2777
2789

ب پسرش میگه زنگ نمیزنه بهم بهش ک زنگ میزنم هیچی ب نامزدم نمیگه ک زنگ زدم خودم امروز بهش زنگ زدم تا الان نامزدم هیچ حرفی از اینکه ب مادرش زنگ زدم نمیزنه باید چطور رفتار کنم بهش بگم ب مادرش زنگ زدم 

کاربری دست سه نفره مرسی ک اذیت نمیکنید

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سعی کن قدرتمند و بادسیپلین رفتارگنی یعنی اصلا منتظرنشو‌مادرش بهش خبربده که توزنگ زدی

اینکاروبه عنوان یکی از رفتارهای صحیح که هرروز انجام میدی مثل مسواک ژدن انجامش بده تاثیرش دردرتزمدت مشخص میشه

مثلا روزی که ناراحت شدی و زنگ. نزدی

پایان آدمیزاد از بی  خداییست نه از دست دادن معشوق  نه رفتن یار و نه تنهایی هیچکدام پایان ادمی نیست تنها بی خداییست  که انسان را تمام میکند.
☹️☹️☹️چرا اینقدر میری تو عمق ماجرا؟؟والا مادرشوهر من سال تا ماه زنگ نمیزنه همیشه خودم زنگ میزنم ،دور ...

من با هرکسی مثل خودش رفتار میکنم مادرشوهرم زنگ نمیزنه منم زنگ نمیزنم

خدایا اسراییل کودک کش رو نابود بگردان. 
☹️☹️☹️چرا اینقدر میری تو عمق ماجرا؟؟والا مادرشوهر من سال تا ماه زنگ نمیزنه همیشه خودم زنگ میزنم ،دور ...

پس چطور می‌تونه گلایه کنه

سعی کن قدرتمند و بادسیپلین رفتارگنی یعنی اصلا منتظرنشو‌مادرش بهش خبربده که توزنگ زدیاینکاروبه عنوان ...

الان ب نامزدم بگم رنگ زدم مادرت 

الان ب نامزدم بگم رنگ زدم مادرت

مستقیم‌نگو

راستی زنگ زدم حال مادرت پرسیدم پاش دردمیکرد فلان پماد برا پادردخوبه براش بگیر

مثلا اینطوری که حالت منت نداشته باشه

پایان آدمیزاد از بی  خداییست نه از دست دادن معشوق  نه رفتن یار و نه تنهایی هیچکدام پایان ادمی نیست تنها بی خداییست  که انسان را تمام میکند.
باهات خوبه

خوب بودن رو تا چی معنی کنیمش …نه خانواده خودم نه همسرم کوچکترین کمکی بهمون نکردن که هیچ زیر پامونم خالی کردن ،اما بلاخره خانوادمونن ،منم اوایل زیاد باهاشون جور نبودم اما از یجایی به بعد ب این باور رسیدم که اگر بقیه بد رفتاری کنن منم نباید بد باشم که ،،به این فک کن مادرشوهرت اگر به نامزدت میگه چرا زنگ نمیزنی ،از رو دوست داشتنشه ،شاید دوس داره براش ارزش قائل بشی و یا صداتو بشنوه 

2810