2777
2789

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

با احترام موافق نیستم🤣🤣 من لاغرم خیلی بهم میاد لباس تنگ اصن نمیاد بهم

تا 20 آذر تعلیقم 🌱 میشه یه صلوات مهمونم کنی مهربون ؟! ❤️ من ب خودم قول رسیدن دادم 🪐 یروزی میام این امضامو عوض میکنم و میگم بلاخرههههه منمممم رسیدم .. 🥺 دبیری  علوم اجتماعی میخوامممم 😍 سال بعد این موقع منم ی دبیرممممم🤩🤩۱۴۰3/06/2 عضو اکیپ سوگولی های سایت❤️🫂 این روزا حالم خیلی خوب نیست => الان حالم خیلی خیلی بهتر شده 🌱 ولی هنوز هم محتاج دعاهای شمام❤️

واییی دقیقاااا

چقدر لباسا زشت و بدقواره شدن

ی سری تولیدی تنبل و بیکیفیت ریختن تو ایران فقط پارچه حروم میکنن

در پیش باطلان جهان حرف حق مگو / منصور شد هلاک ز حق گفتن این چنین🕊🖤   اگر نه لایکتون کردم نه پاسخی دادم به احتمال خیلی کم ندیدم نوتیفتون رو... و به احتمال خیلی زیاد شایسته جواب دادن ندیدمتون.../  درخواست دوستی نمیپذیرم حتی شما دوست عزیزم🧡 /
با احترام موافق نیستم🤣🤣 من لاغرم خیلی بهم میاد لباس تنگ اصن نمیاد بهم

ما منظورمون تنگگگگگ نیست 

الان میخوام پیرهن بخرم پیراهن دخترونه ذاتش اینه که بالا تنش و کمرش برام فیت باشه ولی از اونجایی که فیریسایزه بییییی نهااااایت تو تنم لق میزنه خب من دردمو ب کی بگم

ما منظورمون تنگگگگگ نیست الان میخوام پیرهن بخرم پیراهن دخترونه ذاتش اینه که بالا تنش و کمرش برام فیت ...

اره فهمیدم خودمم برا همین که سایزم نیست یا یکم گشاده یا خیلی گشاده💔😑 برادرمان گشاد میپوشم مجبورم .. سایزم ۳۶ عه🥲 هیچی نییت برام💔💔

تا 20 آذر تعلیقم 🌱 میشه یه صلوات مهمونم کنی مهربون ؟! ❤️ من ب خودم قول رسیدن دادم 🪐 یروزی میام این امضامو عوض میکنم و میگم بلاخرههههه منمممم رسیدم .. 🥺 دبیری  علوم اجتماعی میخوامممم 😍 سال بعد این موقع منم ی دبیرممممم🤩🤩۱۴۰3/06/2 عضو اکیپ سوگولی های سایت❤️🫂 این روزا حالم خیلی خوب نیست => الان حالم خیلی خیلی بهتر شده 🌱 ولی هنوز هم محتاج دعاهای شمام❤️