2777
2789

چون فکر میکنن با سنتی بعدش عاشق میشن !

دیگه نمیدونم چطوری ازدواج با یه ادم رندوم‌ که خواهر مادرشون تو رو پسند کردن و کلی شرایط رو بالا و پایین کردن و چونه زدن چه جوری تهش عشق میشه !

تکاپو برای نجات ✨️

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

چون خودشون ب عشقشون نرسیدن....تلخه براشونمن دلم میسوزه زمانی ک خودم عاشق بودم از ستایش ک ب طاهر رسید ...

خخخ عجب ولی من اونجوری نیستم به خدایکی که عشقش می رسه ازذوق گریه می کنم ازاول اینجوری بودم

جاری منم وقتی دیذ سه سال شوهرم هی اومد خواستگاریم با همه دعوا کرد بود خونه را ترک کرد بود بعد ازدواج از هر دروغی تونست جلو رفت که بین ما بهم بزنه آخرش دامن خودش گرفت بعد اون یکی از اعضا لو داد چه فتنه ها و دروغ هایی که پشت من گفته ولی شوهرم جلو بقیه میستاد هعی حسود

ازدواج عاشقانه اتفاقا یعنی پشتش کلی سختی بوده و صبز برای اینکه بهم برسناون سنتی هایی که یهو یه ازدوا ...

آره به خداچقدتلاش کردتادل داداشاموبه دست بیاره مردی بااون دبدبه وکبکبه علنن داشت خودشوکوچیک می کرد پیش داداشام

خخخ عجب ولی من اونجوری نیستم به خدایکی که عشقش می رسه ازذوق گریه می کنم ازاول اینجوری بودم

همه مث هم نیستن عزیزم

ن اینکه بدشون بیادا....

اینطوری خودشونو خالی میکنن که مثلا چیه ک ادم ب عشقش برسه یا خوش باشه

غصه نخور تو حال کن با شادیات

همیشه میگن اگه شاد بودی اروم بخند تا غم بیدار نشه

اگه غمگین بودی  اروم گریه کن ک شادی ناامید نشه

💙عاشق خودمم💋... از من فقط یدونه تو دنیا هست
سه تاناپیک زدم درموردازدواجم که درشرفشم رفت گشت یه چیزی دیداومد نقاط منفیشوکوبیدتوسرم

حالم ازاین آدما بهم میخوره

منم ی بار تو یه تاپیکی گفتم از

زندگیم راضی ام بعد یه کاربرعقده ای رفته بود زیرورو

کرده بود اومد گفت تاپیک حق

طلاقت گفتی کتک خوردی اینجوری راضی تاچندروز هنگ بودم

جاری منم وقتی دیذ سه سال شوهرم هی اومد خواستگاریم با همه دعوا کرد بود خونه را ترک کرد بود بعد ازدواج ...

حالامن یه شانسی دارم نه پدردارم نه مادرشوهرنه خواهرشوهرنه برادرشوهر براین اساس جاری ام نخواهم داشت خخخ

2810