2777
2789
عنوان

کاش همه چیمو میدادم برمیگشتم😭

| مشاهده متن کامل بحث + 218 بازدید | 18 پست
آخ عزیزماین شرایط رو مگه قبل عقد نمی دونستی؟حق داری .افسرده شدیخب کجا غذا درست میکنی؟نمیتونین شرایط ...

من تحقیق نکردم خانواده ام تحقیق کردن گفتن خانواده ی آبرومندی هستن شوهرم گفت خونه دارم آماده هست همه چی دارم وقتی هم عقد کردم دیدم نه شرایط فرق میکنه ولی خانواده ام نزاشتن طلاق بگیرم الان هم این حال و روز من بدبخته فقط یه اتاق داریم با یه حیاط تو همون اتاق هم میخوابیم هم غذا درست میکنم بیرون هم ظرف میشورم لباس میشورم هوا هم مثل یخه 😔😭

مطلب خاصی به ذهنم نمیاد، فعلا قدر منو بدونید 
من تحقیق نکردم خانواده ام تحقیق کردن گفتن خانواده ی آبرومندی هستن شوهرم گفت خونه دارم آماده هست همه ...

الان که دیگه گذشته بنظرم فعلا بمون و کمک کن زندگیتو بساز

هممون روزای مشابه شما رو داشتیم

منم بعد ۱۲سال تازه دادم خونه میسازم

این روزا میگذرن و با سختی هاش بزرگمون میکنن

میگما      نکنه ما بریم دنیا قشنگ شه !!                         آدمها تا سر حد مرگ از خود خسته ات میکنن🖤ترکت نمیکنند اما،مجبورت میکنند ترکشان کنی🖤آنگاه میشوی بنده ی سرتاپا خطاکار🖤                                شروع رژیم ۶/۷/۱۴۰۳. وزن۸۴.                                   تاریخ۲۳/۸/۱۴۰۳ وزن۷۸.💪                                           وزن هدف۶۰کیلو🤲

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

آخ عزیزماین شرایط رو مگه قبل عقد نمی دونستی؟حق داری .افسرده شدیخب کجا غذا درست میکنی؟نمیتونین شرایط ...

وام ازدواج رو هم فروخت نامزدم 

بهش میگم بریم یه خونه اجاره کنیم تا اینجا رو درست کردیم میگه نه اینجا خوبه مردم همینو هم ندارن اگه نمیخوای طلاق بگیر 

به خانواده ام گفتم میخوام بیام گفتن حق نداری بیای اونجا خونه توعه 😭😭

کسی پشتم نیست داداشم تو گوشی بهم فوش داد خواهرم و مامانم هم همینطور

مطلب خاصی به ذهنم نمیاد، فعلا قدر منو بدونید 
وام ازدواج رو هم فروخت نامزدم بهش میگم بریم یه خونه اجاره کنیم تا اینجا رو درست کردیم میگه نه اینجا ...

بنظرم بجای اینکه با خانوادت بجنگی

با مشکلاتت بجنگ

من ایمان دارم درست میشه

چون خودمم زیاد نداری کشیدم

همه زندگی ها از اول گل و بلبل نبودن بعدا با تلاش کل و بلبل شدن

میگما      نکنه ما بریم دنیا قشنگ شه !!                         آدمها تا سر حد مرگ از خود خسته ات میکنن🖤ترکت نمیکنند اما،مجبورت میکنند ترکشان کنی🖤آنگاه میشوی بنده ی سرتاپا خطاکار🖤                                شروع رژیم ۶/۷/۱۴۰۳. وزن۸۴.                                   تاریخ۲۳/۸/۱۴۰۳ وزن۷۸.💪                                           وزن هدف۶۰کیلو🤲