2777
2789
عنوان

اوتیسم😭😭😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 212 بازدید | 44 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

هیچیش نیست الکی به بچه چیزی نچسبون. همینکه باهاتون ارتباط چشمی برقرار کنه اوکیه

واقعا. پس این اختلال خواب و ترس هاش چی 

کِ گرچه رنج به جان رسد...امید دواست🌱
عزیزم بچت کاملا نرمال و طبیعیه نگران نباش، پسر منم دقیقا همین بود

کی ترس هاش اوکی شد؟؟

گریه و بیقراری هاش؟

گریه تو خواب

اخه تو نت دیدم بچه اوتیسم می‌ترسه و اختلال خواب و تاخیر داره

والا بچه من ازین بدتر بود تازه دوسالگی به بعد حرف افتاد مردمو میدید جیغ میکشید چون نمیتونست حرف بزنه  الان شاگرد اول کلاسشونه خیلیم خانوم شده. 

طبیعیه بخاطر رشد معزشونه اصلا ممکنه نصف شب بیدار شه تو خواب بدو و گریه کنه اینم طبیعیه

جدی میگی 

ممنونم نمیدونستم

به نظرم رفتارهاش طبیعیه...اگر میخوای بگه شیر میخوام یا آب میخوام جلوتر بهش نگو که آب میخوای یا شیر میخوای..؟قبلش بهش آب گفتن رو تمرین کن یا برای شیر یه کلمه ی ساده تر مثل همی بهش یاد بده...بعد وقتی حس کردی یکی از اینارو میخوای ازش بمرس چی‌میخوای و تا نگفته بهش نده....مگه اینکه خیلی گریه کنه...باید یه کم صبور باشی...خیلی باهاش صحبت کن بذار دایره ی لغاتش زیاد بشه...خواهر زاده ی من تا ۶ ماهگی پیش ما بود...بعد اونم خواهرم زیاد میومد پیش ما می موند....من خیلی باهاش وقت میگذروندم و صحبت میکردم...الان انقدر حرف میزنه همه میگن این چقدر بلاست..😅😅😅

جواب همه رو میده قشنگ....خیلی خوب از حقش دفاع میکنه و مراقب خودش و حتی بچه های کوچیکتر از خودش هست...هنوز ۴ سالش نشده

❤️خودمو خیلی دوست دارم...مسیری رو اومدم که فکر نمیکردم بتونم تا آخرش ادامه بدم...اگه روزی هزار بار به خودم بگم دمت گرم...باز هم کمه.❤️

2810