2777
2789
عنوان

اکسم من رو از خونه بیرون کرد💔😭

| مشاهده متن کامل بحث + 953 بازدید | 42 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ترسیدم 😂

همای اوج سعادت به دام ما افتد❤اگر تو را گذری بر مقام ما افتد ❤هر چهار فصل منی نیمه جان منی💖💞💖هر سال هر ماه هر شب هر روز هر ساعت هر دقیقه هر ثانیه هر لحظه هر نفس عزیزجان منی❤شیرین جان منی❤دلبر جان منی ❤جان جانان منی❤تا ابد❤🇮🇷🇮🇷❤🇮🇷🇮🇷❤

بازم تو😐اه بس کن دیگه

بابا ملت رو اسکول کرده بنظرم 

جدیدا تو نی نی سایت مد شده وقتی میخوان یکی رو نصیحت کنن اولش مینویسن " ببین عزیزم من مسلمان نیستم و دین شما رو قبول ندارم ولی بنظرم فلان و بهمان و ........ " خب وقتی از پاسخ طرف اونقدر میترسی که خودتو کافر نشون میدی بهتره فاز نصیحت هم نگیری ... چه کاریه آخه ... البته جدیدا گفتن این جملات رو کلاس میدونن و شایدم توجیهی برای کارهای غیرشرعی. (دین هیچ ربطی به آخوند جماعت نداره) ///// یه چیز دیگه هم بگم و عذرخواهی کنم از شما عزیزان، من زیاد اهل خوندن اعلانات نیستم . از اون زنگوله بالای صفحه خوشم نمیاد . بنابراین اگه جوابی ندادم ناراحت نشید ... بطور اتفاقی اگه بین کامنتها ریپلای شما رو دیدم باکمال میل جواب میدم ///// اونقدر دلم برای جوانان ساده و بی پناه هموطنم میسوزه که همیشه و همه جا یک دعا ورد زبونم هست و اونم عاقبت بخیری پسران و دختران سرزمینم هست .

تورو خدا دیگه سمتش نرو شما واقعا آدم روان پریشی هستین و خود کمبین هستین  ک فکر کردی بهتون خیانت می‌کنه اون آقا ذره ای ب شما علاقه ندارن آنقدر اذیتش کردی تو رابطه ک دیگه حوصله وارد رابطه شدن رو نداره

ببین حتی اگه دوستت هم داشته باشه نمیاد سراغت عزیزم ... 

مرد ها تیپ شخصیتشون از نظر روانشناسی اینطوره که اگه گذشته طرفو بدونن پر از گندکاریه حتی اگه بخوانش قیدشو میزنن ... مثل دخترا نیستند که ببخشن و ی کاری کنن انگار فراموش کردند ... 

شما هم متاسفانه نرمال نیستید و بنظرم قبل از اینکه وارد ی رابطه دیگه بشید از طریق ی مشاور روی خودتون کار کنید ...

به تیپ شخصیت شما میگن overboard personality disorder... برو در موردش مطالعه کن انشاالله که مشکلت حل بشه و بتونی ی رابطه سالم رو شروع کنی

میگن : کار خوبه خدا بسازه سلطان محمود خر کیه ...🤲