2777
2789
عنوان

شیرنخوردن نوزاد تو بیداری😭😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 207 بازدید | 43 پست
ببین عزیزم من این مسیر رو گذروندم خیلی سخته باید صبر و تحملت رو بالا ببری. چه شیر خشکی بهش میدی؟بعد ...

شیرخشک اول به دنیا اومد اپتامیل ساده بعد چون بالا میاورد دکتر نان ای آر داد، استفراغش قط شد اما همچنان رفلاکس پنهانو داشت مدفوعشم مخاطی بود دکتر دیگه بردم گفت الرژی داره نان ای آر هم شیرخوبی نیست نباید اپتامیلو عوض میکردی برگرد یا اپتامیل ساده بده یا اچ آ، الان یه ماه بود اچ آ میدادم بد نمیخورد مدفوعشم درست شد ولی این چن روزه هی ادا میداد اخرشم که سه روزه نمیخوره، الانم همون به زور اپتامیل ساده میدم از دیشب ..... مزه مزه که میکرد اکثرا، همشم انگار تو گلوش یه چیزی بود خس خس سینه هم داره، یهو صورتشو جمع میکنه تو خواب انگار که اسید معدش بالابزنه بیدار میشه

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ببین اول براش یک شیشه شیر خوب بگیر بعد بچه های که اعتصاب شیر میکنن یا رفلاکس دارن یا الرژی. اس امپاز ...

شیشه شیرش خوبه دکتر براونزه اونت گرفته بودم نخورد، اس امپرازول پنج رو دکتر گفته نصف ساشه صبح و شب بدم که یه ماهه میدم اما اثری نداشته حتی به نسبت ماه پیش بدترم شده ،،،،صدای سشوار هم فایده ای نداره ، فقط تو خواب میخوره اونم به زور یا تو بیداری به زور و درحد ده بیس سی سی

شیشه شیرش خوبه دکتر براونزه اونت گرفته بودم نخورد، اس امپرازول پنج رو دکتر گفته نصف ساشه صبح و شب بد ...

ببین عزیزم همه گفته هاتو خوندم من خودم خیلی اذیت شدم ده تا دکتر بردم هیچ کدوم برام کاری نکردن تا اخر یک دکتر پیدا کردم که نجاتم داد تمام این مسیری که رفتی رو طی کردم این تجربه منم و جواب داده برات مینویسم اگر دوست داشتی حتما با دکتر مشورت کن انجام بده چون دختر منم شیر ای ار خورد بهش الرژی نشون داد 

شازده کوچولو:ادمای که تنهان کجا میرن؟روباه:تو خودشون…..

دختر من سه ماهگی علاوه بر رفلاکس شدید بدنش کهیر زد. 

دکتر به من گفت اس امپرازول رو  ادامه بدم و شیرخشک ببلاکی ای ار و ببلاک اچ آ رو به نسبت مساوی بدم بخوره یعنی اگر ۱۲۰تا میخوره دو پیمانه ای ار و دو پیمانه اچ آ بهش بدم.

قبلش که ای ار میخورد از شیر متنفر بود فقط تو خواب میخورد همش یبوست داشت ولی الان شش ماهشه تمام کهیر بدنش خوب شده دیگه اصلا یبوست نداره و یکبار هم ملین نخورده

دخترت رفلاکس داره و منشاش الرژی هست تا زمانی که الرژیش برطرف نشه خس خس سینش بدتر میشه و خدای نکرده تو بزرگسالیتبدیل به آسم میشه اس امپرازول رو قطع نکن

من دخترم وزندهیش اصلا خوب نبود غذاش رو زودتر شروع کردم و به طرز چشم گیر قد و وزنش اومد بالا امیدوارم کمکت کرده باشم سوالی داشتی بپرس عزیزم بلد باشم دریغ نمیکنم امیدوارم هر چه زودتر این مسیر رو به خوبی طی کنی🙏🏻❤️

من دخترم وزندهیش اصلا خوب نبود غذاش رو زودتر شروع کردم و به طرز چشم گیر قد و وزنش اومد بالا امیدوارم ...

نوشته هاتو خوندم عزیزم خیلی ممنونم که وقت گذاشتی و تجربه اتو گفتی.... مسئله اینه که شوهرم بدون نظر دکتر هیچ کاری نمیکنه و نمیتونم سرخود شیرشو عوض کنم یا به گفته شما اون دوتا رو بدم، البته که شرایط هر بچه ای متفاوته، الان امیدوارم سونو و ازمایشاتش خوب بیاد و ببینم دکترش چی میگه و نظرش چیه ... شما کدوم شهری و پیش کدوم دکتر بردین دخترتونو؟ 

نوشته هاتو خوندم عزیزم خیلی ممنونم که وقت گذاشتی و تجربه اتو گفتی.... مسئله اینه که شوهرم بدون نظر د ...

متوجه ام عزیزم من خودم خیلی زیاد حساسم باورت میشه حتی به حرف دکترا هم اعتماد ندارم😅من حتی بیش پرفسور شهرمون هم بردمش دکتر محسن دهقانی فایده نداشت.شیراز هستم عزیزم اسم این دکتری که بردم مهرزاد باقری هست. من حتی مشاوره انلاین از دکتر بهروز مقدادی هم که تهران هست گرفتم ببین میتونی از سایت (دکترتو) وقت مشاوره انلاین دکتر مقدادی بگیری عکس سونو و ازمایش هات رو براش بفرستی خیلیییی دکتر خوبیه حرف نداره

متوجه ام عزیزم من خودم خیلی زیاد حساسم باورت میشه حتی به حرف دکترا هم اعتماد ندارم😅من حتی بیش پرفسو ...

یک کاربر هست اینجا مرمری۱۳۷۲ اونم خیلی با تجربه هست میتونی از اونم سوال کنی. 

متوجه ام عزیزم من خودم خیلی زیاد حساسم باورت میشه حتی به حرف دکترا هم اعتماد ندارم😅من حتی بیش پرفسو ...

منم تهرانم ... اتفاقا میخواستم ببرمش پیش مقدادی اما اونقد اینجا نظرات منفی دربارش خوندم که‌ پشیمون شدم به جاش میخوام دوشنبه ببرمش پیش متخصص‌گوارش فاطمه فرهمند ، خیلی تعریفشو گفتن ، امیدوارم نتیجه بگیرم