2777
2789
عنوان

پایین امدن بتا

47 بازدید | 7 پست

سلام دوستان .من بتا اول بارداریم ۴۷۶ بوده تو هفته ۵ خیلی کم خون ریزی داشتم ،رفتم دکتر سنو انجام داد ساک بارداری تشکیل شده بود و گفت پشت جفت مقداری خون هست که بهم شیاف داد هر ۱۲ ساعت استفاده کنم ،که با استفاده شیاف هم دردم کامل قطع شد هم خون ریزی فقط گاهی خیلی کم دستمال بگزارم سطحش مقداری به رنگ قهو ه ای مبشه .برام آزمایش بتا نوشت ۲ روز پیش امروز تازه جواب دادن بهم بتام شده بود ۲۶۷ یعنی سقط دارم میکنم ؟ دکترمم در دسترس نیست میشه راهنماییم کنید؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اره ،ولی قبلش گفتن دستگاها مشکل پیدا کرده ۲ روز بعد جواب تست رو میدیم .هیچ دردی ندارم نمیدونم برم با ...

برو جای دیگه دوباره تکرار کن اگه اونجا هم بتا همین باشه خدایی نکرده یعنی سقط

2805
برو جای دیگه دوباره تکرار کن اگه اونجا هم بتا همین باشه خدایی نکرده یعنی سقط

ممکن علت اینکه خون ریزی ندارم استفاده از شیافها باشه؟متاسفانه آزامیشگاها میگن شنبه جواب تست رو میدیم ،نمیدونم اگر سقط شده پس چرا نمیاد؟ اولین تجربه سقطم هست 

ممکن علت اینکه خون ریزی ندارم استفاده از شیافها باشه؟متاسفانه آزامیشگاها میگن شنبه جواب تست رو میدیم ...

عزیزم اولا انشالله بری ازمایش بدی انشالله جواب این ازمایشگاه اشتباه باشه و بمونه برات 

ولی این شیافا جای بچرو بدجور سفت میکنن من خودم جنین تو شکمم مرده بود با مصیبت فراوان سقط کردم چون از شیافا استفاده کرده بودم برا تو ام چاره ای نیست چون هماتوم داری مجبوری به استفاده شاید جواب اشتباه باشه بچه بمونه برات 

من باشم میرم بیمارستان میگم لکه بینی دارماونجا اورژانسی بتا میگیرن دو ساعته تحویل میدن

عزیزم اولا انشالله بری ازمایش بدی انشالله جواب این ازمایشگاه اشتباه باشه و بمونه برات ولی این شیافا ...

😔😔😔خیلی چشم انتظار بودیم .....حالا میرم بیمارستان ببینم تست میگیرن ازم.

😔😔😔خیلی چشم انتظار بودیم .....حالا میرم بیمارستان ببینم تست میگیرن ازم.

الهی بمیرم من برا من خیلی بدتر بود خارج رحمی و سقط و با هم تجربه کردم از ۱۱ مهر مدام خونریزی دارم و چند روز بستری بودم