2777
2789
عنوان

صاحبکارم امروز جلو همه رید بهم

1098 بازدید | 38 پست

فروشنده ام ما یه بخش جداگانه ایم یهو تایمی که امروز برق رفته بود چنتا مشتری اومدن داخل گفتم خوش اومدید و اینا یهو برادر صاحبکارم اومد بهم گفت اینا مهمونای ویژه من هستن کارارو معرفی کنید و کلا هواشونو داشته باشید منم گفتم با لحن مهربون و خنده رو باشه چشم مشکلی نیست بعد موقع برگشت از کار یهو منو صدا زد با خنده گفت چرا گفتی مشکلی نیست مگه باید مشکلی باشه

به همکارمم گفته بود چرا گفته مشکلی نیست

منم هنگ کردم ناراحت شدم اخه مگه حرف بدی زدممم

روزی بنده ای از خدا پرسید اگر سرنوشت من را از قبل نوشته ای پس چرا دعا کنم؟خدا رو کرد و گفت شاید نوشته باشم هرآنچه او دعا کرد...🤍.               خدا من نمی‌دونم چی قراره پیش بیاد خودت کمکم کن دستمو ول نکن می‌دونی جز تو امیدی ندارم:)🤍🌊شکرت خدایا.   ۲۳مهر۱۴۰۳

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

پریود مغزی شده؟ 

لازم نيست نظرات من باب ميل همه باشه ولي همه ي ما ازاديم نظرات خودمون رو بديم.لازم نيس من همه رو متقاعد كنم مثل من فكر كنن ولي بايد كاري كه از ديد خودم درسته رو انجام بدم☺️

ی صاحبکاره دیگه آدمه

انگار خیلی مقام بالایی داره یا بقیه نوکرشونن

من جات بودم بهش می‌گفتم هوی عین آدم حرف بزن تا جوابتو بدم

🖤... از ۱۴۰۳/۸/۲ دیگه حالم خوب نمیشه...🖤    ⬅️⬇️ ــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ 🔥🔺متوّلد سال اژدها🔺🔥                                        زین پس سعی می‌کنم؛ مهربانانه‌تر، محترمانه‌تر، پسندیده‌تر و شمرده‌تر گفت‌وگو و صحبت کنم💖                                      سعی می‌کنم انسانی بهتر باشم، اگر دلِ کسی رو شکوندم امّیدوارم منو ببخشه و حلال کنه😉 اگر هم کسی از حرفی که زدم ناراحت شده یا بهش برخورده هم همین‌طور🙃                به‌طور کل، امّیدوارم در این راه، موفّق باشم. آمین🌹                                                                                                    👈 عضو اکیپ ♥️💎#جذابای سایت💎♥️ 👉

واا حالا چه گیری داده ی کلمه گفتی دیگهدنبال چی میگرده

اخه من اصلا با منظور و لحن بد نگفتم که

رفت رو مخم😭

روزی بنده ای از خدا پرسید اگر سرنوشت من را از قبل نوشته ای پس چرا دعا کنم؟خدا رو کرد و گفت شاید نوشته باشم هرآنچه او دعا کرد...🤍.               خدا من نمی‌دونم چی قراره پیش بیاد خودت کمکم کن دستمو ول نکن می‌دونی جز تو امیدی ندارم:)🤍🌊شکرت خدایا.   ۲۳مهر۱۴۰۳
جلوی همه دقیقا کجا بود؟

جایی که بغیر من ده تا فروشنده و حسابدار مشغول کار بودن

اخه من اصلا با منظور و لحن بد نگفتم کهرفت رو مخم😭

ولش کن 

نصف مردم مشکلات روانی دارن

ادم وقتی کار میکنه باید تحملشون کنه

هرجام کار کنی ی ادم تومخی پیدا میشه

سعی کن اهمیت ندی

ی صاحبکاره دیگه آدمهانگار خیلی مقام بالایی داره یا بقیه نوکرشوننمن جات بودم بهش می‌گفتم هوی عین آدم ...

با خنده بهم گفت جلو همهه

ولش کن نصف مردم مشکلات روانی دارنادم وقتی کار میکنه باید تحملشون کنههرجام کار کنی ی ادم تومخی پیدا م ...

یعنی لعنت به من که مجبورم حرفای اینارو بشنوم 

حقیقت من توعقد باشوهرم میرفتم‌بیرون 

بعدپدرشوهرم زنگ زده بود شوهرم جواب نداده بود.ب من زنگ زد ک کجایین گوشیشو جواب نمیده 

منم گفتم بامن بیرونه 

بعدگفت مشکلی نیست .کن انقدر ناراحت شدم ازاین کلمه.ب شوهرم‌گفتم‌یعنی چی مشکلی نیست مگه‌باید مشکلی باشه.ب نظر من کلمه قشنگی نیست.هرچندشمامشخصه بی منظور گفتی.مشکلی نیست یه غرور پنهانی داخل کلمش هست ک ازدید من جالب نیست

خدایا ممنون به خاطرهمه چی  
2810