2777
2789
عنوان

قلبم درد میکنه از ای ناراحتی

49 بازدید | 4 پست

شاید من الان ماجرا رو بگم بگین ایقد مهم نیس ولی برا من سخته خانما من شوهرم میخواست برام ماشین بخره ی 300شو داشتیم ی 50از,دوستاش قرض گرفت ی 50کم بود پدرم 300میلیون تو ی کارت داشت گفتم 50شو بهم بد0 یک ماهه بهت پس میدم شاید شاید طول بکشه40روز اول گفت اره بعد رفت کارتو فرستاد رمزشو اشتباه داد اینو نمیدونم از عمد بود یا الکی رمز اشتباه بود و مطمعن میگفت همینه من 3بار زدم نشد کارت قفل شد کارتش از ای پاسارگاد هست ک مفید کارت برنامش رو گوشی داداشمه رفتم بانک گفت میتونه خودتون درستش کنید تماس از تو همون برنامه دیپا نمیدونی چیه اسمش داداشم درستش نکرد ب پدرم حرف زد ک چرا قول دادی بهش تازه همین داداشمو وام ازدواجیمو دادم ب پدرم براش ماشین خردید پدرم براش مغازه چن میلیاردی خرید ولی جرات نکرد ب داداشم بگه اینم دخترمه بهم رو انداخته  مگه من بچش نیستم الان نمیتون برا شوهرم بگم ک پدرم پول نمیده چون ادم بد دلیه و حق بهش میدم.(خانواده شوهرم خیلی کمکون کردن الان ندارن)  خواهرم  جای قرض کرده دادیم شوهرم. ب اون طرف گفتیم ی هفته میدیمش الان پدرم نمیده نمیدونم چیکا کنم ن میتونم ب شوهرم بگم ن میتونم پول اون بدم بغض رفتار پدرم داره خفم میکنه

با آرامش با پدرت صحبت کن به دور از چشم برادرت راضی کن پنجاه رو بده ،بگو فکر کن من هنوز ازدواج نکردم تو این مدت خرج لباس و خرید اینا کردی آبرو منو جلو شوهرم نبرید و اعتبار خانواده پایین نیارین وقشنگ شرح بده ماجرا رو 

با آرامش با پدرت صحبت کن به دور از چشم برادرت راضی کن پنجاه رو بده ،بگو فکر کن من هنوز ازدواج نکردم ...

فایده نداره خواهر فک میکنی اینا رو نمیدونه من عزیز داشتم ک از دست دادم کلا ادم ک گریه کنم نیستم از دیشب تا الان خفه شدم نمیدونم چرا شاید انتظارم زیاد بوده شاید فک میکردم پشتمن

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

فایده نداره خواهر فک میکنی اینا رو نمیدونه من عزیز داشتم ک از دست دادم کلا ادم ک گریه کنم نیستم از د ...

نه  پنجاه واسه کسی که داره انتظار زیادی نیست که به دخترش بده،دختر من بود تو این شرایط شده طلاهام رو می فروختم بهش میدادم جلو شوهرش کوچیک نشع

نه پنجاه واسه کسی که داره انتظار زیادی نیست که به دخترش بده،دختر من بود تو این شرایط شده طلاهام رو ...

نمیده چون من دخترم و داداشم پسر  میخوام بببینم نمیتونم خواهرم ی جوری این ور اون ور قرض کنیم بدیمش تا شوهرم 1ماه پسش بده ولی دیگ قیدشو میزنم اخه من خیلی کینه ام