2777
2789
سه تاناپیک زدم درموردازدواجم که درشرفشم رفت گشت یه چیزی دیداومد نقاط منفیشوکوبیدتوسرم

دقیقاً من از ترس همچین چیزی هیچ وقت تاپیک مهم راجب مشکلاتم نزدم.فقط چندتا تاپیک سرگرمی و الکی زدم که کسایی که عقده دارن نزنن تو سرم مثل شما که اذیتت کردن و به روت آوردن.اینا مریضن خودتو ناراحت نکن.منتطر یه چیز منفی هستن که به موقع عَلَم عثمون کنن و بزنن تو سرت.کمبود دارن و خودشون پر از چیزای منفی و مشکل دار.تو به فکر عشق خودتو همسرت باش

حـٰالِ مـَـن خــوب است... امـّا تــو بٰاور نَکـن...

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

اینجا دیوونه زیاده متاسفانهباهاشون بحث نکن. اغلب فقر فرهنگی دارنفقط کاشکی سایت گزینه بلاک داشت!

آره به خدامن تاحالادست نامحرم بهم نخورده داشت بهم می گفت ج ن ده

مدرک ندارم شوهرم با همه هست تاپیکام بخون تازه صداشو ظبط کردم که چند نفری میرن تو خونه زنا میکنن

پس چطور مچ گرفتی که با دختر عمش

عمه جونم دلم برات تنگ شد چقد زود رفتی پیش خدا روزی نیست که یادت نباشم 
دختر عمه خودمه خونشون بودم ساعت ۴صبح تلفنی حرف میزد از من غیبت میکرد با شوهرم که ۸سال پیش حیف شدی کا ...

چزا نزدی تو گوشش

عمه جونم دلم برات تنگ شد چقد زود رفتی پیش خدا روزی نیست که یادت نباشم 
دقیقاً من از ترس همچین چیزی هیچ وقت تاپیک مهم راجب مشکلاتم نزدم.فقط چندتا تاپیک سرگرمی و الکی زدم که ...

به خدااصلانقاط منفی نداره فقط یه مریضی داره که قابل درمانه که اصلابرام مهم نیست ایشون کیست بیضه داره برگشت بهم گفت آویزون خواجه شدی که اصلا خواجه نیست 

چون فکر میکنن با سنتی بعدش عاشق میشن !دیگه نمیدونم چطوری ازدواج با یه ادم رندوم‌ که خواهر مادرشون تو ...

مااصلاتوخانواده ازدواج سنتی ندارم داداشام بچه هاشون هم سن منن اون موقع بادوس دختراشون ازدواج کردن 

2810