2777
2789

عده ای از خانمای دلسوز نینی سایت این مدت در جریان شرایط دوقلوهام بودن خلاصش رو میگم همه چیز تا ۲۶هفته یعنی اخر ۶ماه خوب بود اما از ۷ماهگی شروعش تا آلان که به ۳۰هفته هستم همه چیز تغیرکرد جفت بچه ها یکی تشخیص داده شد کیسه آب بچه ها کم وزیاد شد ۲هفته بستری شدم و هزاران دکتر هرکدوم تشخیصی داد و آخرش حرفای ناامید کننده زدن چشامو بستم و گفتم خدایا من از خودت بچه خواستم از اولش واست هیچ وباید ونبایدی نگفتم فقط گفتم سالم وسلامت باشه آلان که بهم دوتا دادی معجزه کن هردوشون سالم بمونن وسالم به دنیا بیان مرخص شد با رژیم شدید وزن گیری و آمپول ریه و چکاب هرهفته داپلر دارن کنترل میشن هفته اول خوب بود اما این هفته بازم همه چیز تغیرکرد یکی از بچه هام دوهفته عقب مونده از رشد وکیسه ابش کم وزنش به جای اضاف شدن کم میشه دکتر خودم رفته آلمان اطلاعی نداره منتظرم شنبه هفته اینده بیادش بلکه یه راه حلی فکری کاری کنه بخدا من افسرده کامل شدم یه روحم که روح وجسمم ازقوی بودن خسته شده اما من مادرم باید قوی بمونم قوی باشم باید بچه هامم قوی بمونن خستم خانما خیلی خستم جسمم نه روحم خستست دارم باری از استرس نگرانی رو یه تنه تحمل میکنم نمیگم همسرم درک نمیکنه میکنه خیلی هم توخودشه اما جای من نیست این روزا دوست دارم فقط بخوابم وبه وقتش بیدارشم بگن بچه هات صحیح وسلامت به دنیا اومدن نفس راحت بکش 🙃میدونی نمیدونم باید چیکارکنم حتی لب باز نمیکنم میگم خدایا من زبونم دیگه بنده خودت تو دلمو بخون وقتی دکترا خودشونم میگن توکلت بخدا باشه وصبر کن واستراحت یعنی کاری ازخودشونم برنمیاد تورو خدا برا خودم هیچی ولی برا دوتا طفلی که باامید وارزو توشکمم ۷ماه حسشون کردم ومادری  رو حس کردم دعاکنید دعا کنید صحیح وسلامت به دنیا بیان ببینمشون بگم خدا واسم معجزه کرد یکبار دیگه منو مدیون خودش کرد یکباردیگه بهم ثابت کنه بگه ببین کنارتم 

انشاءالله  ک خدا جواب دعاهاتون رو میده سالم سلامت کوچولوهاتو  بغل میگیری

ﺑﻪ ﺧﺮﻩ ﻣﯿﮕﻦ ﺍﺯ ۱ ﺗﺎ ۹ ﺑﺸﻤﺎﺭ ﻣﯿﮕﻪ : ۱ ۲ ۳ ۴ ۵ ۶ ۷ ۸ ۹ ﺑﻪ ﺳﻼﻣﺘﯽ ﺍﻭﻧﺎﯾﯽ ﮐﻪ ﺩﺍﺷﺘﻦ ﻣﯿﺸﻤﺮﺩﻥ😐👍 ﻣﻨﻢ ﻗﺮﺑﺎﻧﻲ ﺷﺪﻡ میفهمی ؟؟؟ قربانی 🙈😂️ 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اخی عزیزم ان شاءالله جفتشون ب سلامتی دنیا بیان خیلی ناراحت شدم منم ۳۱ هفته باردارم برات دعا میکنم گل ...

خدا تودلیت رو حفظ کنه انشالله عزیزم ممنونم انشالله توکل برخدا دستم به جز خدا و التماس بهش به هیچی بند نیست 

عزیزم ان شاءالله نی نی های سالمتو بغل می گیری و ازاین روزها فقط ی خاطره می مونه 

اگر تهرانی برو پیش ی ماما که سنتی هم کار می کنه ی گروه هست ی خانم تعریف کرد که رشد بچه ش عقب بوده با تدابیرش خوب شده دکتر اشرفی تو یافت آباد هستن من خودم باردارم پنج ماهم تموم شده اصلا تبلیغ نیست

لطفا واسه کسی که خیلی سختی کشیده ولی الان تو سخت ترین روزهای زندگیشه دعا کنید 

ممنون جانم انشالله نه جانم اهوازم زیر نظر بهترین متخصصم رفته آلمان منتظرم بیادش ببینم تکلیف چی هستش همه وجودم استرس جز التماس به خدا وسادات هم دستم وقلبم به هیجا بند نیست 

سال دیگه همین موقعه 

میای میگی وااااای این دوتا چرا انقد شیطونن 

من خسته شدم😁

دلم خواب و استراحت میخواد

دخترم❤عزیز قلبم ❣نترس جانم که دستانم ز دستانت جدا شدنی نیست💚خدایا براش جبران میکنی🥺خیلی زمین خورده این حقش نبود💔

خدایا ب حق صلوات اسی رو شاد کن هر دوتا بچشو صحیح سالم صالح و سر وقت بذار تو دامنش❤

اللهم صل علی محمدوآل محمدوعجل فرجهم

💚💚💚💚💚💚💚💚💚💚💚💚

ناحله الجسم ینی نحیف ودلشکسته میری♥        جوونی اما مادر پیری،بهونه ی سفر میگیری♥                باکیه العین ینی بارون غصه ها میباره♥                          چشای مادر ما تاره دیگه علی شده بیچاره♥                  منحده الرکن ینی توان برات نمونده بانو♥                     کی قلبتو سوزونده بانو کی بالتو شکونده بانو♥            معصبه الراس ینی بستی سری رو ک پردرده♥                رنگ رخ تو مادر زرده تو کوچه کی جسارت کرده♥                                                            جوری لگد خوردی ک نمیتونی بلند شی از جات♥            جای غلافه رو با زوهات داری میری کنار بابات♥ هیچکسی ای وای من نگفت تو کوچه ب اون کافر ♥ نزن زن رو جلوی شوهر بمیره زینبت ای مادر♥ وای مادرم

آدرس میدی ؟ تعیین جنسیت هم بلده؟

تهران
یافت آباد میدان الغدیر
خیابان جواد زندیه
ابتدای کوچه نرگس یکم
جنب کوچه یاس
پلاک ۲
زنگ اول
درب بزرگ 

بپرسین والا ندیدم همچین چیزی رو تبلیغ کنن 

لطفا واسه کسی که خیلی سختی کشیده ولی الان تو سخت ترین روزهای زندگیشه دعا کنید