای ضعیف خوشش نمیاد

کاربری دست صدنفره همه اون صدنفرم خودمم😐 با مودای مختلف🥱 نظر من توهر تایپکی نظر خودمه پس به خودم ربط داره نه به شما با تشکر 🤫

باور کنید نشستم گریه کردم با حال بدم حتماً که حقمو میگیرم اما کاری کرد که دست خیر هم جرأت نکنیم داشت ...

افرین عریزم همینکه پولتو زنده کنی کافیه. راستی یچیزی من برای خواهرمم ضامن نشدم.بااینکه دوسش دارم اما میدونم بدحسابه. صدبارم بگه ضامنش نمیشم. همیشه یادت باشه خودت اولویتی.

ی داستانی هم بود نمیدونم شنیدی یا نه مادرم برام میگفت😄: که ی بنده خدایی ب درگاه خدا دعا میکرده روزی میخواسته خدا هم براش خواست و مقدار پول فابل توجهی پیدا کرد، همون حین ی گدا رد میشده ازش کمک میخواد اونم میگه چون خدا ب من کمک کرد منم ب تو کمک میکنم همه پولو میده ب گداهه، و باز ب خدا طلب روزی میکنه، خدا هم جواب میده من روزیه چند روزتو بهت دادم باید توی خرج کردنش تدبیر بخرج میدادی.. خلاصه درس عبرتی گرفت و دستش هم موند توی پوست گردو(در مورد لطف زیادی😘❤)

راند سوم زندگیم...❤️‍🔥❤خدایا شکرت بخاطر همه چیزایی که بهم دادی و ازم گرفتی...دوست دارم یدنیا❤💖
2810