2777
2789

ما هیییچ رفت آمدی نداریم چندماهه اومدیم اینجا اصلا همدیگرو نیبینیم اونا اصالتا ی شهر دیگه ان ما ی شهر دیگه

اعتماد سخته واسم

در خونه رو زد میترسم بیاد تو خونه زندگیم

چیکار کنم نیمشناسمشون

(( فقط روز اولی ک اومدیم ماهم کلیدامون گیر کرده بود تو در اون ی کارت آورد شوهرم درو باز کرد الان تو پله ها نشسته تا شوهرم از سرکار بیاد در خونشون باز کنه شوهرم یکساعت دیگه میاد خونه )) شوهر خودش شبکاره

خیلی جا ها جواب دندون شکن دارم اما میترسم جای دندون دل بشکنه 🥲 پس دوست عزیزم ریپ نزن 🌹 به خاطر چند تا مغز پوسیده کاربریم تعلیق شد 😭😭😭 نی یار های محترم قبلش بگید چرا تعلیق میکنید ممنون میشم 😑هر نی نی یاری بیاد سمتم جیغ میزنم 🥴

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

خب گناه داره بنده خداتوسرمانشسته راه پله یکساعتی مهمونت باشه چیزی نمیشه

عزیزم من از اعتماد میترسم دنیاش خرابه وگرنه من مهمون میاد خوشحال میشم 

بعد ما جنبویم هوا سرد نیس 

خیلی جا ها جواب دندون شکن دارم اما میترسم جای دندون دل بشکنه 🥲 پس دوست عزیزم ریپ نزن 🌹 به خاطر چند تا مغز پوسیده کاربریم تعلیق شد 😭😭😭 نی یار های محترم قبلش بگید چرا تعلیق میکنید ممنون میشم 😑هر نی نی یاری بیاد سمتم جیغ میزنم 🥴

2805

وای بنده خدا گناه داره یعنی در باز نکردی بیاد داخل؟

منم آن شیخ سیه روز که در آخر عمر      لای موهای تو گم کرد خداوندش را ...🥀🥀     دشمنت را هم چو میخ خیمه می خواهم ، مُدام                  سر به سنگ و تن به خاک و ریسمان در گــردنش 🥺🥹💫💫

بهت حق میدم ‌واقعا سخته اعتماد ...جریان خانواده لارستانی مگه نشنیدین .همسایشون زنه و سه تا بچشو کشته بود با همکاری شوهرش

زندگی رسم خوشایندی ست ..زندگی بال و پری دارد با وسعت مرگ .پرشی دارد اندازه عشق
وای بنده خدا گناه داره یعنی در باز نکردی بیاد داخل؟

چرا گلم اومد خونه میوه و شربت هم پذیرایی کردم میل کردن شوهرم اومد درو براشون باز کرد

یه چای دم کن دعوت کن بیاد بشینه بعدش می‌ره دیگه شاید روزی کارت بهش افتاد

اره ا گلم اومد خونه میوه و شربت هم پذیرایی کردم میل کردن شوهرم اومد درو براشون باز کرد

بهت حق میدم ‌واقعا سخته اعتماد ...جریان خانواده لارستانی مگه نشنیدین .همسایشون زنه و سه تا بچشو کشته ...

اره منم از همین چیزا وحشت دارم 

بهت حق میدم ‌واقعا سخته اعتماد ...جریان خانواده لارستانی مگه نشنیدین .همسایشون زنه و سه تا بچشو کشته ...

اره منم از همین چیزا وحشت دارم مخصوصا جریان دختر رشتی با پسرا ک گروهی ...... خبرشو فهمیدی جدیدا