2777
2789
مشکل از شوهرمه نه کسی دیگه الان موندم با دوتا بچه هام که شوخرمم لج کرده حالا خرجی نمیده

وا چطور نزدیک اون دختر رو گوشی رو ازش نکشیدی

عمه جونم دلم برات تنگ شد چقد زود رفتی پیش خدا روزی نیست که یادت نباشم 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

مدرک ندارم شوهرم با همه هست تاپیکام بخون تازه صداشو ظبط کردم که چند نفری میرن تو خونه زنا میکنن

خولامصب چراجدانشدی تاحالامن این وندیده بودم نمی تونم چراهمچین چیزایی وتحمل می کنین من اگه شب باشکم کشنه بخوابم خیالی نیست برام ولی خیانت ببینم یه روزم نمی تونم تحمل کنم الان که دارم ازدواج می کنم طرف همه مجازیاش به منم وصله منم به اون قراره همین طورم بمونه که هیچ کدوممون نگرانی نداشته باشیم من خیلی استرس خیانت داشتم یه بارگوشیموگرفت همه مجازیاشو وصل کردبه گوشی منم گفت دیگه استرس نداشته باش 

خولامصب چراجدانشدی تاحالامن این وندیده بودم نمی تونم چراهمچین چیزایی وتحمل می کنین من اگه شب باشکم ک ...

عزیزم منم همینطور بودم همه چیزشو داشتم تو گوشیم 

رفته گوشی مخفی گرفت یه خط از دوستاش گرفته 

این خیانت و تازه فهمیدم دنبال مدرک بودم انداختمش بیرون از خونه 

میدونی علف هرز با مراقبت تبدیل به گل نمیشه

عزیزم منم همینطور بودم همه چیزشو داشتم تو گوشیم رفته گوشی مخفی گرفت یه خط از دوستاش گرفته این خیانت ...

آفرین به هیچ عنوان قبول نکن برگرده اگه خودشودارم زد قبول نکن اگه بایه نفربودبحثش جداست می شدیه فرصت دادولی کاراین ازفرصت گذشته