2777
2789
عنوان

وسواس ایدز

73 بازدید | 14 پست

سلام دوستان دو سال پیش رفتم ارایشگاه رژ لب و خط چشم دائم کشیدم ارایشگاه بهداشتی نبود الان میترسم نکنه ایدز گرفته باشم هیچ علائم خاصی هم اون زمان نداشتم شوهرمم سال دو باری خون میده لطفا هرکسی سر در میاره بیاد و خیال منو راحت کنه و منو از وسواس نجات بده

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

خب انقدر درگیری یه ازمایش بده :/

مجرد و ناکام بمیر ولی نسل فقیر تحویل جامعه نده.                    بار کج به مقصد رسید… دل به دل راه نداشت… اتفاقا پول هم خوشبختی آورد…. این است دنیای ما:)                       goftino.com/c/BVamgS      پیام بده😐                 تاپیک های سال 99 و 1400 رو گردن نمیگیرم :/                              https://harfeto.timefriend.net/16923882233101
شما مطمئنا ایدز نداری ولی واقعیت اینه که با این وسواس کسی نمی تونه خیالتو راحت کنه. باید آزمایش بدی. ...

باید چه ازمایشی بدم ازمایش خون کلی معلوم میشه توش؟

عزیزم بجای فکر کردن برو یک آزمایش بده لازم هم نیست به کسی بگی داری آزمایش میدی. 

وقتی کتاب هست چرا همه چیز رو خودمون تجربه کنیم.‌ دومین اعتقاد: فداکاری نکنیم..ثمره فداکاری انتظارات بیش از حد از طرف مقابل میشه. 🧚‍♀️🧚‍♂️🧚🌷

تستش رایگانه همه خانه بهداشت ها هم بدون اینکه اسم یا شماره ای ازت بگیرن انجام میدن

ما چی بگیم خیالت راحت شه؟ یه تست میدی خیالت راحت میشه

یه نکته دیگه که این بیماری اینقدر پیشرفتش کمه که کلا ۶ ماه طول میکشه که به درجه ای برسه که توی تست نشونش بده

نکته بعدی اینکه در صورت مثبت شدن دارو میخوری و با داروهای الان به حدی قابل کنترله که میتونه حتی کل ویروس رو خنثی کنه و دیگه ناقل نباشی

در نهایت که ترس نداره ما هم علم غیب نداریم برو تست بده اگه شک داری

لازم نيست نظرات من باب ميل همه باشه ولي همه ي ما ازاديم نظرات خودمون رو بديم.لازم نيس من همه رو متقاعد كنم مثل من فكر كنن ولي بايد كاري كه از ديد خودم درسته رو انجام بدم☺️
امایش خون کلی معاوم میشه؟

من دکتر نیستم بدونم

چقدر در قبال تست مقاوت میکنی اصلا ازمایش خون کلی نمیخواد یه دستگاه تست کوچیکه یه قطره خون میریزی روش نیم ساعت بعد جوابو میگه

مثل بیبی چکه تستش ولی با خون

لازم نيست نظرات من باب ميل همه باشه ولي همه ي ما ازاديم نظرات خودمون رو بديم.لازم نيس من همه رو متقاعد كنم مثل من فكر كنن ولي بايد كاري كه از ديد خودم درسته رو انجام بدم☺️
من دکتر نیستم بدونمچقدر در قبال تست مقاوت میکنی اصلا ازمایش خون کلی نمیخواد یه دستگاه تست کوچیکه یه ...

نه مقاومت نمیکنم خودمم میخوام خیالم راحت بشه برم بهداشت تست بدم؟

نه مقاومت نمیکنم خودمم میخوام خیالم راحت بشه برم بهداشت تست بدم؟

اپل اینترنت بزن ببسن توی شهر شما هم همون بهداشته یا نه

توی شهر ما میری بهداشت ازت تست میگیره 

بخاطر حریم خصوصی و اینا هیچ اسم و ادرسی هم ازت نمیخوان 

در کل هم در‌ چند سال اخیر به حدی داروهای خوب براش اومده که انتقال جهانیش خیلی پایین اومده چون بیشتر کسایی که دارو مصرف میکنن دیگه ناقل نیستن

2810