آروغ بچه رو میگیری ؟ بین شیر دهی بلندش میکنی آروغ بگیری ازش ؟ بچه یکی از نزدیکان منم همینطوری بود گریه هایی میکرد طفلک گفتنی نیست گیر اصلی این بچه آروغه بااااااید هر طور هست اروغش رو بگیری
اول ببین کدوم یکی از دارو ها به بچه ت میسازه و باعث میشه بهتر آروغ بزنه
دوم بین شیردهی وقتی میبینی بچه یه کم بی قرار شده سریع بلندش کن اروغش رو بگیر بچه رو جوری بذار روی شونه که شکمش روی شونه ت باشه
روش های آروغ گیری رو سرچ کن ویدیو شو ببین هر بچه ای به یه سبکی راحت تر آروغ میزنه اونو توی بچه ت پیدا کن
ممکنه توی یه شیردهی سه چهار بار نیاز باشه آروغ بگیری بچه اگر گاز معده ش خالی نشه همون گاز میره توی روده و تا دفع بشه بچه رو بی قرار میکنه پس آروغ زیاااااد بگیر دارم خیلی تاکید میکنم که خیلی جدی بگیری و نگی این بچه آروغ نمیزنه فلان
مواد غذایی هم رعایت کن دقت کن چی میخوری بچه بیشتر اذیت میشه همونو نخور ممکنه لبنیات باشه ممکنه حبوبات باشه دقت کن چی میخوری خوبه چی میخوری بده
وقتی سینه میذاری دهنش لبش رو چک کن به داخل جمع نشده باشه قشنگ لب بچه رو بکش بیرون هوا قورت نده اگر شیشه میدی هم همینطور قسمت صورتی داخل لب بچه رو باید ببینی
گریه های این بچه که گفتم با همین کار ها قطع شد خدا رو شکر خواب خرگوشیش هم درست شد ، فقط الان بخاطر رفلاکس پنهان دارو میخوره و کولیکیز هم ادامه میده