2777
2789

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

شیر مادر 

باید خیلی به خورد و خوراکش دقت کنه مادری که شیر خودشو به بچه میده 

مثلا خوراک لوبیا بخوری اون بچه بنده خدا نفخ می‌کنه شدید 

چه همه از همه رنگ ! دوست و دشمن بر سر خوان خدا نشسته‌اند . 🌷

شیرت خشک میشه اگه نخوره

حتی بدوشی هم کم میشه به مرور حیفه بذار گرسنه بشه مجبور میشه بگیره سینه تو

همینجوریش یه شهر بام بَده..تو سمت من باش عذابم نده💔🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶      یکروز بالاخره آخرین کسی که تو رو میشناسه میمیره! و خاطرت برای همیشه فراموش میشه....! پس از زندگیت لذت ببر❣️

خب بستگی داره مادر چیا بخوره که بچه شکمش سفت کار کنه یا نفخ کنه 

ولی خب از هر شیر خشکی شیر مادر بهترین 

خانوم هستم 👨‍👩‍👦‍👦        لطفا اگ با نظرم مخالفی ریپ نزن بزنیم من جواب نمیدم با تچکر 😇👯‍♂️

شیرخشک نفاخ تره ، مادر اگه حبوبات بخوره یا شیر توشبشه با دهان نیمه باز به بچه داده بشه نفاخ میشه در غیر اینصورت نفاخ نیست ،پرستارم و اینو بارها از پزشکان مختلف شنیدم با خیال راحت بده به بچت

سراسر زندگی من معجزه بود 

شیر مادر بسته به خوراکش ممکنه نفاخ باشه، ولی شیر خشکی که به بچه بیفته دیگه نگرانی غذای خودتو نداری. تلاش کن سینتو بگیره وگرنه نمیتونی طولانی مدت بدوشی هم فرم سینت خراب میشه هم کم کم شیرت کم میشه...

شیر مادر بسته به خوراکش ممکنه نفاخ باشه، ولی شیر خشکی که به بچه بیفته دیگه نگرانی غذای خودتو نداری. ...

نمیگیره هرچی تلاش میکنم یه هفته بستری بود با سرنگ دادن بهش اینم دنبال حاضر امادست دیگه تلاش نمیکنه که بگیره

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40
شیرت خشک میشه اگه نخورهحتی بدوشی هم کم میشه به مرور حیفه بذار گرسنه بشه مجبور میشه بگیره سینه تو

نمیگیره هرچی تلاش میکنم یه هفته بستری بود با سرنگ دادن بهش اینم دنبال حاضر امادست دیگه تلاش نمیکنه که بگیره

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40
نمیگیره هرچی تلاش میکنم یه هفته بستری بود با سرنگ دادن بهش اینم دنبال حاضر امادست دیگه تلاش نمیکنه ک ...

خب عزیزم شیشه رم باید میک بزنه سینه هاتو با اب گرم بشور ماساژ بده بذار گرسنه شه بعد بدوش بریز تو سرنگ سینتو بذار دهنش، قطره قطره از سرنگه بچکون رو سینت تا بخوره. میتونی یه کوچولو اب قندم بچکونی که مزه بده به دهنش و بخوره سرچ کن چند تا کلیپ شیردهی ببین شاید درست تو دهنش نمیذاری یا خوب بغلش نمیکنی... 

خب عزیزم شیشه رم باید میک بزنه سینه هاتو با اب گرم بشور ماساژ بده بذار گرسنه شه بعد بدوش بریز تو سرن ...

الان هنوزم تو بیمارستان بستریه پرستارا تمام این کارارو دارن برام میکنن ولی جیغ میزنه و قبول نمیکنه

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40
2810